Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. :oczko2:
Do , za przeproszeniem, gówna podchodzić z secem ? To jak dla mnie coś zupełnie nowego ale co kto lubi. :oczko2:
Nie wyczuwasz ironii.
W zależności od ilości gówna nasze samopoczucie rośnie odwrotnieproporcjonalnie. :-)
Trzymajmy się ramy, to się nie pos..my :)
Tylko nie za mocno do tej ramy, bo i po....c kiedyś się trzeba. Osobny temat zaparcia
Ależ tu masz nieład ortograficzny.Brytfanna .:puk w leb::-)
A widzisz???
Wystarczy Knorrowi jeden błądek wytknąć i od razu wszyskie Ciebie kochają.
A jaka radość w narodzie.
Tak masz rację. Brytfanna.
Czatuj dalej, jeśli chcesz być lubiana.
I znowu opacznie zrozumiałeś. Twoja sprawa, Twój problem.A czatować nadal będę,czy to się komuś podoba czy nie.Acha, nie tak dawno popełniłam karygodny błąd ortograficzny , który został mi piorunem wytknięty ,ale nie darłam szat i nie dorabiałam do tego ideologii. Czuwaj.
I znowu opacznie zrozumiałeś. Twoja sprawa, Twój problem.A czatować nadal będę,czy to się komuś podoba czy nie.Acha, nie tak dawno popełniłam karygodny błąd ortograficzny , który został mi piorunem wytknięty ,ale nie darłam szat i nie dorabiałam do tego ideologii. Czuwaj.
Czatuj , czatuj i się nie przejmuj , ze ktoś ma z tym problem, bo to nie Twój problem przecież. To pisałam ja, Twoja fanka :-) Bardzo lubię Twoje poczucie humoru:-)
Słowo opatrznie ,lub opacznie.Pierwsze to można nie opatrznie gdzieś ,coś położyć .Drugie ,to opacznie kogoś zrozumieć.
I bądż tu mądry .
O widać, że liczba Twoich kibiców zmniejszyła się o połowę.
Tracisz poparcie.
Sprawa to dopiero będzie, jeśli nie znajdziesz nic, co mogłoby podnieść Twoje ego.
To będziesz miała problem i będzie po sprawie.
Miłego dnia. Niech Ci się wiedzie. W czatowaniu też.