04 stycznia 2018 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84Brak swobody, brak możliwości robienia zakupów, posiłki jakie ci syn pd podsunie, współpraca czyli mieszkanie pod jednym dachem z jakimś chłopem..... nie wiadomo jakim, toaleta pd oraz godzinowy plan dnia - to jest mało roboty ??? I najlepsze ! - za 1tys ojro ?
Duża lipa. :glupi:
To samo pomyślałam , o jakiego grzyba chodzi z tym prysznicem o 6 rano ,przykładowo babcia wstaje 6 rano a idzie spać o22 troche mało tego snu , czekanie aż synus łaskawie przyjdzie z domu obok i zrobi śniadanie , obiad . Chore jakieś , póki co ręce i nogi mam zdrowe i nikt mnie nie musi wyręczyć , te same czynności wykonujemy w swoich domach , i ten nacisk w głosie babki z agencji , to jest super oferta bo nie ma dużo pracy , lepiej niż na pani obecnym zleceniu . Tu też nie ma dużo pracy , zrobić rano kawe , nakryć do stołu , posmarować dziadkowi chleb dżemem , obiad robi żona potem zmywam i mam pauze do 15 dziadek zazwyczaj śpi , a ona ogląda tv , potem wracam kawa , gramy wkarty ,kolacja i dziadek20:30 do spania i tyle faktycznie wielkie mi co . Myślę że chcą kogoś wcisnąć po prostu i tyle .