Poskarżyjki 40

21 listopada 2017 15:56 / 6 osobom podoba się ten post
Ellax2

To jeszcze i ja. A co?! Tez mam dołek. Płytki dość.
Stare jedzenie, totalny brak higieny i wszystko robię źle. Nie umiem ścierać kurzu, źle układam naczynia w zmywarce, mam zbyt mało rzeczy do prania i bęben nie jest pełny, więc pralka się zepsuje, zużywam za duzo ciepłej wody, więcej grzechów nie pamiętam w tym momencie. Na szczęście. I to wszystko grzecznie i z fałszywym uśmieszkiem przekazane.
Nowa cywilizacja w lodówce jest w ostatniej już fazie wynalezienia koła i chyba wyjedzie o własnych siłach stamtąd.
Jeszcze 19 dni...
Duszę w sobie, chciałabym popłakać, ale nie mogę. Próbowałam.
Nie pocieszajcie mnie, chciałam się tylko poskarżyc i wyrzucic z siebie trochę tego syfu.

Bezpiecznik wywala bo taka jest jego rola... i dobrze, że tak ma ... nie daj się tylko zawatować...))))
21 listopada 2017 16:15 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Michasia ...dasz radę . Różniste są dziwactwa , przyzwyczajenia . Dam Ci przykad ....powiedzmy , że mojej znajomej . Na bosaka lubi chodzić , ale jak już domowe kapcie założy to nie ma bata ....Zsuwając jedną nogawkę spodni ...zakłada na powrót kapcia na stopę ...i apiać to samo z drugą . Nieważne , że za moment będzie musiała buty założyć , bo z domu wychodzi ....czy zdejmuje spodnie , bo chce legginsy , czy spódniczkę ubrać ....Nooo....na wszelki wypadek jakbyś kiedyś miała jakąś Baśką się opiekować to sprawdź , czy to nie będzie ta ....moja znajoma ...powiedzmy ...
A w ogóle to mam (usunięte) ...stresa ...doła i chce mi się wyć z bezsilności ....
Przed godziną zjebutałam szwagra , którego ( obu ) zawsze traktowałam jak rodzonego brata . Czuję się podle ...nie powiem siostrze , żeby nie ranić , ale żarty ....mam nadzieję ( raczj wątpliwą ) , że to żarty , ale poczułam się źle , powiedziałam co myślę ( czyt. opier...opitoliłam fest ) i nic więcej nie mogę zrobić ....Nie mam wyjścia , chyba będę udawać , że kogoś mam , bo inaczej to się nie skończy (usunięte) ....czy ich wszystkich pogrzało ?! ...Jak nie sąsiad to znajomy ...a teraz ...teraz chce mi się płakać i rzygać , bo rodzony szwagier pierdacył mi takie głupoty . Przestraszył się jak powiedziałam , że powiem siostrze , więc wiem , że to nie były takie stuprocentowe żarty ......Idę se rzygnąć ...

Wyrzygaj, pok...wij Myślę że dałas mu dobrą jazdę i zaprzestanie "takowych żartów".
21 listopada 2017 16:25 / 10 osobom podoba się ten post
Faktycznie dziś chyba czarne dołowate chmury nad De.
Też mi się dziś przykro zrobiło.
Spięcie miałam dziś z córką pdp. Pomieszkuje tu ona, nie miałyśmy raczej zatargów, dziś jakaś taka złośliwa jest, aż babka się wtrąciła "broniąc" mnie.
Wieści z domu też nie wesołe.
Pogoda do doopy...Jak żyć?
21 listopada 2017 16:26 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2

Stare jedzenie, totalny brak higieny i wszystko robię źle. Nie umiem ścierać kurzu, źle układam naczynia w zmywarce, mam zbyt mało rzeczy do prania i bęben nie jest pełny, więc pralka się zepsuje, zużywam za duzo ciepłej wody, więcej grzechów nie pamiętam w tym momencie. Na szczęście. I to wszystko grzecznie i z fałszywym uśmieszkiem przekazane.
Nowa cywilizacja w lodówce jest w ostatniej już fazie wynalezienia koła i chyba wyjedzie o własnych siłach stamtąd.
Jeszcze 19 dni...
Nie pocieszajcie mnie, chciałam się tylko poskarżyc i wyrzucic z siebie trochę tego syfu.

