Jak minął dzień 4

21 sierpnia 2019 19:25 / 3 osobom podoba się ten post
Hej,też dzisiaj tak macie, że wysyłając odpowiedź jakieś errory wyskakują, a potem okazuje się, że poszło?
21 sierpnia 2019 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
Tak ale tylko na nawiedzonym topiku
21 sierpnia 2019 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ales Ty dziś bojowo nastawiona aż strach się bać.Też go kiedyś podczytywałam :-)Luzik był ....:-)

Moze dla Ciebie luzik 
21 sierpnia 2019 19:45 / 4 osobom podoba się ten post
Coś sie rozłazi  forum  te podwójne wpisy i ciągle mi wyskakuje error  ileś tam . Chyba obsługa na urlopie jest i leży do góry czymś 
21 sierpnia 2019 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hej,też dzisiaj tak macie, że wysyłając odpowiedź jakieś errory wyskakują, a potem okazuje się, że poszło?

Ty jesteś  to tylko w tym jednym temacie wyskakuje komunikat . Podejrzewam, że temat  został źle ukryty mówiąc językiem potocznym . Miał  być chyba  wywalony z forum . Wygrzebałaś go i zepsułas całe ustrojstwo .
21 sierpnia 2019 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Mnie też by się przydało :prasowanie: odwalić bo się kilka rzeczy uzbierało. Ale to w sobotę. Przed wyjazdem wysprzątane mieszkanie, zmienię pościel to i wtedy stane i hurtem poprasuje. W sobotę zabierają mi pdp już o 11 na jakiegoś grila połączonego z zaległymi urodzinami dalekiej kuzynki więc będzie czas na wszystko . Od razu popiore swoje rzeczy i zacznę pakować walizkę. :-)

Ja mam kuku na muniu na tle prasowania . Piorę i prasuję, piorę i prasuję . Tutaj też mój podopieczny ma w szafie jak w pudełeczku, a tu sie nie prsuje . Piorą, suszą i składają . Mam kilka odchyłek np. mycie rąk o reszcie nie napiszę, bo wyjdzie, że nie mam czasu na życie 
21 sierpnia 2019 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Moze dla Ciebie luzik :smutny:

Nie smutkuj Mleczko to był tylko taki żart z podtekstem, po wpisach wcześniejszych mogę się zorientować że żle się działo, ale to już przeszłość , sama masz porównanie jak było i jak jest.Nie ma co sobie głowy tym zawracać  
21 sierpnia 2019 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ty jesteś :lata na miotle: to tylko w tym jednym temacie wyskakuje komunikat . Podejrzewam, że temat  został źle ukryty mówiąc językiem potocznym . Miał  być chyba  wywalony z forum . Wygrzebałaś go i zepsułas całe ustrojstwo .

Co wygrzebałaś ?
Pokazał się ktoś, to ja grzecznie się przywitalam ,a tu zaraz wygrzebałaś!
A zresztą pisałam kiedyś, że ja potrafię zepsuć coś, czego podobno zepsuć nie można 
Jeśli tym razem też mi się udało ,to moja kulpa, ale tut mir leid nie jest 
21 sierpnia 2019 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
Naprawiłam, nie było errora !
Brawo ja
21 sierpnia 2019 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Brawo ja:brawo1:

Ja mam napraw i u mnie
21 sierpnia 2019 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie smutkuj Mleczko to był tylko taki żart z podtekstem, po wpisach wcześniejszych mogę się zorientować że żle się działo, ale to już przeszłość , sama masz porównanie jak było i jak jest.Nie ma co sobie głowy tym zawracać :przytula: 

Nigdy sobie głowy nie zawracałam głupotami wypisywanymi na forum i nawet tymi skomasowanymi atakami z ustaloną wcześnie formą . Wisiało mi to i wisi . Byle kto obrazić mnie nie może . Jestem tu i będę, bo chcę . Nie narzucam sie nikomu, jestem jaka jestem, ale na mnie można polegać . Wie to ten, kto mnie zna i to mi wystarczy . 
21 sierpnia 2019 20:12 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja mam napraw i u mnie:-)

Już się znowu popsuło 
21 sierpnia 2019 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Brawo ja:brawo1:

Chwalipieta w dodatku samolub - sobie naprawiła .
21 sierpnia 2019 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Chwalipieta w dodatku samolub - sobie naprawiła .:lol3:

No i co,że chwalipięta ?
Przecież ktoś wczoraj wrzucił taką myśl, co to mądrze sentencją się zwie, żeby samemu siebie nagradzać, to co,mam czekać bo ktoś inny może to zrobi? A jak nie zrobi, to co ? Będę "niepochwalona "(matko, jaki długi wyraz napisałam, brzmi prawie jak niepokalana  ?
Znasz to?
Mamo,chwalą nas! Kto? Wy mnie, a ja Was!
21 sierpnia 2019 20:27 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No i co,że chwalipięta ?
Przecież ktoś wczoraj wrzucił taką myśl, co to mądrze sentencją się zwie, żeby samemu siebie nagradzać, to co,mam czekać bo ktoś inny może to zrobi? A jak nie zrobi, to co ? Będę "niepochwalona "(matko, jaki długi wyraz napisałam, brzmi prawie jak niepokalana :-) ?:-)
Znasz to?
Mamo,chwalą nas! Kto? Wy mnie, a ja Was!

O,matko . Już się zlękłam, że niepowtarzalana