Na wyjeździe 40

31 stycznia 2018 17:38 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja tez leżę w łóżku w swoich apartamentach.....A za oknem jesień.....A wczoraj było tak ładnie....kupiłam sobie taką opaskę sportowo-narciarską na uszy bo w czapce jak debil wyglądam a poza tym włosy mi sie elektryzują i miałam ja dzis wypróbować na spacerze....no to pada....:-(
Kijki sobie muszę dokupić i trochę się poruszać po tych polach.

Te opaski sa super.
31 stycznia 2018 18:49 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Te opaski sa super.

Nooo.....Z przeceny za całe 1,99 eu 
31 stycznia 2018 19:09 / 9 osobom podoba się ten post
Dzisiaj przy śniadaniu Podopieczna pyta się swojego męża, A jajka masz ciepłe?
Mąż zdziwiony bo jajek nie miał do śniadania, ale Ja, cała Ja,,mówię; chyba ma ciepłe bo ma spodnie
i kalesonki ha, haaa. Śmiech był godzinę chyba,,,
31 stycznia 2018 20:00 / 8 osobom podoba się ten post
Ciąg dalszy przygód z telewizorem.Seniorka usiłowała przeforsować podgłośnienie tonu do 50 ciu,ja na to,że przy takim to mnie głowa będzie bolała przez całą noc.Na to Frau- Beate,to idż już odpocznij u siebie i obejrzyj sobie program po cichu,nie będę ci przeszkadzać .Nawet z rozpędu kazała pozdrowić Męża.A ja na to jak na lato.No i ...leżę sobie pod gruszą,to znaczy we wyrku ale jeszcze w opakowaniu i klikam sobie po portalach.Fajnie mi teraz.Obiecała też,że będzie cicho wjeżdżała na górę,choć ja już przywykłam nasłuchiwać,czy spokojnie dotarła do sypialni.No,tak to ja mogę kończyć czas pracy
31 stycznia 2018 20:06 / 5 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

Ciąg dalszy przygód z telewizorem.Seniorka usiłowała przeforsować podgłośnienie tonu do 50 ciu,ja na to,że przy takim :-) to mnie głowa będzie bolała przez całą noc.Na to Frau- Beate,to idż już odpocznij u siebie i obejrzyj sobie program po cichu,nie będę ci przeszkadzać :-) .Nawet z rozpędu kazała pozdrowić Męża.A ja na to jak na lato.No i ...leżę sobie pod gruszą,to znaczy we wyrku ale jeszcze w opakowaniu i klikam sobie po portalach.Fajnie mi teraz.Obiecała też,że będzie cicho wjeżdżała na górę,choć ja już przywykłam nasłuchiwać,czy spokojnie dotarła do sypialni.No,tak to ja mogę kończyć czas pracy :-)

Ja nigdy z Pdp tv nie oglądam. Po kolacji rozchodzimy się każda do swoich apartamentów. Natomiast codziennie, po popołudniowej kawie gramy aż do kolacji w Rummikub. 
31 stycznia 2018 20:10 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Dzisiaj przy śniadaniu Podopieczna pyta się swojego męża, A jajka masz ciepłe?
Mąż zdziwiony bo jajek nie miał do śniadania, ale Ja, cała Ja,,mówię; chyba ma ciepłe bo ma spodnie
i kalesonki ha, haaa. Śmiech był godzinę chyba,,,:smiech3: :smiech3:

Trzeba było wziąć i sprawdzić, wiedziałabyś na pewno. Nie tylko chyba.
31 stycznia 2018 20:21 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja nigdy z Pdp tv nie oglądam. Po kolacji rozchodzimy się każda do swoich apartamentów. Natomiast codziennie, po popołudniowej kawie gramy aż do kolacji w Rummikub. 

W remika grałam zawsze z poprzednimi seniorami,ale za to nie oglądałam telewizji,tak żle i tak niedobrze.
31 stycznia 2018 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

W remika grałam zawsze z poprzednimi seniorami,ale za to nie oglądałam telewizji,tak żle i tak niedobrze.

