Poskarżyjki 40

23 listopada 2017 18:42 / 6 osobom podoba się ten post
A tam , cicho bądź. Ja jako osoba" starsza " mam problemy z bezsennością ,archeolog stanął na wysokości zadania i wykopał i na tyle mu starczyło " wiedzy" .
23 listopada 2017 19:08 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

A tam , cicho bądź. Ja jako osoba" starsza " mam problemy z bezsennością ,archeolog stanął na wysokości zadania i wykopał i na tyle mu starczyło " wiedzy" .:smiech3:

Alasko moja, uwierz mi, że ja jestem cicho...
Edit: A Ty nie jesteś starsza....
23 listopada 2017 19:30 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

A tam , cicho bądź. Ja jako osoba" starsza " mam problemy z bezsennością ,archeolog stanął na wysokości zadania i wykopał i na tyle mu starczyło " wiedzy" .:smiech3:

Ja wczoraj też długo nie mogłam zasnąć. Wiek się kłania 
I myślałam o wystawie pomników berlińskich. I nie Lenin (łysy) ze śrubami w głowie zaprzątał mój umysł tylko się zastanawiałam dlaczego tylko chłopom pomniki stawiali. Jedna kobieta tam była księżna oczywiście. I tak chodziłam pomiedzy tymi chłopami, biskupami i innymi szychami i się zastanawiałam dlaczego wszyscy są ubrani? Ostatecznie znalazłam tylko jednego roznegliżowanego rodzynka. I Dzierżyńskiego Feliksa też tam ustawili ale nie wiem gdzie wcześniej stał. Była tam jakaś lista tych wszystkich pomników ale ja miałam trochę za mało czasu. Tam dużo zwiedzania było a chciałam jak najwiecej zobaczyć.
23 listopada 2017 19:32 / 7 osobom podoba się ten post
Kobietka

Alasko moja, uwierz mi, że ja jestem cicho...:diabelek:
Edit: A Ty nie jesteś starsza....:wystawia jezyk2:

Muszę to powiedzieć mężowi mojej przyjaciółki , spotykamy się dość często w tym samym gronie zaprzyjaźnionych, i A.odkąd pokończyłyśmy 50 dziesiątki( wiek mamy zróżnicowany) zawsze mówi : Witam starsze panie , oprócz i  tu wymienia ,tę ,która jeszcze nie dostąpiła tego zaszczytu ....no ostała się tylko jedna ( parę miesięcy Jej brakuje) ..A .  to zresztą ktoś o bardzo podobnym poczuciu humoru " nieodżałowanej pamięci" użytkownika P.
23 listopada 2017 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Muszę to powiedzieć mężowi mojej przyjaciółki , spotykamy się dość często w tym samym gronie zaprzyjaźnionych, i A.odkąd pokończyłyśmy 50 dziesiątki( wiek mamy zróżnicowany) zawsze mówi : Witam starsze panie , oprócz i  tu wymienia ,tę ,która jeszcze nie dostąpiła tego zaszczytu ....no ostała się tylko jedna ( parę miesięcy Jej brakuje) :smiech3:..A .  to zresztą ktoś o bardzo podobnym poczuciu humoru " nieodżałowanej pamięci" użytkownika P.:-)

Powiedz. A swoją drogą chciałam Cię podejrzeć, ale "przykro im..." i nie mogę. Chcialam też dostąpić zasczytnego tytułu "znajomej" Twojej, ale nie przeskoczę, więc jeśli jesteś chętna, to zapraszam mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003 Edit: "Nieodżałowany"....fakt. A ja nie tracę nadziei na "wejście smoka"...
23 listopada 2017 20:11 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Powiedz. A swoją drogą chciałam Cię podejrzeć, ale "przykro im..." i nie mogę. Chcialam też dostąpić zasczytnego tytułu "znajomej" Twojej, ale nie przeskoczę, więc jeśli jesteś chętna, to zapraszam mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003 Edit: "Nieodżałowany"....fakt. A ja nie tracę nadziei na "wejście smoka"...:uśmiech ona2:

Uchyliłam drzwi ,bo przeciąg okrutny i zaraz zamknę...,.Zapraszam i zaprosiłam.
23 listopada 2017 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Uchyliłam drzwi ,bo przeciąg okrutny i zaraz zamknę...,.Zapraszam i zaprosiłam.:-)

Zauważyłam
Ale nie zdążyłam podejrzeć !!!
23 listopada 2017 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Zauważyłam:uśmiech ona::uśmiech ona: :uśmiech ona:

23 listopada 2017 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Zauważyłam:uśmiech ona::uśmiech ona: :uśmiech ona:

A co chcesz wiedzieć ,ja Ci wszystko powiem.  ...Dotychczas miałam caluśki czas otwarte,ale się z pewnego powodu wkurzyłam i zatrzasnęłam drzwi.
23 listopada 2017 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

A co chcesz wiedzieć ,ja Ci wszystko powiem. :uśmiech ona: ...Dotychczas miałam caluśki czas otwarte,ale się z pewnego powodu wkurzyłam i zatrzasnęłam drzwi.:uśmiech ona2:

Rozumiem. Damy radę, będzie okazja...jakaś
23 listopada 2017 21:22 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

A co chcesz wiedzieć ,ja Ci wszystko powiem. :uśmiech ona: ...Dotychczas miałam caluśki czas otwarte,ale się z pewnego powodu wkurzyłam i zatrzasnęłam drzwi.:uśmiech ona2:

Kto cię molestował Alasko,powiedz ,a tyłek mu skopię..
23 listopada 2017 21:44 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kto cię molestował Alasko,powiedz ,a tyłek mu skopię..:smiech3:

Sama sobie poradziłam....ale jakby co to jesteśmy w gniazdku, znaczy się w kontakcie.
30 listopada 2017 07:53 / 7 osobom podoba się ten post
Sex w nocy mi się śnił.I to z całkiem kimś obcym.Chyba żle ,że człek takie marzenia senne ma.Kniecznie mus do domu wracać.Za długo tu siedzę ,a po prośbie chodzi ć przecież nie będę.:sex:
30 listopada 2017 07:55 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Sex w nocy mi się śnił.I to z całkiem kimś obcym.Chyba żle ,że człek takie marzenia senne ma.Kniecznie mus do domu wracać.Za długo tu siedzę ,a po prośbie chodzi ć przecież nie będę.:sex::placz3:

Może dobry uczynek bliźniemu jakiemuś swemu, nie zaraz po prosbie
30 listopada 2017 09:03 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Sex w nocy mi się śnił.I to z całkiem kimś obcym.Chyba żle ,że człek takie marzenia senne ma.Kniecznie mus do domu wracać.Za długo tu siedzę ,a po prośbie chodzi ć przecież nie będę.:sex::placz3:

A to nie w pochwalijkach powinno być?:):):):)