Zakładaj pasek...wstydu oszczędż :chowa sie:

Zakładaj pasek...wstydu oszczędż :chowa sie:
Zakładam Gosiu . Mam ich tutaj kilka i ...jak kiedyś bałam się , że mi dziurek w pasku może zabraknąć tak teraz w drugą stronę ...Ba , nawet kolana mnie nie bolą przy wchodzeniu po schodach ...Z papierosa wracam i zadyszki nie mam a muszę najpierw zejść zupełnie na dół do piwnicy a stamtąd schodkami w górę do ogrodu . Wyjście " płaskie " jest z apartamentów wnuka . Jeśli prosto z cugaska wracam do swojej dziupli to tak jakbym w bloku na jakieś trzecie piętro wchodziła ....a trochę tych cugasków dziennie wypalam . Noo..takie przyjemne z pożytecznym .:smiech3:
Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę
Wyrzuć to z siebie i to piorunem.:smiech3:....a nie to już musztarda po obiedzie.:lol1:
Zostałyśmy, czyli ja i Pdp , pobłogosławione w polskojęzycznym kościele, a teraz coś dla ciała, czyli obiad i tańce :gotuje::radosc1:. Pozdrawiam popołudniowo :buziaki2:
To teraz świecicie jak dwie bezgrzeszne gwiazdy.:-)
A żebyś wiedział :super1:. Pobłyszałyśmy na parkiecie, a teraz ustąpiłyśmy już miejsce, tym gwiazdom na niebie :gwiazdki_niebo:
Ważne , że nie gołymi doopami . ..pobly ...szczalyscie . Na biedne nie trafiło .
Basia :buziaki1: lapka poplułam dzisiaj,,,:lol3:
Rekawem przetrzyj :smiech3:
Ważne , że nie gołymi doopami . ..pobly ...szczalyscie . Na biedne nie trafiło .
A wiesz, że w pierwszej wersji napisałam "pobłyskałyśmy" . Edytowałam i zmieniłam na "pobłyszczałyśmy", żeby czasami ktoś nie pomyślał, że błyskałyśmy gołą .... . No i co ? Nic to nie dało :nie wolno:. Dobrze, że chociaż podkreśliłaś nasz status - było, nie było nie ma sie czym wstydzić :upup::hihi:
Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?
Benitko kochana witam cię serdecznie.