A tam , cicho bądź. Ja jako osoba" starsza " mam problemy z bezsennością ,archeolog stanął na wysokości zadania i wykopał i na tyle mu starczyło " wiedzy" .:smiech3:
A tam , cicho bądź. Ja jako osoba" starsza " mam problemy z bezsennością ,archeolog stanął na wysokości zadania i wykopał i na tyle mu starczyło " wiedzy" .:smiech3:

Alasko moja, uwierz mi, że ja jestem cicho...:diabelek:
Edit: A Ty nie jesteś starsza....:wystawia jezyk2:
Muszę to powiedzieć mężowi mojej przyjaciółki , spotykamy się dość często w tym samym gronie zaprzyjaźnionych, i A.odkąd pokończyłyśmy 50 dziesiątki( wiek mamy zróżnicowany) zawsze mówi : Witam starsze panie , oprócz i tu wymienia ,tę ,która jeszcze nie dostąpiła tego zaszczytu ....no ostała się tylko jedna ( parę miesięcy Jej brakuje) :smiech3:..A . to zresztą ktoś o bardzo podobnym poczuciu humoru " nieodżałowanej pamięci" użytkownika P.:-)
Edit: "Nieodżałowany"....fakt. A ja nie tracę nadziei na "wejście smoka"...Powiedz. A swoją drogą chciałam Cię podejrzeć, ale "przykro im..." i nie mogę. Chcialam też dostąpić zasczytnego tytułu "znajomej" Twojej, ale nie przeskoczę, więc jeśli jesteś chętna, to zapraszam
Edit: "Nieodżałowany"....fakt. A ja nie tracę nadziei na "wejście smoka"...:uśmiech ona2:
Uchyliłam drzwi ,bo przeciąg okrutny i zaraz zamknę...,.Zapraszam i zaprosiłam.:-)
Zauważyłam:uśmiech ona::uśmiech ona: :uśmiech ona:
Ale nie zdążyłam podejrzeć !!!
Zauważyłam:uśmiech ona::uśmiech ona: :uśmiech ona:
Ale nie zdążyłam podejrzeć !!!
A co chcesz wiedzieć ,ja Ci wszystko powiem. :uśmiech ona: ...Dotychczas miałam caluśki czas otwarte,ale się z pewnego powodu wkurzyłam i zatrzasnęłam drzwi.:uśmiech ona2:
A co chcesz wiedzieć ,ja Ci wszystko powiem. :uśmiech ona: ...Dotychczas miałam caluśki czas otwarte,ale się z pewnego powodu wkurzyłam i zatrzasnęłam drzwi.:uśmiech ona2:
Kto cię molestował Alasko,powiedz ,a tyłek mu skopię..:smiech3:
Sex w nocy mi się śnił.I to z całkiem kimś obcym.Chyba żle ,że człek takie marzenia senne ma.Kniecznie mus do domu wracać.Za długo tu siedzę ,a po prośbie chodzi ć przecież nie będę.:sex::placz3:
Sex w nocy mi się śnił.I to z całkiem kimś obcym.Chyba żle ,że człek takie marzenia senne ma.Kniecznie mus do domu wracać.Za długo tu siedzę ,a po prośbie chodzi ć przecież nie będę.:sex::placz3: