Ädministracjo ---------------- gdzienjest moj post ?
Ädministracjo ---------------- gdzienjest moj post ?
Po zakończonym karnawale będzie ...post...
Ale o króliku mowa? Bo chyba nie chcesz kogoś obrazić Mycho w koralach
Po zakończonym karnawale będzie ...post...
Post to by się przydał co nie którym.Ale i tak prawie wszystkie w De pościmy,to nie ma co przesadzać.Może o diecie pomyśleć.:gwizdanie:
Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę
Eeee,no taki 100% post to chyba dopiero, jak baterię popadają od nadmiernego zużycia:):):)
No i znowu odchudzanie diabli wzięli.
Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę
Eeee,no taki 100% post to chyba dopiero, jak baterię popadają od nadmiernego zużycia:):):)
Nigdy się nie odchudzałam,jutro rowerkiem się pojeżdzi sie spali kalorie :-)
Też przestałam zwracać uwagę , czy kilo w ta , czy w tą stronę . Od ponad miesiąca apetyt poszedł się ...teges ...odżywiana jestem ( czyt. zmuszana dobrze , ale nie daję rady zjadać tyle , ile by ode mnie wymagano . Dziś kupiłam sobie migalowe jajeczka w czekoladzie ...zjadłam kilka i mnie zemdliło . Kiedyś opyliłabym je na raz ...Po schodach nabiegam się w tę i z powrotem i ....bez paska do spodni nie mam się co wygłupiać , bo mi z doopy zlecą i se wstydu narobię .