Boli mnie pół głowy i pół gardła. Nie wzięłam nic ze sobą na gardło. Co polecacie ? Nie mogę się rozchorować.
Boli mnie pół głowy i pół gardła. Nie wzięłam nic ze sobą na gardło. Co polecacie ? Nie mogę się rozchorować.
Dolo-Dobendan do ssania.
Fajnie masz. A tak zapytam, jakby żona Pdp nie załapała przeziębienia to ile byś pracowałam?
Ja jako staly klient Poskarzyjek uprzejmie donosze, ze nie mam zmienniczki. Nerwy mi juz przeszly, kolezanke zablokowalqm, bo mi glupoty wypisywala, czemu nie moze niby.Jeszcze rano dopytywala sie o drobiazgi. Najsmutniejsze, ze to moja znajoma, miala pecha,musiala 2 razy zjezdzac z kiepskich stelli.Zaczynala w zeszlym roku z firma, ktora dala Jej 750 Euro, a potem potracila jeszcze zamiesieczny kurs niemieckiego.Wiedziala, gdzie ma przyjechac, a dzisiaj taki kwiatek
O ile mnie pamięć nie myli to ostatnio też miałaś jakieś kłopoty ze zmienniczką ? Może nie powinnaś szukać wśród znajomych tylko scedować to na firmę ?
Ja jako staly klient Poskarzyjek uprzejmie donosze, ze nie mam zmienniczki. Nerwy mi juz przeszly, kolezanke zablokowalqm, bo mi glupoty wypisywala, czemu nie moze niby.Jeszcze rano dopytywala sie o drobiazgi. Najsmutniejsze, ze to moja znajoma, miala pecha,musiala 2 razy zjezdzac z kiepskich stelli.Zaczynala w zeszlym roku z firma, ktora dala Jej 750 Euro, a potem potracila jeszcze zamiesieczny kurs niemieckiego.Wiedziala, gdzie ma przyjechac, a dzisiaj taki kwiatek
Ciesz sie , ze przed czasem sie okazalo)).Kiedys tez bylam dobra ciocia " kolezance" zalatwilam , ktora tylko potrafila powiedziec Guten Tag(((.Do ostatniego dnia szla w zaparte , ze jedzie , a w dzien wyjazdu nie odbierala telefonu.Jak sie pozniej okazalo wcale busa nie zamowila .Swiecilam oczami , wiec stwierdzilam , ze nigdy wiecej takiej pomocy komus(((
Bo jak się ma miękkie serce to trzeba miec twardą dupę......:-)
Poza tym czemu mam odwalać robotę za firmę ?
Bo jak się ma miękkie serce to trzeba miec twardą dupę......:-)
Poza tym czemu mam odwalać robotę za firmę ?
Poskarżam się,że denerwują mnie wszelkie zdrobnienia pisane tu na Forum(jedyny wyjątek,co mnie nie drażni,to imiona).Jak czytam kawusia(kawa-biała,gorzka,gorąca,zimna itd.),spacerek(spacer-długi,krótki lub wcale),śniadanko(śniadanie-wczesne,późne lub wcale),rowerek(rower-mały,duży,zepsuty,nowy itd.)itd.,itp.I sobie "spuściłam powietrze"..."w mordę i nożem"...