A masz:
21 listopada 2017 16:27 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Znam język ale nie na tyle jak moja poprzedniczka, ona zna perfekt, a Pdp mówi bardzo szybko i stanowczo.Nie mialam za bardzo wyboru bo szukałam na miesiąc oferty aby zjechac przed swiętami.Aco do sanatorium to nie mówię że nigdy ale na ten czas chce o nim zapomnieć. dziękuje i tez ciepło przytulam:aniolki:

Tobie też  na pocieszenie:
21 listopada 2017 16:30 / 8 osobom podoba się ten post
michasia

Wyrzygaj, pok...wij :ona placze:Myślę że dałas mu dobrą jazdę i zaprzestanie "takowych żartów".

Bardziej niż dobrą ...Kuźwa ...nie mogę się pozbierać , czuję się z tym fatalnie ...On zawsze był zgrywus w " te klocki " tzn. ja to tak odbierałam do jakiegoś czasu . Jego żarciki zawsze zbywałam ...nie świntuszyłam ( jak tutaj ) , bo jakoś niesmaczne to było w stosunku do mnie , niby żartem a zwyzywałam zawsze od erotomana . Nie dawałam powodów swoim zachowaniem , żeby inaczej myślał ....To dzisiejsze zachowanie pokazało , że nie żartuje . Wstrętne , obrzydliwe , obleśne ....Mam nadzieję , że to co usłyszał pomoże . Nie chcę skarzyć się siostrze , bo pewnie poczułaby się zdeptana ...Ja pikolę ! Pierwszy raz w życiu znalazłam się w tak niezręcznej , obrzydliwej sytuacji . Obcy się nie liczą ....z obcymi dawałam sobie radę ....najwyżej jakiś wróg mi przybył ....Kurde ...już mi łez brakuje
21 listopada 2017 17:07 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2

Jeszcze 19 dni...

Ten usmiech to pewnie taki jak u dziewczyny, ktora zostala zatrzymana przez policjanta. Wie , ze sobie poradzi, bo jakby co, to ma cycki.
A tu Überraschung!
Policjant Ellax2 tez atuty ma. Nawet zderzaki rzec mozna i staranuje jak bedzie chciala
21 listopada 2017 17:16 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bardziej niż dobrą ...Kuźwa ...nie mogę się pozbierać , czuję się z tym fatalnie ...On zawsze był zgrywus w " te klocki " tzn. ja to tak odbierałam do jakiegoś czasu . Jego żarciki zawsze zbywałam ...nie świntuszyłam ( jak tutaj ) , bo jakoś niesmaczne to było w stosunku do mnie , niby żartem a zwyzywałam zawsze od erotomana . Nie dawałam powodów swoim zachowaniem , żeby inaczej myślał ....To dzisiejsze zachowanie pokazało , że nie żartuje . Wstrętne , obrzydliwe , obleśne ....Mam nadzieję , że to co usłyszał pomoże . Nie chcę skarzyć się siostrze , bo pewnie poczułaby się zdeptana ...Ja pikolę ! Pierwszy raz w życiu znalazłam się w tak niezręcznej , obrzydliwej sytuacji . Obcy się nie liczą ....z obcymi dawałam sobie radę ....najwyżej jakiś wróg mi przybył ....Kurde ...już mi łez brakuje :placze1:

To znaczy jednym słowem podwala się do Ciebie.Mam nadzieję że zrozumiał to co robi, a Ty nie płacz bo szkoda łez na takiego "szwagra".w morde jeża.
21 listopada 2017 17:18 / 10 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bardziej niż dobrą ...Kuźwa ...nie mogę się pozbierać , czuję się z tym fatalnie ...On zawsze był zgrywus w " te klocki " tzn. ja to tak odbierałam do jakiegoś czasu . Jego żarciki zawsze zbywałam ...nie świntuszyłam ( jak tutaj ) , bo jakoś niesmaczne to było w stosunku do mnie , niby żartem a zwyzywałam zawsze od erotomana . Nie dawałam powodów swoim zachowaniem , żeby inaczej myślał ....To dzisiejsze zachowanie pokazało , że nie żartuje . Wstrętne , obrzydliwe , obleśne ....Mam nadzieję , że to co usłyszał pomoże . Nie chcę skarzyć się siostrze , bo pewnie poczułaby się zdeptana ...Ja pikolę ! Pierwszy raz w życiu znalazłam się w tak niezręcznej , obrzydliwej sytuacji . Obcy się nie liczą ....z obcymi dawałam sobie radę ....najwyżej jakiś wróg mi przybył ....Kurde ...już mi łez brakuje :placze1:

