Nie:-( Ale mam inne rozwiązanie, majtasa założę sobie na trąbkę i też będę kibicować:oklaski1::smiech3:
Nie:-( Ale mam inne rozwiązanie, majtasa założę sobie na trąbkę i też będę kibicować:oklaski1::smiech3:
Dziecko mi właśnie napisało, że w szkole było na 2 lekcjach, na wyraźne życzenie wychowawczyni- polonistki. Jutro nie idzie. No i ok. Jeszcze parę lat temu nie było dyskusji i te moje biedaki jako jedne z nielicznych w ostatnich dniach roku szkolnego tam bywali. A swoją drogą co się porobiło z tą szkołą, że te ostatnie dni, a nawet tygodnie są tak traktowane? Program przeładowany, a tu taka laba, na którą wszyscy się godzą? Nie rozumiem.
Dziś widzę w necie artykuły o niepotrzebnym parciu w polskiej szkole na oceny i świadectwa z czerwonym paskiem. Myślę- mnie to nie dotyczy. A tu starszy pisze, że chyba będzie... Jednak się cieszę:-) Pomimo tego niemieckiego, co mu kiepsko idzie:-)
:adorator:, cichutko, jak makiem zasiał... Pewnie albo na szopingach są, albo się opalają, albo śpią... te moje koleżanki:bezradny: ale póki co nastawiłem na kawę, a za chwilę proszę się częstować:kawa1::kawa1::kawa1:
:adorator:, cichutko, jak makiem zasiał... Pewnie albo na szopingach są, albo się opalają, albo śpią... te moje koleżanki:bezradny: ale póki co nastawiłem na kawę, a za chwilę proszę się częstować:kawa1::kawa1::kawa1:

Pauzę spędziłam na rowerku pojechałam 3.5 km na Pasing do galerii butki kupiłam nie tylko duża a bardzo duża przecena.Jechalam przez park więc w cieniu to się tak nie zgrzałam ale słonko przygrzewa :-)Miłego wieczoru życzę :-)
Pauzę spędziłam na rowerku pojechałam 3.5 km na Pasing do galerii butki kupiłam nie tylko duża a bardzo duża przecena.Jechalam przez park więc w cieniu to się tak nie zgrzałam ale słonko przygrzewa :-)Miłego wieczoru życzę :-)
No w końcu. Fajna kobitka z Ciebie. Taka do tańca i do różańca. :oklaski3: