Na wyjeździe 40

05 stycznia 2018 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ädministracjo ---------------- gdzienjest moj post ?
05 stycznia 2018 20:03 / 7 osobom podoba się ten post
lolowa

Ädministracjo ---------------- gdzienjest moj post ?

Po zakończonym karnawale będzie ...post...
05 stycznia 2018 20:08 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

to rozumie , ze po ch............j to pisanie , jak i tak g...................o , trzymaj ryzy i wodz na pokuszenie Basiu
05 stycznia 2018 20:19 / 4 osobom podoba się ten post
Marta2

Ale o króliku mowa? Bo chyba nie chcesz kogoś obrazić Mycho w koralach

Marta !!!!!  No o królikach !!! No aż tak źle ze ną to nie jest. A poza tym musiałabym najpierw sprawdzić  
05 stycznia 2018 20:42 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Post to by się przydał co nie którym.Ale i tak prawie wszystkie w De pościmy,to nie ma co przesadzać.Może o diecie pomyśleć.
05 stycznia 2018 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Post to by się przydał co nie którym.Ale i tak prawie wszystkie w De pościmy,to nie ma co przesadzać.Może o diecie pomyśleć.:gwizdanie:

Eeee,no taki 100% post to chyba dopiero, jak baterię popadają od nadmiernego zużycia:):):)
05 stycznia 2018 20:58 / 9 osobom podoba się ten post
Wiecie co tak siedzę piszę, myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę
05 stycznia 2018 21:04 / 9 osobom podoba się ten post
Czuje psa. Namokl mi podczas spaceru wieczornego a teraz ulokowal sie na moim tapczanie.
Klimatycznie mam,nie ma co, jak w powiesci Zukrowskiego " Zapach psiej siersci".
05 stycznia 2018 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę

No i znowu odchudzanie diabli wzięli.
05 stycznia 2018 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Eeee,no taki 100% post to chyba dopiero, jak baterię popadają od nadmiernego zużycia:):):)

Dokładnie.
05 stycznia 2018 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun.5

No i znowu odchudzanie diabli wzięli.

Nigdy się nie odchudzałam,jutro rowerkiem się pojeżdzi sie spali kalorie
05 stycznia 2018 22:16 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę

Ja z kolei, upodobałam sobie ostatnimi czasy batoniki musli z żurawiną. Właśnie "wciągam" 4 sztukę. W między czasie zapoznałam się z przepisem na kwas buraczany i chyba zrobię, bo lubię buraki.  
05 stycznia 2018 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Mus kupić akumulatorki.Bosze o czym ja piszę ,a ty mnie podpuszczasz?
05 stycznia 2018 23:08 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Nigdy się nie odchudzałam,jutro rowerkiem się pojeżdzi sie spali kalorie :-)

Też przestałam zwracać uwagę , czy kilo w ta , czy w tą stronę . Od ponad miesiąca apetyt poszedł się ...teges ...odżywiana jestem ( czyt. zmuszana  dobrze , ale nie daję rady zjadać tyle , ile by ode mnie wymagano . Dziś kupiłam sobie migalowe jajeczka w czekoladzie ...zjadłam kilka i mnie zemdliło . Kiedyś opyliłabym je na raz ...Po schodach nabiegam się w tę i z powrotem i ....bez paska do spodni nie mam się co wygłupiać , bo mi z doopy zlecą i se wstydu narobię .
05 stycznia 2018 23:11 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też przestałam zwracać uwagę , czy kilo w ta , czy w tą stronę . Od ponad miesiąca apetyt poszedł się ...teges ...odżywiana jestem ( czyt. zmuszana  dobrze , ale nie daję rady zjadać tyle , ile by ode mnie wymagano . Dziś kupiłam sobie migalowe jajeczka w czekoladzie ...zjadłam kilka i mnie zemdliło . Kiedyś opyliłabym je na raz ...Po schodach nabiegam się w tę i z powrotem i ....bez paska do spodni nie mam się co wygłupiać , bo mi z doopy zlecą i se wstydu narobię .

Zakładaj pasek...wstydu oszczędż