Jak minął dzień 4

19 sierpnia 2019 23:13 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

No widać dokładnie, że ilość pieniędzy nie zawsze idzie z rozumem. Przykre...:placze1:

Ma dziewczyna pecha, ciągle "coś".A odbicie mamony to 2 sprawa "tylko media i pokazówki".Sorry no to się wykazał! Inteligentni uciekają od paparazzich.Jak się nie chce rękawków zakasać a być schauschpiller..to płaci się za to odpowiednią cenę.
.Do opieki, do opiekinie ...Agent albo inny Brader...
19 sierpnia 2019 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

A ja wcale się z tym nie zgadzam :nie wolno: odra stanowi wieksze niebezpieczenstwo i zagrożenie . Al i P w dobie leków nowej generacji bedzie w pewnym stopniu utemperowana i to nie jest choroba zakaźna w  odróznieniu od innych chorób wywołanych przez człowieka  na które leków nie ma . Wystarczy jeszcze jeden Czarnobył i znów pojawią sie nowe choroby albo juz opanowane przez naukowców, ale ze zdwojoną siłą . Nam plastik bardziej zagraża niż Al P .

Od plastiku rak i szybki(zgon" w miarę"), odra ? inne świństwa mutacje,kto to wie...??? Ale z Alzh i Park.ludzie się latami męczą! To tak jakby odwrócić rozwój od noworodka(w tych chorobach zmierza do tego etapu) i pozycji embrionalnej...Kto tego nie doświadczył nie zrozumie! Pamiętacie Ojca Sw.??? A Stewena Howwkinsa?.... Myślę że tu komentarz zbędny!!! Sami narażamy się na różnego rodzaju pandemie, bo c(bywac...się pokazywać....a tam 100000....)bakterii 
wirusów.Z innego filozof.i teolog.punktu widzenia:pycha prowadzi do zguby w parze z glupota! Sluchaj "głosu SWEGO ciała-serca-umysłu a nie ludzi"mawial pewien Szaman....."bo ludzie w swej naturze ułomni są.....oraz w razie "potrzeby"prymitywni.S  pieluchy na szlakach.....Sama uczestniczę w "zbieractwie" w Tatrach w więc.....wszystkoozna znaleźć.Tylo narody "dzikie" pół dzikie Afryka, Wsc.Eu.romowie ...oraz my Polacy w dużej mierze! Przyczyniamy się do "zasiewania".Jestem w kurorcie w de.i chodzę do toal.przy plaży, byłam w pl.tez w kurortach....i z czystym sumieniem powiem że wstyd za nas!!!! Ja jako pracownik już niejako służby zdrowia mam to wyryte!!!! Szkoda że meneli u nas więcej jak ogarniętych.Bo wyjeżdżają....tu nie chodzi o kasę,ale o szacunek!!! Kto.ma nauczyc??? Pokolenie 70? Wiecznie pijane,zaspane? Pokolenie 2000 wygodne zrobione na błysk,"zapracowane"nie będzie raczek taki /ka brudziła nelonem od drożdżówki bo ma pazurki na glantz no to j....b w krzaka!!!..jak pod paznokciem grzybek wtedy mysli o higienie....
20 sierpnia 2019 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
Elka40

Od plastiku rak i szybki(zgon" w miarę"), odra ? inne świństwa mutacje,kto to wie...??? Ale z Alzh i Park.ludzie się latami męczą! To tak jakby odwrócić rozwój od noworodka(w tych chorobach zmierza do tego etapu) i pozycji embrionalnej...Kto tego nie doświadczył nie zrozumie! Pamiętacie Ojca Sw.??? A Stewena Howwkinsa?.... Myślę że tu komentarz zbędny!!! Sami narażamy się na różnego rodzaju pandemie, bo c(bywac...się pokazywać....a tam 100000....)bakterii 
wirusów.Z innego filozof.i teolog.punktu widzenia:pycha prowadzi do zguby w parze z glupota! Sluchaj "głosu SWEGO ciała-serca-umysłu a nie ludzi"mawial pewien Szaman....."bo ludzie w swej naturze ułomni są.....oraz w razie "potrzeby"prymitywni.S  pieluchy na szlakach.....Sama uczestniczę w "zbieractwie" w Tatrach w więc.....wszystkoozna znaleźć.Tylo narody "dzikie" pół dzikie Afryka, Wsc.Eu.romowie ...oraz my Polacy w dużej mierze! Przyczyniamy się do "zasiewania".Jestem w kurorcie w de.i chodzę do toal.przy plaży, byłam w pl.tez w kurortach....i z czystym sumieniem powiem że wstyd za nas!!!! Ja jako pracownik już niejako służby zdrowia mam to wyryte!!!! Szkoda że meneli u nas więcej jak ogarniętych.Bo wyjeżdżają....tu nie chodzi o kasę,ale o szacunek!!! Kto.ma nauczyc??? Pokolenie 70? Wiecznie pijane,zaspane? Pokolenie 2000 wygodne zrobione na błysk,"zapracowane"nie będzie raczek taki /ka brudziła nelonem od drożdżówki bo ma pazurki na glantz no to j....b w krzaka!!!..jak pod paznokciem grzybek wtedy mysli o higienie....

"Kto.ma nauczyc??? Pokolenie 70? Wiecznie pijane,zaspane? Pokolenie 2000 wygodne zrobione na błysk........."
  no własnie kto ? jak maatki za granicą  zamiast dzieci wychowywać . I wcale nie jesteśmy najgorsi z narodów . 
20 sierpnia 2019 13:00 / 3 osobom podoba się ten post
Zmykam na pauzęna moim rumaku jak coś kupię to się pochwalę, jak nie to tyżPauzujcie wiela wlyzie
20 sierpnia 2019 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Zmykam na pauzę:ksiaze na rumaku:na moim rumaku jak coś kupię to się pochwalę, jak nie to tyż:fajnie:Pauzujcie wiela wlyzie :hejka1:

20 sierpnia 2019 13:03 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

:radosc1::hejka1:

Hej Górole piórko mi się migoce
20 sierpnia 2019 17:33 / 4 osobom podoba się ten post
Mój dzień dobiegł końca . Jeszcze jeden poniedziałek mnie czeka ale niedziela będzie ostatnia . Jadę gdzieś pozyczonym rowerem, może nie ukradną .
20 sierpnia 2019 18:00 / 4 osobom podoba się ten post

O, o, o... to coś dziś o mnie
Dziś mam święto... dzień lenia
20 sierpnia 2019 18:07 / 4 osobom podoba się ten post
No i  ja się dzisiaj nie narobiłam. Obiad był prawie gotowiec bo rozmrożony gulasz . Dogotowałam tylko makaron i taka że mnie dziś kucharka wyjątkowa. Hahaha Cały dzień prawie  więc prawie cały dzień z pdp . Aha przepraszam  wyszłam krótko na pauzę i uciekając przed deszczem na rowerze zajechalam do sklepu po chleb co by rano się nie zrywać. Jeszcze jedno zrobiłam wystawiłam kosz że śmieciami przed dom.  Tak więc się dzisiaj strasznie spracowalam .  Jeszcze tylko moja  i babci wieczorna toaleta i dzień przeleciał. 
20 sierpnia 2019 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
Jak obiecałam tak pisze, nic dziś  nie kupiłam i dobrze ojraski zostały w kieszeni ale podwójną pauzę miałam, bo na cmentarz jechałam kwiatki podlać a że długo jechałam bo delektować się trzeba ,,świeżym luftem "to i apetyt po powrocie się zwiekszył, ale wilkiem na głodzie nie jestem jeno spokojną ,ułożoną lwicą to babki nie zeżarłam I powiem wam szczerze, że częściej wolę o dopie Marynie popisać niż o opiece bo mnie to odstresowuje jak to się właściwie pisze o d....Maryni czy d...Marynie....
20 sierpnia 2019 19:44 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jak obiecałam tak pisze, nic dziś  nie kupiłam i dobrze ojraski zostały w kieszeni ale podwójną pauzę miałam, bo na cmentarz jechałam kwiatki podlać a że długo jechałam :hihi:bo delektować się trzeba ,,świeżym luftem "to i apetyt po powrocie się zwiekszył, ale wilkiem na głodzie nie jestem jeno spokojną ,ułożoną lwicą to babki nie zeżarłam :hihi:I powiem wam szczerze, że częściej wolę o dopie Marynie popisać niż o opiece bo mnie to odstresowuje :oklaski1:jak to się właściwie pisze o d....Maryni czy d...Marynie....

odpisałabym ,ale mi wyszlo brzydko i nie wiem na 100-we czy gramatycznie . Gdzieś była kiedyś powiesc pisana przez nas , tam mozba było tworzyć. Bywało, ze szczęki od smiechu bolały .
20 sierpnia 2019 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jak obiecałam tak pisze, nic dziś  nie kupiłam i dobrze ojraski zostały w kieszeni ale podwójną pauzę miałam, bo na cmentarz jechałam kwiatki podlać a że długo jechałam :hihi:bo delektować się trzeba ,,świeżym luftem "to i apetyt po powrocie się zwiekszył, ale wilkiem na głodzie nie jestem jeno spokojną ,ułożoną lwicą to babki nie zeżarłam :hihi:I powiem wam szczerze, że częściej wolę o dopie Marynie popisać niż o opiece bo mnie to odstresowuje :oklaski1:jak to się właściwie pisze o d....Maryni czy d...Marynie....

pisz, pisz, ciekawie się robi... 

20 sierpnia 2019 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

20 sierpnia 2019 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Ja tylko marzę o dzisiaj w nocy Margaretka oglądała chyba cztery razy Tv , potem szła spać a pudło wyło .i mnie budziło . Także dzisiaj tylko minimum , żeby się przy życiu ostać no dobra pogrzeszylam trochę w ogródku , przycielam wierzbę..
20 sierpnia 2019 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

pisz, pisz, ciekawie się robi... 

:smiech3:

Uroczy choć bez dlugich rzęs,tylko go tarmosić