Mamy w tym roku piękną majówkę . Na zewnątrz przyjemnie , majowe bzy pachną . Nic tylko korzystać .:-)
Mamy w tym roku piękną majówkę . Na zewnątrz przyjemnie , majowe bzy pachną . Nic tylko korzystać .:-)
Dusia ty nie lajkuj ino pisz jak tam u ciebie,wypoczelas troche??? :bzy_bzy:
Trochę wypoczęłam. Nawet już bym powiedziała, że zaczynało mi się nudzić. Ale moje kochanie zrobiło mi niespodziankę i wczoraj przyleciał z zagranicy na weekend majowy. Będzie do piątku. Ale niespodzianka była ogromna. Chociaż tych 5 dni spędzimy ze sobą. Miłość kwitnie. :serce: On leci w piątek ja wyjeżdżam w niedzielę. Wracamy obydwoje ok 10 lipca i cały miesiąc spędzamy razem i z moja córka. Oby tylko szczęśliwie dojechać.
To pieknie i zes sie nie znechecila do roboty w Niemcach wcale a wcale??? To odpoczywajcie i do napisania na wyjezdzie :aniolki: Widze zesta zdjec porobili,Polska ladna wiosna,latem tyz ladnie. Zycze odpoczynku dla urlopujacych,zbierajcie sily do pracy :moje_wakacje:
Nie , nie zniechęciłam się. Wręcz przeciwnie. Mam dużo chęci bo musss finansowy. Dziękuję za życzenia.
Tak nie Kuś ta majówka w bzach:randka3:
:-)))