Szukam szukam i prawie wszystkie oferty ze świętami.:-(
Szukam szukam i prawie wszystkie oferty ze świętami.:-(
Sama sie ogłoś !Zaznacz termin jaki Cie interesuje i z takimi będą dzwonić.
A ja właśnie zachorowałam, młodszy syn też i jutro idziemy do lekarza... W sumie lepiej tu, niż tam- leżę, mąż gotuje zupę na jutrzejszy obiad, starszy syn wstawił ryż- bo nic innego nam nie przechodzi. Trochę nie w porę, ale może do soboty przejdzie (z kuzynkami na babskie spotkanie się umówiłyśmy).
W końcu skończyłam poszukiwania.Wyjezdzam 07.02. do Babci z lekką demencją /podobno/ w okolice Regensburga.Cieszę sie bo znam te strony i miło będzię się z nowu spotkac ze znjomymi i rodziną dawnych Pdp.
Michasia- jestem właśnie u "lekkiej demencji":nerwowy2:Pdp to dobra kobieta,ciepła i serdeczna.Ale jednak demencja!!!:bezradny:Po 3 tygodniach mam dość!!!:nerwowy1:Z kolei jak znasz te strony,jest fajnie- to dlaczego nie??!!!!Ja jestem na zapadłej wsi,nawet jak mam 2 -razy w tygodniu wolne-to mam tylko spacer po polach!!!!:bezradny:Tak sobie tylko piszę,ku przestrodze!!!:buziaki2:
Właśnie nie pozwala!!!!!!!:nerwowy2:Od Agencji i Rodziny mam przykazane nie wstawać!!!No tak,nie wstaję-ale jak Pdp szarpie za klamkę,to jak się nie obudzić??!!!!:bezradny:Ale jak trudno potem zasnąć!!!Masz rację -jeszcze trochę i odzyskam wolność!!!!:buziaki2:
Właśnie nie pozwala!!!!!!!:nerwowy2:Od Agencji i Rodziny mam przykazane nie wstawać!!!No tak,nie wstaję-ale jak Pdp szarpie za klamkę,to jak się nie obudzić??!!!!:bezradny:Ale jak trudno potem zasnąć!!!Masz rację -jeszcze trochę i odzyskam wolność!!!!:buziaki2:
Michasia- jestem właśnie u "lekkiej demencji":nerwowy2:Pdp to dobra kobieta,ciepła i serdeczna.Ale jednak demencja!!!:bezradny:Po 3 tygodniach mam dość!!!:nerwowy1:Z kolei jak znasz te strony,jest fajnie- to dlaczego nie??!!!!Ja jestem na zapadłej wsi,nawet jak mam 2 -razy w tygodniu wolne-to mam tylko spacer po polach!!!!:bezradny:Tak sobie tylko piszę,ku przestrodze!!!:buziaki2:
Rodzinka niech PDP do dr zaciągnie i leki na spanie ustawi.Co z tego,zewstawać nie pozwala ,jak spania i tak nie ma:(
Nie wiem co mnie czeka i jak przed kazdym nowym jest obawa. Teraz byłam u sprawnej umysłowo i psychikę mi zryła.Bedzie zle to jest sie gdzie wyżalic:aniolki:i będe w brodę pluła ze wybrałam demencje, ale nie martwie sie na zapas.Chociaż człowiek to takie stworzenie przekorne: jest słońce chce deszczu,:kropla potu::zawstydzony:
Rodzinka niech PDP do dr zaciągnie i leki na spanie ustawi.Co z tego,zewstawać nie pozwala ,jak spania i tak nie ma:(