Barbara niepowtarzalnaMichasia ...dasz radę . Różniste są dziwactwa , przyzwyczajenia . Dam Ci przykad ....powiedzmy , że mojej znajomej . Na bosaka lubi chodzić , ale jak już domowe kapcie założy to nie ma bata ....Zsuwając jedną nogawkę spodni ...zakłada na powrót kapcia na stopę ...i apiać to samo z drugą . Nieważne , że za moment będzie musiała buty założyć , bo z domu wychodzi ....czy zdejmuje spodnie , bo chce legginsy , czy spódniczkę ubrać ....Nooo....na wszelki wypadek jakbyś kiedyś miała jakąś Baśką się opiekować to sprawdź , czy to nie będzie ta ....moja znajoma ...powiedzmy ...
A w ogóle to mam (usunięte) ...stresa ...doła i chce mi się wyć z bezsilności ....
Przed godziną zjebutałam szwagra , którego ( obu ) zawsze traktowałam jak rodzonego brata . Czuję się podle ...nie powiem siostrze , żeby nie ranić , ale żarty ....mam nadzieję ( raczj wątpliwą ) , że to żarty , ale poczułam się źle , powiedziałam co myślę ( czyt. opier...opitoliłam fest ) i nic więcej nie mogę zrobić ....Nie mam wyjścia , chyba będę udawać , że kogoś mam , bo inaczej to się nie skończy (usunięte) ....czy ich wszystkich pogrzało ?! ...Jak nie sąsiad to znajomy ...a teraz ...teraz chce mi się płakać i rzygać , bo rodzony szwagier pierdacył mi takie głupoty . Przestraszył się jak powiedziałam , że powiem siostrze , więc wiem , że to nie były takie stuprocentowe żarty ......Idę se rzygnąć ...
Wyrzygaj, pok...wij

Myślę że dałas mu dobrą jazdę i zaprzestanie "takowych żartów".