No widać dokładnie, że ilość pieniędzy nie zawsze idzie z rozumem. Przykre...:placze1:
.Do opieki, do opieki
No widać dokładnie, że ilość pieniędzy nie zawsze idzie z rozumem. Przykre...:placze1:
A ja wcale się z tym nie zgadzam :nie wolno: odra stanowi wieksze niebezpieczenstwo i zagrożenie . Al i P w dobie leków nowej generacji bedzie w pewnym stopniu utemperowana i to nie jest choroba zakaźna w odróznieniu od innych chorób wywołanych przez człowieka na które leków nie ma . Wystarczy jeszcze jeden Czarnobył i znów pojawią sie nowe choroby albo juz opanowane przez naukowców, ale ze zdwojoną siłą . Nam plastik bardziej zagraża niż Al P .
Od plastiku rak i szybki(zgon" w miarę"), odra ? inne świństwa mutacje,kto to wie...??? Ale z Alzh i Park.ludzie się latami męczą! To tak jakby odwrócić rozwój od noworodka(w tych chorobach zmierza do tego etapu) i pozycji embrionalnej...Kto tego nie doświadczył nie zrozumie! Pamiętacie Ojca Sw.??? A Stewena Howwkinsa?.... Myślę że tu komentarz zbędny!!! Sami narażamy się na różnego rodzaju pandemie, bo c(bywac...się pokazywać....a tam 100000....)bakterii
wirusów.Z innego filozof.i teolog.punktu widzenia:pycha prowadzi do zguby w parze z glupota! Sluchaj "głosu SWEGO ciała-serca-umysłu a nie ludzi"mawial pewien Szaman....."bo ludzie w swej naturze ułomni są.....oraz w razie "potrzeby"prymitywni.S pieluchy na szlakach.....Sama uczestniczę w "zbieractwie" w Tatrach w więc.....wszystkoozna znaleźć.Tylo narody "dzikie" pół dzikie Afryka, Wsc.Eu.romowie ...oraz my Polacy w dużej mierze! Przyczyniamy się do "zasiewania".Jestem w kurorcie w de.i chodzę do toal.przy plaży, byłam w pl.tez w kurortach....i z czystym sumieniem powiem że wstyd za nas!!!! Ja jako pracownik już niejako służby zdrowia mam to wyryte!!!! Szkoda że meneli u nas więcej jak ogarniętych.Bo wyjeżdżają....tu nie chodzi o kasę,ale o szacunek!!! Kto.ma nauczyc??? Pokolenie 70? Wiecznie pijane,zaspane? Pokolenie 2000 wygodne zrobione na błysk,"zapracowane"nie będzie raczek taki /ka brudziła nelonem od drożdżówki bo ma pazurki na glantz no to j....b w krzaka!!!..jak pod paznokciem grzybek wtedy mysli o higienie....
Zmykam na pauzę:ksiaze na rumaku:na moim rumaku jak coś kupię to się pochwalę, jak nie to tyż:fajnie:Pauzujcie wiela wlyzie :hejka1:
:radosc1::hejka1:

Jak obiecałam tak pisze, nic dziś nie kupiłam i dobrze ojraski zostały w kieszeni ale podwójną pauzę miałam, bo na cmentarz jechałam kwiatki podlać a że długo jechałam :hihi:bo delektować się trzeba ,,świeżym luftem "to i apetyt po powrocie się zwiekszył, ale wilkiem na głodzie nie jestem jeno spokojną ,ułożoną lwicą to babki nie zeżarłam :hihi:I powiem wam szczerze, że częściej wolę o dopie Marynie popisać niż o opiece bo mnie to odstresowuje :oklaski1:jak to się właściwie pisze o d....Maryni czy d...Marynie....
Jak obiecałam tak pisze, nic dziś nie kupiłam i dobrze ojraski zostały w kieszeni ale podwójną pauzę miałam, bo na cmentarz jechałam kwiatki podlać a że długo jechałam :hihi:bo delektować się trzeba ,,świeżym luftem "to i apetyt po powrocie się zwiekszył, ale wilkiem na głodzie nie jestem jeno spokojną ,ułożoną lwicą to babki nie zeżarłam :hihi:I powiem wam szczerze, że częściej wolę o dopie Marynie popisać niż o opiece bo mnie to odstresowuje :oklaski1:jak to się właściwie pisze o d....Maryni czy d...Marynie....

pisz, pisz, ciekawie się robi... 
:smiech3: