Poskarżyjki 40

01 listopada 2017 13:21 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. :oczko2:

Nie wyczuwasz ironii.
01 listopada 2017 13:39 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Nie wyczuwasz ironii.

Wyczuwam, wyczuwam, nie tylko ironię ..... Mam niezwykle wyostrzony zmysł powonienia. Moze to dlatego, ze słuch i wzrok mam słabsze.
01 listopada 2017 14:27 / 8 osobom podoba się ten post
Alina

W zależności od ilości gówna nasze samopoczucie rośnie odwrotnieproporcjonalnie. :-)

Trzymajmy się ramy, to się nie pos..my :)
01 listopada 2017 16:28 / 7 osobom podoba się ten post
Mi tam trochę Lactulose pomaga, cala robota na Pflegedienst spada
01 listopada 2017 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Trzymajmy się ramy, to się nie pos..my :)

Tylko nie za mocno do tej ramy, bo i po....c kiedyś się trzeba. Osobny temat zaparcia
01 listopada 2017 17:16 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Tylko nie za mocno do tej ramy, bo i po....c kiedyś się trzeba. Osobny temat zaparcia

Ale tylko w sposób panoramiczny 
01 listopada 2017 23:34 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Ależ tu masz nieład ortograficzny.Brytfanna .:puk w leb::-)

A widzisz???
Wystarczy Knorrowi jeden błądek wytknąć i od razu wszyskie Ciebie kochają.
A jaka radość w narodzie.
Tak masz rację. Brytfanna. 
Czatuj dalej, jeśli chcesz być lubiana. 
02 listopada 2017 06:38 / 12 osobom podoba się ten post
Knorr

A widzisz???
Wystarczy Knorrowi jeden błądek wytknąć i od razu wszyskie Ciebie kochają.
A jaka radość w narodzie.
Tak masz rację. Brytfanna. 
Czatuj dalej, jeśli chcesz być lubiana. 

I znowu opacznie zrozumiałeś. Twoja sprawa, Twój problem.A czatować nadal będę,czy to się komuś podoba czy nie.Acha, nie tak dawno popełniłam karygodny błąd ortograficzny , który został mi piorunem wytknięty ,ale nie darłam szat i nie dorabiałam do tego ideologii. Czuwaj.
02 listopada 2017 08:27 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

I znowu opacznie zrozumiałeś. Twoja sprawa, Twój problem.A czatować nadal będę,czy to się komuś podoba czy nie.Acha, nie tak dawno popełniłam karygodny błąd ortograficzny , który został mi piorunem wytknięty ,ale nie darłam szat i nie dorabiałam do tego ideologii. Czuwaj.

O widać, że liczba Twoich kibiców zmniejszyła się o połowę. 
Tracisz poparcie. 
Sprawa to dopiero będzie, jeśli nie znajdziesz nic, co mogłoby podnieść Twoje ego.
To będziesz miała problem i będzie po sprawie.
Miłego dnia. Niech Ci się wiedzie. W czatowaniu też. 
02 listopada 2017 09:51 / 8 osobom podoba się ten post
Alaska

Czatuj , czatuj i się nie przejmuj , ze ktoś ma z tym problem, bo to nie Twój problem przecież. To pisałam ja, Twoja fanka Bardzo lubię Twoje poczucie humoru
02 listopada 2017 09:56
doda1961

Czatuj , czatuj i się nie przejmuj , ze ktoś ma z tym problem, bo to nie Twój problem przecież. To pisałam ja, Twoja fanka :-) Bardzo lubię Twoje poczucie humoru:-)

Widać, ze sporo z nas w zuchach dzialalo, tylko nie ze ja się czepiam
02 listopada 2017 09:57 / 10 osobom podoba się ten post
02 listopada 2017 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Słowo opatrznie ,lub opacznie.Pierwsze to można nie opatrznie gdzieś ,coś położyć .Drugie ,to opacznie kogoś zrozumieć.
I bądż tu mądry .
02 listopada 2017 13:49 / 6 osobom podoba się ten post
teresadd

Słowo opatrznie ,lub opacznie.Pierwsze to można nie opatrznie gdzieś ,coś położyć .Drugie ,to opacznie kogoś zrozumieć.
I bądż tu mądry .

Opacznie Tereniu ,tak napisałam .
02 listopada 2017 14:30 / 9 osobom podoba się ten post
Knorr

O widać, że liczba Twoich kibiców zmniejszyła się o połowę. 
Tracisz poparcie. 
Sprawa to dopiero będzie, jeśli nie znajdziesz nic, co mogłoby podnieść Twoje ego.
To będziesz miała problem i będzie po sprawie.
Miłego dnia. Niech Ci się wiedzie. W czatowaniu też. 

Knorr, co Tobie jest?..
Dyskusja w "Nawracająca biegunka". O.