Kreska :-) mi nie wyszła .
Kreska :-) mi nie wyszła .
Może nieodpowiedniej karty do jej zrobienia użyłaś ?:lol1:
No wlasnie , debetową .
???
Bo mi się jeszcze szminka złamała :-)
Nic już nie planuje, chociaż energia mnie roznosi . Zdaje się na żywioł i spontan .Odebrałam wyniki badań laboratoryjnych, jest wszystko w normie oprócz cholesterolu .Mam podwyższony .Cukier z diety wywalony, mięso w nieznacznej ilości , dużo chodzę, jem warzywa i owoce .No nie wiem co jeszcze mogę zrobić .Dzisiaj oprócz marszo-spaceru nic nie mam do wykonania . Dzień na luzie . Moje amarylisy pięknie wyglądają, muszę tylko je obracać, bo wychylają się w kierunku światła .
Mleczko, to tak jak u mnie, też tylko cholesterol miałam podwyższony, tylko naprawdę znacznie. Dieta, ruch, wszystko niby tak, że nie powinnam mieć tego cholesterolu wysokiego. Tyle że ja paląca, niby palę te "zdrowsze "?, heetsy z iqosa,ale zdrowe na pewno nie są. Cóż, na głupotę lekarstwa jeszcze nie wynaleziono,na obniżenie cholesterolu na szczęście tak ?.
Przepisano mi Atrox 20 mg,po 3 miesiącach przyjmowania cholesterol wzorcowy. Lekarka moja zaleciła mi dalej przyjmować, żeby nie skoczył znowu. No to biorę 1 tabletkę dziennie, chyba że zapomnę, a zdarza mi się zapomnieć zabrać ze sobą, kiedy wyjeżdżam gdzieś na 2-3 dni. Podobno to nie problem, nie trzeba "nadrabiać "?. Obyśmy tylko takie problemy zdrowotne miały!
Gusiu czytałaś ulotkę tego leku na obniżenie cholesterolu ?
Dość sporo szkód powoduje . Zastanawiam się czy dluzej będę żyła z podwyższonym cholesterolem czy z rozwalonymi nerkami .
Ja zaczęłam łykać BERIMAL forte ponoć czyni cuda .A, że mój rocznik w cuda nie wierzy to wezmę się za jazdę rowerem i chodzenie z kijami regularne .Siła go wezmę .
Przyznaję się, nie czytałam ?
Rzadko biorę jakieś leki, to jedyny jaki przyjmuję. Kiedyś czytałam ulotki dołączone do leków moich podopiecznych. Matko i córko,ileż one szkód robią.:zaskoczenie1:,pomyślałam. Nie czytam więcej, ufam lekarzom którzy je przepisują. Ale pójdę chyba za Twoim przykładem, rower narazie odpada ale kijki? Jestem "za"??