Na wyjeździe 40

09 stycznia 2018 08:52 / 5 osobom podoba się ten post
Benita

Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?

Fajnie, że jesteś 
09 stycznia 2018 09:05 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
09 stycznia 2018 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Fajnie, że jesteś :aniolki:

Witaj MeryKa. 
Jak dobrze spotkać znajomych.
11 stycznia 2018 21:11 / 6 osobom podoba się ten post
Wyszczotkowalam psiola. Bralam go pod wlos, zeby troche rozrywki zaznal i myslalam, ze go to do mnie zniecheci, ale gdzie tam. Widocznie gadzina zna sie na zartach. A na spacerze taki wypiekniony od razu poderwal laske. Taka spanielowata, nawet ladna
11 stycznia 2018 21:16 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Wyszczotkowalam psiola. Bralam go pod wlos, zeby troche rozrywki zaznal i myslalam, ze go to do mnie zniecheci, ale gdzie tam. Widocznie gadzina zna sie na zartach. A na spacerze taki wypiekniony od razu poderwal laske. Taka spanielowata, nawet ladna:-)

Masz piesa na szteli? Ale ci dobrze...
11 stycznia 2018 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pies cudnej urody, bialy maly sznaucerek, wesolutki.
Ale pdp daje mi w kosc. Zwlaszcza dzisiaj po intensywnej fizjoterapii. Ona z tych co to "auuuaaaa" maja na drugie imie.
11 stycznia 2018 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale pdp daje mi w kosc. Zwlaszcza dzisiaj po intensywnej fizjoterapii. Ona z tych co to "auuuaaaa" maja na drugie imie.
11 stycznia 2018 21:33 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Mimo wszystko piesełka zazdraszczam,wytrzymalabym chyba nawet :auuuyyy" pdp. 
11 stycznia 2018 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mimo wszystko piesełka zazdraszczam,wytrzymalabym chyba nawet :auuuyyy" pdp. 

Coz, wiedzialam na co sie pisze(stan zdrowia pdp mialam podany), ale poswiecam sie z innych wzgledow. Mam nadzieje nie uciec przed czasem
11 stycznia 2018 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Coz, wiedzialam na co sie pisze(stan zdrowia pdp mialam podany), ale poswiecam sie z innych wzgledow. Mam nadzieje nie uciec przed czasem:-)

Kto da radę jak nie ty....Jako skoczek zaprawiona jesteś w bojach i nie takie jęki i stęki już wytrzymałaś..
11 stycznia 2018 21:41 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kto da radę jak nie ty....Jako skoczek zaprawiona jesteś w bojach i nie takie jęki i stęki już wytrzymałaś..

Co nas nie zabije, to nas wzmocni
11 stycznia 2018 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Co nas nie zabije, to nas wzmocni:-)

otusz to 
11 stycznia 2018 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

A moja babcia myśli, że to ja jestem chora i ciągle chce mnie głaskać i powtarza, że jest jej przykro, dzięki Bogu, że już Ci trochę lepiej.... Wczoraj, ledwo co mogła usta otworzyć, ale jak już otwarła, to po to żeby śpiewać, swoją niekończącą się melodię : daaa, da, da, da.......
11 stycznia 2018 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

A moja babcia myśli, że to ja jestem chora i ciągle chce mnie głaskać i powtarza, że jest jej przykro, dzięki Bogu, że już Ci trochę lepiej.... Wczoraj, ledwo co mogła usta otworzyć, ale jak już otwarła, to po to żeby śpiewać, swoją niekończącą się melodię : daaa, da, da, da.......:-)

Wesolo masz
11 stycznia 2018 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

A moja babcia myśli, że to ja jestem chora i ciągle chce mnie głaskać i powtarza, że jest jej przykro, dzięki Bogu, że już Ci trochę lepiej.... Wczoraj, ledwo co mogła usta otworzyć, ale jak już otwarła, to po to żeby śpiewać, swoją niekończącą się melodię : daaa, da, da, da.......:-)

Wesolo masz