Na wyjeździe 40

05 stycznia 2018 23:19 / 9 osobom podoba się ten post
margaritka59

Zakładaj pasek...wstydu oszczędż :chowa sie:

Zakładam Gosiu . Mam ich tutaj kilka i ...jak kiedyś bałam się , że mi dziurek w pasku może zabraknąć tak teraz w drugą stronę ...Ba , nawet kolana mnie nie bolą przy wchodzeniu po schodach ...Z papierosa wracam i zadyszki nie mam a muszę najpierw zejść zupełnie na dół do piwnicy a stamtąd schodkami w górę do ogrodu . Wyjście " płaskie " jest z apartamentów wnuka . Jeśli prosto z cugaska wracam do swojej dziupli to tak jakbym w bloku na jakieś trzecie piętro wchodziła ....a trochę tych cugasków dziennie wypalam . Noo..takie przyjemne z pożytecznym .
05 stycznia 2018 23:46 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zakładam Gosiu . Mam ich tutaj kilka i ...jak kiedyś bałam się , że mi dziurek w pasku może zabraknąć tak teraz w drugą stronę ...Ba , nawet kolana mnie nie bolą przy wchodzeniu po schodach ...Z papierosa wracam i zadyszki nie mam a muszę najpierw zejść zupełnie na dół do piwnicy a stamtąd schodkami w górę do ogrodu . Wyjście " płaskie " jest z apartamentów wnuka . Jeśli prosto z cugaska wracam do swojej dziupli to tak jakbym w bloku na jakieś trzecie piętro wchodziła ....a trochę tych cugasków dziennie wypalam . Noo..takie przyjemne z pożytecznym .:smiech3:

O widzisz, jak fajnie . Będziesz nowaniepowtarzalna .  
06 stycznia 2018 10:20 / 6 osobom podoba się ten post
Malina

Wiecie co tak siedzę piszę,:lol3: myślę i zjadłam pudełko czekoladek mon cheri,i mam wyrzuty sumienia,nie wspomnę że zaraz pawia puszczę

Wyrzuć to z siebie i to piorunem.....a nie to już musztarda po obiedzie.
06 stycznia 2018 15:16 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Wyrzuć to z siebie i to piorunem.:smiech3:....a nie to już musztarda po obiedzie.:lol1:

Nie nie oddałam za dobre było z likierem
07 stycznia 2018 13:00 / 4 osobom podoba się ten post
Zostałyśmy, czyli ja i Pdp , pobłogosławione w polskojęzycznym kościele, a teraz coś dla ciała, czyli obiad i tańce . Pozdrawiam popołudniowo
07 stycznia 2018 16:09 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Zostałyśmy, czyli ja i Pdp , pobłogosławione w polskojęzycznym kościele, a teraz coś dla ciała, czyli obiad i tańce :gotuje::radosc1:. Pozdrawiam popołudniowo :buziaki2:

To teraz świecicie jak dwie bezgrzeszne gwiazdy.
07 stycznia 2018 19:22 / 5 osobom podoba się ten post
opiekun.5

To teraz świecicie jak dwie bezgrzeszne gwiazdy.:-)

A żebyś wiedział . Pobłyszałyśmy na parkiecie, a teraz ustąpiłyśmy już miejsce, tym gwiazdom na niebie 
07 stycznia 2018 20:39 / 5 osobom podoba się ten post
margaritka59

A żebyś wiedział :super1:. Pobłyszałyśmy na parkiecie, a teraz ustąpiłyśmy już miejsce, tym gwiazdom na niebie :gwiazdki_niebo:

Ważne , że nie gołymi doopami . ..pobly ...szczalyscie . Na biedne nie trafiło .
07 stycznia 2018 20:41 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ważne , że nie gołymi doopami . ..pobly ...szczalyscie . Na biedne nie trafiło .

Basia      lapka poplułam dzisiaj,,,
07 stycznia 2018 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Basia   :buziaki1:   lapka poplułam dzisiaj,,,:lol3:

Rekawem przetrzyj 
07 stycznia 2018 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Rekawem przetrzyj :smiech3:

ha, ha ha
07 stycznia 2018 20:57 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A wiesz, że w pierwszej wersji napisałam "pobłyskałyśmy" . Edytowałam i zmieniłam na "pobłyszczałyśmy", żeby czasami ktoś nie pomyślał, że błyskałyśmy gołą .... . No i co ? Nic to nie dało . Dobrze, że chociaż podkreśliłaś nasz status - było, nie było nie ma sie czym wstydzić 
07 stycznia 2018 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

A wiesz, że w pierwszej wersji napisałam "pobłyskałyśmy" . Edytowałam i zmieniłam na "pobłyszczałyśmy", żeby czasami ktoś nie pomyślał, że błyskałyśmy gołą .... . No i co ? Nic to nie dało :nie wolno:. Dobrze, że chociaż podkreśliłaś nasz status - było, nie było nie ma sie czym wstydzić :upup::hihi:

Sie wie ...nie ma to tamto
09 stycznia 2018 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?

Benitko kochana witam cię serdecznie.
09 stycznia 2018 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Benitko kochana witam cię serdecznie.

Też Cię lubię.