Przespać się muszę godzinke :-)
Potem reszta atrakcji dnia dzisiejszego :-)

Mnie się przypomniała piosenka, Świat się na tym nie kończy "chyba Sława Przybylska to śpiewała

Tine chciałam zacytować

Przespać się muszę godzinke :-)
Potem reszta atrakcji dnia dzisiejszego :-)
Ja zamartwiam się co dzień szczególnie jak internet mi nie łapie w moim pokoju :aniolki:
Witaj kochana :-)
Ja ci mówię, usiądź na schodach albo i materac se tam weź :smiech2:
Tam był dobry zasięg :oklaski3:
Jak będzie mieszala ta kawę to niech nie dzwoni łyżeczka o szklankę :-)
Ja kiedyś najlepszy zasięg miałam w łazience :kapiel: rozmowy z kąpieli prowadziłam, nic mi do wody nie wpadło :-)
I po co się tak męczyć? Nie lepiej zrobić tego hot spota ze smartfona i się cieszyć zasięgiem nieprzerwanym?
Super, że masz mało pracy. Mnie ta firmę kiedyś koleżanka poleciła. Stawki wyższe ale z tego co mi proponowali przypadki ciężkie i wstawanie nocne. O składach nic nie wiem ale zawsze wyższe stawki firma musi sobie na czymś odbić. Ostatnio to co zlecenie to z innej firmy mam. 4 firmy i każda mogę polecić. Zadowolona jestem i oni też :-)
Ta sama firma i ja. Jestem z nimi od września. :-)
Acha , szampan akurat :-) Kava to napój z Fidżi m.in. Daje srubę- moze imitować szampan :lol2:
Byłam z panią na wózku ponad rok, ale nie było z nią dużo pracy. I miałam sporo luzu, przerwy mogłam dostosowywać do potrzeb, dzień wolny. Tutaj z rozmowy z panią, która tam była wynika, że jest jeszcze mniej pracy, a na weekendy ktoś przyjeżdża i podobno tylko obiadokolację w piątek robię i do poniedziałku nie gotuję. I mogę przez większość sobót i niedziel robić, co chcę. A że lubię zwiedzać, jast rower....
O składki u nich zapytałam. Nie mają też dodatkowego ubezpieczenia, jak ta firma, gdzie byłam. Muszę się nad tym zastanowić.
Ubezpieczacie się dodatkowo? Jeśli tak, to gdzie?
Ja kiedyś najlepszy zasięg miałam w łazience :kapiel: rozmowy z kąpieli prowadziłam, nic mi do wody nie wpadło :-)
Hi fajny musiał być odgłos :kapiel:
Jak zza światów :telefon1: :oklaski:
Przewodnika powinnyscie sobie załatwić a najlepiej dwóch. Lepsze to ni GPS :-)