Powiedz babci, że chcesz w necie wiadomości poczytać i maile powysylac. Może da Ci spokój z tą tv ?
31 stycznia 2018 20:43 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Powiedz babci, że chcesz w necie wiadomości poczytać i maile powysylac. Może da Ci spokój z tą tv ?

Ona niekumata w sprawach internetowych,a z tv powoli odpuszcza .
31 stycznia 2018 20:47 / 7 osobom podoba się ten post
Jutro się wybieram do dużego sklepu z butami. Ciekawa jestem czy będą jakieś przeceny ? Chciałabym kupić jakieś kozaki bo mi zginęły nówki sztuki przy przeprowadzce. Albo wyrzuciła corka i udaje greka, że ich nigdzie nie widziała.... szkoda mi bo fajne były, obcas w sam raz i miałam je jeden sezon.
31 stycznia 2018 21:00 / 8 osobom podoba się ten post
Wiedziałam ,a właściwie pisałam,że reszta wyjdzie na praniu ! No i wyszło szydło z worka. za różowo to wszystko wyglądało. Masakra jakaś .Otóż trafiła mi się Pdp hazardzistką w komplecie z Synkiem. . Chorera jasna !!! Dziś uczyli mnie grać w kości ,to był mój pierwszy raz.Jasny gwint. Czy ktoś mnie wytłumaczy jak się w to gra,bo nie wszystko załapałam.Ach joo.Ja owszem lubię grać,ale w kanastę.
31 stycznia 2018 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Wiedziałam ,a właściwie pisałam,że reszta wyjdzie na praniu ! No i wyszło szydło z worka. za różowo to wszystko wyglądało. Masakra jakaś .Otóż trafiła mi się Pdp hazardzistką w komplecie z Synkiem.:bezradny: :uśmiech ona2:. Chorera jasna !!! Dziś uczyli mnie grać w kości ,to był mój pierwszy raz.Jasny gwint. :chowa sie:Czy ktoś mnie wytłumaczy jak się w to gra,bo nie wszystko załapałam.Ach joo.:strach na wroble:Ja owszem lubię grać,ale w kanastę.

31 stycznia 2018 23:46 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Jutro się wybieram do dużego sklepu z butami. Ciekawa jestem czy będą jakieś przeceny ? Chciałabym kupić jakieś kozaki bo mi zginęły nówki sztuki przy przeprowadzce. Albo wyrzuciła corka i udaje greka, że ich nigdzie nie widziała....:-( szkoda mi bo fajne były, obcas w sam raz i miałam je jeden sezon.

Ewa dzisiaj zrobiłam rekonesans i zimowe buty są przecenione 50%.I nie tylko buty.Kupiłam czapkę ,szaliko- apaszkę ,bluzkę i spodnie w cenach do 75% taniej.Leć kochana po buty,bo wybór jest.
01 lutego 2018 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
Już chyba koniec bliski u Pdp.Nic nie je,dwa łyki kawy.Dostała antybiotyk na kaszel.W sumie to nie wiem po co.Gorączki nie ma.Śpi,śpi.Jeszcze dobrze wygląda,żadnych zmian na ciele.Mam zwilżać usta i poić.
Rodzina chciała ją oddać do szpitala,ale nie ma wskazań.No i czekać.
01 lutego 2018 11:16 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Już chyba koniec bliski u Pdp.Nic nie je,dwa łyki kawy.Dostała antybiotyk na kaszel.W sumie to nie wiem po co.Gorączki nie ma.Śpi,śpi.Jeszcze dobrze wygląda,żadnych zmian na ciele.Mam zwilżać usta i poić.
Rodzina chciała ją oddać do szpitala,ale nie ma wskazań.No i czekać.

U mojego byłego Pdp -taki stan trwał jeszcze 1,5 tygodnia.Trzymaj się.