U mnie znowu , od rana nie działa telefon i Wifi. Naprawa obiecana dopiero na środę :bezradny: Z Anteną, to chyba nie ma nic wspólnego ? :hihi:
U mnie znowu , od rana nie działa telefon i Wifi. Naprawa obiecana dopiero na środę :bezradny: Z Anteną, to chyba nie ma nic wspólnego ? :hihi:
Z Anteną ,pewnikiem nie,bo wyłączona...ale może z tym Tele...Tele....Telemachem.:smiech3:
Tu wyłączona, a Basia napisała, ze w greckiej wiosce ja widziała....i bądź tu mądry! :oczko2:
Wiocha to jest wiocha,oboję oboj czy grecka czy poniemiecka,zasięgu ni ma i koniec.:smiech3:
Wiocha to jest wiocha,oboję oboj czy grecka czy poniemiecka,zasięgu ni ma i koniec.:smiech3:
To nie pomogę :-( znajdź instrukcje w necie najlepiej
Sytuacja opanowana, syn przyjechal dzisiaj i poustawiał.W kuchni całe ustrojstwo jest od pieca.
Z Anteną ,pewnikiem nie,bo wyłączona...ale może z tym Tele...Tele....Telemachem.:smiech3:
Winki,winki jako niemieckie pa pa zawsze mnie rozśmiesza:):):)
Tak i Teletubiś głupa pali, że Antenę ma:-) Winki , winki :-)
To super :-)
Na mojej wiosze zasięg zawsze jest:):):)Wiocha moja Afryko to wspaniała sprawa,cisza,spokój,smogu nie ma.Nie wiem jak ja mogłam tyle lat w mieście mieszkać?:(