Sama mi go polecialas przecież:aniolki: przecież to nic zobowiązujego:-) no

Sama mi go polecialas przecież:aniolki: przecież to nic zobowiązujego:-) no
Najważniejsze, żeby nie wypaść z trzaskiem :smiech3:
Na pierwsze spotkanie to drogich perfum się nie używa bo mężczyzna nigdy nie zapomni i jego zapachu ale też zawsze będzie miał w głowie pytanie ile kosztuje taka przyjemnosc ::aniolek:
No na co są perfumy.....:-)przecież nie poleje się sokiem z kapuchy:smiech3:
Ale pytam po co nowe? Nie może jakiejś "Basi" albo Być może "użyc :smiech3:
Fajnie że masz już nowe zlecenie, pewnie na lepszych warunkach niż dotychczas. Z jaką firmą jedziesz ? Jeśli to nie tajemnica.Pytam,bo ja też zastanawiam się nad wyborem firmy, chcę jechać tak ok.15 stycznia.Życzę powodzenia na nowym miejscu
Przewodnika powinnyscie sobie załatwić a najlepiej dwóch. Lepsze to ni GPS :-)
Teraz to Bravecare- z nimi pierwszy raz. Pieniądze lepsze i wyglada, że mniej pracy przy podopiecznym- choć tam, gdzie byłam nie było jej tak dużo. I od razu mówię- składki płacą małe.
Konwalia, tak- o tym mówiłam. Trochę to trwało, ale okazało się, że nie przez faceta- ten odpowiedział natychmiast, ale przez opiekunkę, która tam była- powiedziała, że tam wraca w styczniu- teraz zajmuje się nim kto inny, kto po prostu na urlop przyjechał.
Wreszcie mogę z myśli wyrzucić pracę- i niby to nic takiego, ale jednak fajnie.
Teraz to Bravecare- z nimi pierwszy raz. Pieniądze lepsze i wyglada, że mniej pracy przy podopiecznym- choć tam, gdzie byłam nie było jej tak dużo. I od razu mówię- składki płacą małe.
Konwalia, tak- o tym mówiłam. Trochę to trwało, ale okazało się, że nie przez faceta- ten odpowiedział natychmiast, ale przez opiekunkę, która tam była- powiedziała, że tam wraca w styczniu- teraz zajmuje się nim kto inny, kto po prostu na urlop przyjechał.
Dzień Dobry bardzo:-) Słoneczko świeci więc i humor lepszy i już zaglądam w kalendarz , może czas szybciej zleci. Dziś znów umówiłam się na kawę że znajomym:-) oj oj oj oj ....a w sumie dobrze. Kawa to nic zobowiązujego przecież prawda? I nawet użyję mój nowy perfum który sobie kupiłam na Mikolaja:smiech3:
Pozdrowionka
Dyskusja na wyjeździe. https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3223/wzajemna-pomoc-/na-wyjezdzie-41/page/72
Baw się dobrze i nie zapomnij wyjąć łyzeczki ze szklanki :lol2:
Przewodników by się znalazło- tylko po jakiemu z nimi gadać? Można się wkopać, jak my w takiej restauracyjce. Facet po polsku coś tam gadał, i użyłam bezmyślnie słowa "kawa". To do zupy cebulowej, lazanii i takiej zapiekanki szampana dostałyśmy... Czyli kava. Nawet dobry był:-)
Widze , że jakaś strategia jest opracowywana, aby usidlić nieszczęśnika :lol2:
Jakiego nieszczesnika, Szczęściarza i wybranca losu jednocześnie :-)