Ales Ty dziś bojowo nastawiona aż strach się bać.Też go kiedyś podczytywałam :-)Luzik był ....:-)
Ales Ty dziś bojowo nastawiona aż strach się bać.Też go kiedyś podczytywałam :-)Luzik był ....:-)
Hej,też dzisiaj tak macie, że wysyłając odpowiedź jakieś errory wyskakują, a potem okazuje się, że poszło?
Mnie też by się przydało :prasowanie: odwalić bo się kilka rzeczy uzbierało. Ale to w sobotę. Przed wyjazdem wysprzątane mieszkanie, zmienię pościel to i wtedy stane i hurtem poprasuje. W sobotę zabierają mi pdp już o 11 na jakiegoś grila połączonego z zaległymi urodzinami dalekiej kuzynki więc będzie czas na wszystko . Od razu popiore swoje rzeczy i zacznę pakować walizkę. :-)
Moze dla Ciebie luzik :smutny:
Ty jesteś :lata na miotle: to tylko w tym jednym temacie wyskakuje komunikat . Podejrzewam, że temat został źle ukryty mówiąc językiem potocznym . Miał być chyba wywalony z forum . Wygrzebałaś go i zepsułas całe ustrojstwo .
Naprawiłam, nie było errora !
Brawo ja:brawo1:
Nie smutkuj Mleczko to był tylko taki żart z podtekstem, po wpisach wcześniejszych mogę się zorientować że żle się działo, ale to już przeszłość , sama masz porównanie jak było i jak jest.Nie ma co sobie głowy tym zawracać :przytula:

Ja mam napraw i u mnie:-)
Naprawiłam, nie było errora !
Brawo ja:brawo1:
Chwalipieta w dodatku samolub - sobie naprawiła .:lol3:
No i co,że chwalipięta ?
Przecież ktoś wczoraj wrzucił taką myśl, co to mądrze sentencją się zwie, żeby samemu siebie nagradzać, to co,mam czekać bo ktoś inny może to zrobi? A jak nie zrobi, to co ? Będę "niepochwalona "(matko, jaki długi wyraz napisałam, brzmi prawie jak niepokalana :-) ?:-)
Znasz to?
Mamo,chwalą nas! Kto? Wy mnie, a ja Was!