Ja jeszcze trochę i również do domu :) oby do 15 :aniolki:
Ja jeszcze trochę i również do domu :) oby do 15 :aniolki:
Znaczy się musisz zakupy uzupełnić a nie walizke oddawać :lol1:
To ty jesteś tam miesiąc tylko? I jak syt obecnie ? Poprawiło sie cos ? :D
Miałam w planie dokupić... :lol2: Lampę moja córuś wybiła mi z głowy... powiedziała, że w Castoramie są lepsze i można zawsze (w razie W) reklamować.., o cenie nie wspomniała... :lol2: Później napaliłam się na coś innego, ale już jestem po rozmowie z busiarnią i tam mi powiedzieli, że nawet jak luż będzie do granicy to od Zgorzelca nie wiadomo jak będzie ... :kocha nie kocha: To teraz oni mi moje plany wybili z głowy... :placze1: A do tej torby weszłaby moja walizka, mała torba typu jamnik, bagaż podręczny i jeszcze by sporo miejsca zostało... :smiech2:
Potrzebuję porady .
Dostałam z firmy kolejną oferte , wydaję się dosyć lekka i spokojna .
Babcia , mieszkająca z synem , dosyć sprawna , nie ma za dużo roboty
Babcia wstaje o6 rano trzeba ją zabrać pod prysznic ,nakremować napudrować itd , potem sprzątanie łazienki , następnie trzeba zaczekać na syna ,który robi śniadanie , potem się sprząta , babcia koło 11 woła do toalety , później śpi , między czasie syn leci do pracy ,obiad o 14 on gotuje , potem spędziają dużo czasu razem , opiekunka ma wolne , ponoć dobre miejsce i nie ma dużo pracy ale ten syn nad wzystkim trzyma władze , gotuje robi zakupy , i tak się zastanawiamoferta za 1000euro dwamiesiące . Wziąć czy nie czy poczekać na coś innego ? Może sztella z samą babcią bez dzieci by była lepsza ?
Potrzebuję porady .
Babcia wstaje o6 rano trzeba ją zabrać pod prysznic ,nakremować napudrować itd , potem sprzątanie łazienki , następnie trzeba zaczekać na syna ,który robi śniadanie , potem się sprząta , babcia koło 11 woła do toalety , później śpi , między czasie syn leci do pracy ,obiad o 14 on gotuje , potem spędziają dużo czasu razem , opiekunka ma wolne , ponoć dobre miejsce i nie ma dużo pracy ale ten syn nad wzystkim trzyma władze , gotuje robi zakupy , i tak się zastanawiamoferta za 1000euro dwamiesiące . Wziąć czy nie czy poczekać na coś innego ? Może sztella z samą babcią bez dzieci by była lepsza ?
Jesli lubisz wstawaćbladym świtem i być zależną co do każdej kromki chleba i miseczke zupy, jaką do jedzenia dostaniesz za oszałamiającą kwotę 1000euro miesięcznie, to bierz:)
Potrzebuję porady .
Dziecko drogie,pozwolę sobie tak się do Ciebie zwrócić, po jakie trzy grosze Ty się znowu chcesz wpakować , jakby nie było w " parę" , gdzie może być ,że synuś będzie decydował o Twoim pierdnięciu? Jest naprawdę mnóstwo ofert do samotnych Pdp,tym bardziej,że nie masz dobrych doświadczeń w temacie " par" . W Anglii też z córką Pdp było kiepsko.Przemyśl sobie to na spokojnie.
Ta oferta sama w sobie brzmi dziwnie i ten śmieszny tekst babki z agencji no opiekunka która jest obecnie sobie bardzo chwali jasne a co ma do powiedzenia jak nawet pisnac pewnie nie może . Nie ma co się pakować w kłopoty
Może poproś o kontakt z obecną opiekunką? Panowie trzymający kasę/ władze bywają czasem trudniejsi od wszystkich żon razem wziętych:strach na wroble:
Na pewno jej nie polecałam. W tej diecie jest za dużo węglowodanów. Do tego nie toleruję fruktozy :oczko:
Cytuję jeszcze raz , bo zapomniałam dopytać. Trzymasz wagę? Jesteś zadowolona? Są jakieś korzyści zdrowotne? Moje kolana zaczynają pobolewać. Ważę 83 kg i jak nic nie zmienię waga będzie rosnąć :placze1: