Jak minął dzień 4

20 sierpnia 2019 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ja tylko marzę o :dobranoc: dzisiaj w nocy Margaretka oglądała chyba cztery razy Tv , potem szła spać a pudło wyło .i mnie budziło . Także dzisiaj tylko minimum , żeby się przy życiu ostać :mikolaj: no dobra pogrzeszylam trochę w ogródku , przycielam wierzbę..:zajeta::kapiel:

Bidulko jak się w nocy nie śpi to kaplica
20 sierpnia 2019 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Bidulko jak się w nocy nie śpi to kaplica:przytula:

Jeszcze nie czas , mam nadzieje
21 sierpnia 2019 16:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978
Zobacz, jakie bogactwo teraz masz..
https://spottedlublin.pl/grzybobranie-2019-w-lasach-znow-pojawily-sie-grzyby-pelne-wiaderka-i-koszyki/
21 sierpnia 2019 16:09 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień spokojny.... Przyszedł kolega do dziadka, zadzwonił... 10 minut wcześniej. A potem przyjechała córka, planowo, bo mieliśmy jechać z dziadkiem na zakupy, haha. I nic z odwiedzania sklepów przez dziadka
21 sierpnia 2019 16:39 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Dusia1978
Zobacz, jakie bogactwo teraz masz..
https://spottedlublin.pl/grzybobranie-2019-w-lasach-znow-pojawily-sie-grzyby-pelne-wiaderka-i-koszyki/

Dziękuję za artykuł. Widziałam, przeczytałam i wiem, że tam w mojej okolicy są lasy pełny grzybów. Niestety muszę Cię zmartwić, że pewne wydarzenia z lat licealnych spowodowały to , że boję się jesc grzyby. Jedynie pieczarki toleruje. I niestety tamten wypadek sprawił, że nie zbieram grzybów nawet pod czyjąś opieka. Mogę przyrządzić jeśli wiem, że są ok ale nie jem....niestety. 
21 sierpnia 2019 16:44
Dusia1978

Dziękuję za artykuł. Widziałam, przeczytałam i wiem, że tam w mojej okolicy są lasy pełny grzybów. Niestety muszę Cię zmartwić, że pewne wydarzenia z lat licealnych spowodowały to , że boję się jesc grzyby. Jedynie pieczarki toleruje. I niestety tamten wypadek sprawił, że nie zbieram grzybów nawet pod czyjąś opieka. Mogę przyrządzić jeśli wiem, że są ok ale nie jem....niestety. :-(

21 sierpnia 2019 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Bidulko jak się w nocy nie śpi to kaplica:przytula:

Dzisiejsza noc już była spokojna , pdp idzie spać o 21 o 8'rano wstaje 
21 sierpnia 2019 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzisiejsza noc już była spokojna , pdp idzie spać o 21 o 8'rano wstaje :-)

Moja też tak czasem tylko posiedzi do 21,30 ale b.rzadko a czasem i pospi do 9.30
21 sierpnia 2019 17:25 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Moja też tak :-)czasem tylko posiedzi do 21,30 ale b.rzadko a czasem i pospi do 9.30

Dzięki takim małym różowym okraglym
21 sierpnia 2019 17:27 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzięki takim małym różowym okraglym:-)

U mnie nic nie bierze na sen i dobrze bo jej czasy cukier w nocy spada 
21 sierpnia 2019 17:29 / 2 osobom podoba się ten post
Wlazłam w temat " Dlaczego zarejestrowałes się na tym forum " ale widzę, że watek nie wskakuje . Qrcze blade czytając ten topik doszłam do wniosku, że niektore baby ze starego forum są durne, ze aż wstyd .

21 sierpnia 2019 17:30 / 3 osobom podoba się ten post
Po pauzie latałam z babką po sklepach tzn.ona siedziała na wózku ja ostentacyjnie wózek elektryczny prowadziłam kurde dwie damy w słonecznych okularach, babka co chciała to kupiła i zadowolona bardzo .A ja teraz  jedną ręką a drugą pisze 
21 sierpnia 2019 17:33 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Wlazłam w temat " Dlaczego zarejestrowałes się na tym forum " ale widzę, że watek nie wskakuje . Qrcze blade czytając ten topik doszłam do wniosku, że niektore baby ze starego forum są durne, ze aż wstyd .:wiking:

Ales Ty dziś bojowo nastawiona aż strach się bać.Też go kiedyś podczytywałam Luzik był ....
21 sierpnia 2019 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

U mnie nic nie bierze na sen i dobrze bo jej czasy cukier w nocy spada 

Margaretka to dosyć niespokojny nocny duszek , dzienny też , na dzień mamy inne też różowe , ciemniejsze . Na ekstra stan jeszcze inne ale nie podaje no ona i tak słabo chodzi , lekko otumaniona. Potem się przewraca. Ostatnio spadła w nocy z podwyższonej toalety . Taki rumor , że pobiegłam do kuchni z telefonem , pewna że do ogrodu zimowego ktoś się włamał . A to Margaretka leżała obok toalety .
21 sierpnia 2019 17:49 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Po pauzie latałam z babką po sklepach tzn.ona siedziała na wózku ja ostentacyjnie wózek elektryczny prowadziłam :-)kurde dwie damy w słonecznych okularach, babka co chciała to kupiła i zadowolona bardzo .A ja teraz :prasowanie: jedną ręką a drugą pisze :oklaski:

Mnie też by się przydało  odwalić bo się kilka rzeczy uzbierało. Ale to w sobotę. Przed wyjazdem wysprzątane mieszkanie, zmienię pościel to i wtedy stane i hurtem poprasuje. W sobotę zabierają mi pdp już o 11 na jakiegoś grila połączonego z zaległymi urodzinami dalekiej kuzynki więc będzie czas na wszystko . Od razu popiore swoje rzeczy i zacznę pakować walizkę.