Na wyjeździe 40

13 stycznia 2018 17:56 / 12 osobom podoba się ten post
Pochwalę się, że dzisiaj w sumie poznałam 3 Polki. Jedna mieszka rzut beretem ode mnie, jak się bardziej wychylę to jej mieszkanko zobaczę. Bliziutko i przede wszystkim normalna babeczka. Druga i trzecia też normalne ale mieszkają dalej. Tak więc będę miała gdzie na ploty latać, co w przypadku mojego zadupia jest cudne. Dziewczyny szukały ze mną kontaktu ale coś mi się wydaje, że pdp nie była zainteresowana powiadomić mnie o tym. Ale jak to mawiają, co ma wisieć to nie utonie i z jedną się spotkałyśmy na ławeczce pod kościołem, wieczorową porą i na przekór pdp Noo babciu, policzymy się
13 stycznia 2018 18:02 / 8 osobom podoba się ten post
Mycha

Pochwalę się, że dzisiaj w sumie poznałam 3 Polki. Jedna mieszka rzut beretem ode mnie, jak się bardziej wychylę to jej mieszkanko zobaczę. Bliziutko i przede wszystkim normalna babeczka. Druga i trzecia też normalne ale mieszkają dalej. Tak więc będę miała gdzie na ploty latać, co w przypadku mojego zadupia jest cudne. Dziewczyny szukały ze mną kontaktu ale coś mi się wydaje, że pdp nie była zainteresowana powiadomić mnie o tym. Ale jak to mawiają, co ma wisieć to nie utonie i z jedną się spotkałyśmy na ławeczce pod kościołem, wieczorową porą i na przekór pdp :lol1: Noo babciu, policzymy się :smiech2:

Ale fajnie
Ja poznalam dwoch panow z bloku. Mieszkaja razem, nawet wyjawili gdzie.
Jeden pomogl mi w piwnicy, drugi podarowal dwie krowki(cukierki). Sympatyczni
13 stycznia 2018 18:13 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

Ale fajnie:-)
Ja poznalam dwoch panow z bloku. Mieszkaja razem, nawet wyjawili gdzie.
Jeden pomogl mi w piwnicy, drugi podarowal dwie krowki(cukierki). Sympatyczni:-)

Oooo to na krówki Cię "bierze" 
13 stycznia 2018 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Oooo to na krówki Cię "bierze"  :-)

Byly pyszne, szkoda, ze tylko dwie Moze jeszcze sie spotkamy 
14 stycznia 2018 17:19 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Byly pyszne, szkoda, ze tylko dwie:-) Moze jeszcze sie spotkamy:-) 

To przyznaj się, o co Ci chodzi  o smaczne krówki czy o tego co je rozdaje  Albo dwa w jednym. 
14 stycznia 2018 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

To przyznaj się, o co Ci chodzi :-) o smaczne krówki czy o tego co je rozdaje :to nie ja: Albo dwa w jednym. 

O ciągutki chyba,ha ha ha
14 stycznia 2018 17:26 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

To przyznaj się, o co Ci chodzi :-) o smaczne krówki czy o tego co je rozdaje :to nie ja: Albo dwa w jednym. 

Mysiu, sprawa jest rozwojowa, ale wszystko w swoim czasie
14 stycznia 2018 17:29 / 6 osobom podoba się ten post
Byłam dzisiaj po śniadanku na kawusi u dopiero co poznanej Polki. Kurcze, jakie to miłe z rana ludzkim językiem gadać Mam tak blisko do niej że aż z radochy przestała mnie babcia wkurzać Wczoraj jechałyśmy 10 km po to, żeby się mokrą, leśną ścieżką przejść. Piżdziło, mam "zimno" pod nosem ale pdp chciała sobie po innej ścieżce pospacerować. Nadmienię, że ona nie lubi ludzi i zawsze są to ścieżki dzikie. Dzisiaj po części szłyśmy polami, bo pdp tak lubi. Dobrze, że jest w miarę sucho ale wiatr nie powiem, piździł nieźle. Coś mi się wydaje, że po tej szteli, to na długo styknie mi tzw. kontaktu z naturą. Ale w okolicznych lasach zawsze są grzyby. Jesienią byłoby cudownie po nich polatać. Teraz, jak zimno i wieje, to żadna przyjemność.

