10 osób przede mną, ale 4 obsługujące więc dość szybko poszło... :-)

10 osób przede mną, ale 4 obsługujące więc dość szybko poszło... :-)
To sie poprawilo w tej naszej Polsce:-)
:tak::tak::tak: Skoda, że kawą nie częstują bo nawet przyjemnie mi się tam siedziało... :hihi:
Jakaś masakra, ludzie mam zapalenie oskrzeli resztę urlopu spędzę w łóżku:-(
Się kuruj. Musisz być zdrowa , Pdp czeka . :buziaki:
Jakaś masakra, ludzie mam zapalenie oskrzeli resztę urlopu spędzę w łóżku:-(
Wnusia w domku po zabiegu, ja też juz na swoim.Paznokcie wypiłowane mażnięte bezbarwnym, ciuchy na łózku, walizka czeka.jutro o 13,50 wyjazd z Olsztyna na nowe w okolice Regensburga./jeszcze wnuki odwiedzę:-)zamielduję sie w poniedziałek .
Szczęśliwej i bezpiecznej podróży życzę. :-)
Wnusia w domku po zabiegu, ja też juz na swoim.Paznokcie wypiłowane mażnięte bezbarwnym, ciuchy na łózku, walizka czeka.jutro o 13,50 wyjazd z Olsztyna na nowe w okolice Regensburga./jeszcze wnuki odwiedzę:-)zamielduję sie w poniedziałek .
Szerokiej drogi Michasiu :-)