Nie bucz, bo mnie chorera wezmie. Niektorzy mysla, ze na pochyle drzewo kazda koza  wskoczy.
I probuja.
Znam to z autopsji.
Takie rzeczy spotykaja wszystkie singielki. Ale singielka to twarda sztuka, pamietaj. Sama sobie sterem, zeglarzem, okretem i to ona trzyma cugle, nawet jezeli sie komus wydaje, ze nie.
Daj mu k... popalic, ze sie nie pozbiera. A siostrze ani mru mru. 

21 listopada 2017 17:21 / 10 osobom podoba się ten post
michasia

To znaczy jednym słowem podwala się do Ciebie.Mam nadzieję że zrozumiał to co robi, a Ty nie płacz bo szkoda łez na takiego "szwagra".:strach na wroble:w morde jeża.

Już mi trochę lepiej . Wyryczałam się ...wybluzgałam . Jeden z synów nastawiał , żebym powiedziała siostrze , ale przetłumaczyłam .... Obiecał , że przy okazji ...na boku zbierze wujaszka odpowiednio ....W piątek ruszam na podboj Germanii . Z siostrą pożegnam sie jutro , bo wybieramy się razem na ....uporządkowanie grobów ...i cacy ... Busik zamówiony i aby do piątku .
21 listopada 2017 17:21 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Podobnie jak Ty nie lubię takich tematów w życiu prywatnym.A najgorsze jak ktoś wiecznie o tym...i ten rechot...Na drugi raz daj w pysk.Jak poczuje,to może dotrze.Nie rycz.
21 listopada 2017 18:07 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Już mi trochę lepiej . Wyryczałam się ...wybluzgałam . Jeden z synów nastawiał , żebym powiedziała siostrze , ale przetłumaczyłam .... Obiecał , że przy okazji ...na boku zbierze wujaszka odpowiednio ....W piątek ruszam na podboj Germanii . Z siostrą pożegnam sie jutro , bo wybieramy się razem na ....uporządkowanie grobów ...i cacy ... Busik zamówiony i aby do piątku .

no i ok a w piatek juz będziesz po Naszej stronie.jaki kierunek ?
21 listopada 2017 18:16 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

:aniolki:no i ok a w piatek juz będziesz po Naszej stronie.jaki kierunek ?

Koln- Lindenhal .Może być ciężkawo , ale dam radę ...kto jak nie ja ? ...Wolnego w tygodniu dnia nie będę miała i za to będzie dodatkowe 50 ojro na tydzień .Co mi po wolnym jak wokół same sklepy . Znam siebie . Na pauzach też potrafię grosza przepuścić 
21 listopada 2017 18:19 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Koln- Lindenhal .Może być ciężkawo , ale dam radę ...kto jak nie ja ? ...Wolnego w tygodniu dnia nie będę miała i za to będzie dodatkowe 50 ojro na tydzień .Co mi po wolnym jak wokół same sklepy . Znam siebie . Na pauzach też potrafię grosza przepuścić :oczko1:

Dasz radę kto jak nie Ty.Sprawozdania pisz tylko nie w poskarzyjkach tak jak ja.
21 listopada 2017 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Koln- Lindenhal .Może być ciężkawo , ale dam radę ...kto jak nie ja ? ...Wolnego w tygodniu dnia nie będę miała i za to będzie dodatkowe 50 ojro na tydzień .Co mi po wolnym jak wokół same sklepy . Znam siebie . Na pauzach też potrafię grosza przepuścić :oczko1:

Mam znowu zaległości, co z dobra siostra? Zła odeszła prawda?