Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?

Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?
Fajnie, że jesteś :aniolki:
Wyszczotkowalam psiola. Bralam go pod wlos, zeby troche rozrywki zaznal i myslalam, ze go to do mnie zniecheci, ale gdzie tam. Widocznie gadzina zna sie na zartach. A na spacerze taki wypiekniony od razu poderwal laske. Taka spanielowata, nawet ladna:-)
Masz piesa na szteli? Ale ci dobrze...
Masz piesa na szteli? Ale ci dobrze...
Pies cudnej urody, bialy maly sznaucerek, wesolutki.
Ale pdp daje mi w kosc. Zwlaszcza dzisiaj po intensywnej fizjoterapii. Ona z tych co to "auuuaaaa" maja na drugie imie.
Mimo wszystko piesełka zazdraszczam,wytrzymalabym chyba nawet :auuuyyy" pdp.
Coz, wiedzialam na co sie pisze(stan zdrowia pdp mialam podany), ale poswiecam sie z innych wzgledow. Mam nadzieje nie uciec przed czasem:-)
Kto da radę jak nie ty....Jako skoczek zaprawiona jesteś w bojach i nie takie jęki i stęki już wytrzymałaś..
Co nas nie zabije, to nas wzmocni:-)
Pies cudnej urody, bialy maly sznaucerek, wesolutki.
Ale pdp daje mi w kosc. Zwlaszcza dzisiaj po intensywnej fizjoterapii. Ona z tych co to "auuuaaaa" maja na drugie imie.
A moja babcia myśli, że to ja jestem chora i ciągle chce mnie głaskać i powtarza, że jest jej przykro, dzięki Bogu, że już Ci trochę lepiej.... Wczoraj, ledwo co mogła usta otworzyć, ale jak już otwarła, to po to żeby śpiewać, swoją niekończącą się melodię : daaa, da, da, da.......:-)
A moja babcia myśli, że to ja jestem chora i ciągle chce mnie głaskać i powtarza, że jest jej przykro, dzięki Bogu, że już Ci trochę lepiej.... Wczoraj, ledwo co mogła usta otworzyć, ale jak już otwarła, to po to żeby śpiewać, swoją niekończącą się melodię : daaa, da, da, da.......:-)