Moja pdp wymyśliła, że nie będzie brała dowodu rejestracyjnego tylko jego kserokopię. Bo przecież nie można niszczyć takich dokumentów. Zapytałam ja czy jak zrobi kserokopię 50 euro i pójdzie do sklepu, to to będzie to samo ?? Policja nie uznaje kserokopii takich dokumentów. Ale ona wie swoje. Powiedzcie mi proszę, może to ja czegoś nie wiem ??
14 stycznia 2018 17:32 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Mysiu, sprawa jest rozwojowa, ale wszystko w swoim czasie:-)

No wiesz, bo my z Kasią63 już Cię wrabiamy  ale nie złośliwie. Tak już mamy, że z nudów szukamy głupot  a razcej popełniamy je. 
14 stycznia 2018 17:36 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No wiesz, bo my z Kasią63 już Cię wrabiamy :-) ale nie złośliwie. Tak już mamy, że z nudów szukamy głupot :-) a razcej popełniamy je. 

Rozwojowa sprawa jest ,znaczy rozwija  się i ciąąąąąąąąągnie:)Prawdziwa "krówka" :):)::Hi hi hi Żadne tam oszukaństwo ciągutkopodobne:):):)
14 stycznia 2018 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No wiesz, bo my z Kasią63 już Cię wrabiamy :-) ale nie złośliwie. Tak już mamy, że z nudów szukamy głupot :-) a razcej popełniamy je. 

Kserokopia sie nie martw, jezdzilam z takowa , bo innej nie bylo.Nie zatrzymali mnie co prawda, ale wtedy niech babcia sie tlumaczy. Kolezanka naprawe w Autozentrum wykonala i  honorowali ten swistek. Tylko przeglad do kiedy wazny sprawdz koniecznie. Brak waznego przegladu to wieksze klopoty. Takim autem lepiej nie jezdzic.
14 stycznia 2018 17:40 / 4 osobom podoba się ten post
Kurcze, dobrze że wzięłam kurtkę do kolan z kapturem. Bo w innej to by mnie dopiero po tych polach wygwizdało Nieciekawa z wyglądu jest ale ciepła i niezawodna. Jeszcze trochę i mi przejdzie miłość do natury i zadupnych miejscowości.
14 stycznia 2018 17:43 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

:-)
Kserokopia sie nie martw, jezdzilam z takowa , bo innej nie bylo.Nie zatrzymali mnie co prawda, ale wtedy niech babcia sie tlumaczy. Kolezanka naprawe w Autozentrum wykonala i  honorowali ten swistek. Tylko przeglad do kiedy wazny sprawdz koniecznie. Brak waznego przegladu to wieksze klopoty. Takim autem lepiej nie jezdzic.

No właśnie nie jestem pewna komu ewentualnie mandat wlepią. Babci czy mnie ?? W przyszłym tygodniu jedziemy ok 80 km poza miejscowościa i wszystko może się zdarzyć na trasie. 
14 stycznia 2018 17:56 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

No właśnie nie jestem pewna komu ewentualnie mandat wlepią. Babci czy mnie ?? W przyszłym tygodniu jedziemy ok 80 km poza miejscowościa i wszystko może się zdarzyć na trasie. 

Jesli masz oryginal, to naciskaj tak jak to zrobilas. Zapytaj czy ma  ksero dow. osob.i   tez nosi  zamiast oryginalu Ja nie mialam wyboru. W Polsce zdarzylo mi sie nie miec wcale przy sobie, ale kazali doniesc  na komisariat. Puscili bez mandatu.  
14 stycznia 2018 18:30 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Jesli masz oryginal, to naciskaj tak jak to zrobilas. Zapytaj czy ma  ksero dow. osob.i   tez nosi  zamiast oryginalu:lol2: Ja nie mialam wyboru. W Polsce zdarzylo mi sie nie miec wcale przy sobie, ale kazali doniesc  na komisariat:-). Puscili bez mandatu.  

W Pl bym sie tak nie martwiła ale tutaj to różnie sobie myślę. W każdym razie poza miejscowość babciną bez papierów się nie ruszę, bo to ja jako niby świadomy kierowca zarobię mandat. Tak mi się wydaje.