Poskarżyjki 40

31 października 2017 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Coz, raczki sie myje i do przodu...

Rękawiczki zakładam do brudnej roboty 
31 października 2017 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Rękawiczki zakładam do brudnej roboty :oczko:

Tez. I myje lapki. I dezynfekuje, jak jest czym.
31 października 2017 20:36 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

Tez. I myje lapki. I dezynfekuje, jak jest czym.

Ja ze sobą zabieram zawsze na początek rękawiczki i środek dezynfekcyjny. Nie mam zamiaru gołymi ręcami pracować 
31 października 2017 20:38 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja ze sobą zabieram zawsze na początek rękawiczki i środek dezynfekcyjny. Nie mam zamiaru gołymi ręcami pracować :hihi:

Madra rada.
31 października 2017 21:56 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

Sprzątanie, sprzątaniem a zawartość pampersa to insza inszość. Chyba nie robisz tego z zamiłowaniem. :terefere:

Bo Ty nie masz powolania. Powinnas sie radowac,ze mozesz cos zrobic dla kogos. Z sercem kobieto trzeba podchodzic do takich spraw,z sercem
31 października 2017 22:00 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Bo Ty nie masz powolania. Powinnas sie radowac,ze mozesz cos zrobic dla kogos. Z sercem kobieto trzeba podchodzic do takich spraw,z sercem:wystawia jezyk2:

Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. 
31 października 2017 22:00 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Bo Ty nie masz powolania. Powinnas sie radowac,ze mozesz cos zrobic dla kogos. Z sercem kobieto trzeba podchodzic do takich spraw,z sercem:wystawia jezyk2:

Wypaliłam się a co? Nie wolno? 
31 października 2017 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. :oczko2:

31 października 2017 22:01 / 9 osobom podoba się ten post
MeryKy

Mnie się kiedyś wydawało, że ja mam powołanie. Ale kiedy w liceum poszłyśmy pierwszy raz z koleżanką basen opróżnić po lewatywie. To basen leżał w środkowym kiblu a my w dwóch brzegowych wymiotywałyśmy :placze1:

I to powolanie ma już inny wymiar :hihi:

W liceum,chyba w piatej klasie,mialam pod opieka jakas sale z pania cierpiaca na krwawienie do przewodu pokarmowego. Wiadomo,ze stolce sa wtedy tak cuchnace ,ze odpada nos. Pani oprocz tego miala amputowane konczyny dolne wiec wymagala duzo pomocy. Mialam jej pampka zmienic,pamietam. No i co zmienie to wraz obsrany...I za trzecim chyba razem nie zdazylam go nawet dobrze podlozyc a pacjentka sfajdala sie na mnie. Z rozbryzgiem! No i puscilam pawia. Na ta pania. Wtedy moje powolanie tez jakby zmienilo wymiar
31 października 2017 22:02 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. :oczko2:

Z sercem na dloni! I usmiechem. Jeszcze sie musisz duzo naumiec,wiesz?
31 października 2017 22:04 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wypaliłam się a co? Nie wolno? :terefere:

Nie wolno! Najpierw pampek,potem zrob ciasto. A na koniec do ogrodka migusiem! Mam Cie uczyc wypalenizno jedna Ty?
31 października 2017 22:04 / 5 osobom podoba się ten post
Na szczęście jest wiele rzeczy bardziej przyjemnych, których bym się chciał nauczyć. Za doświadczenia z gównem w kształcie serca też dziękuję.
31 października 2017 22:11 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Na szczęście jest wiele rzeczy bardziej przyjemnych, których bym się chciał nauczyć. Za doświadczenia z gównem w kształcie serca też dziękuję.

U nas dosc glowe schylic, ilez to wywodow!
Ilez scen i obrazow z samej gry odchodow!
Taka poezja.No.
31 października 2017 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
No ciekawa forma sztuki nowoczesnej. Tylko patrzeć jak powstanie gówniana galeria, bo gówniana poezja to już tu była.
31 października 2017 22:18 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

No ciekawa forma sztuki nowoczesnej. Tylko patrzeć jak powstanie gówniana galeria, bo gówniana poezja to już tu była.

Na szczescie z pampkow zartujemy, a do czlowieka podchodzimy z sercem.