A u mnie ciepło w środku, na zewnątrz te upały były, to dziadek w sweterku siedział i jeszcze hajcung na 3 ustawił...A jak przewietrzałem pokój, to zamykaj, bo kalt. Co oni mają z tą zimnotą, Ci nasi podopieczni... Już nieraz widziałem
A u mnie ciepło w środku, na zewnątrz te upały były, to dziadek w sweterku siedział i jeszcze hajcung na 3 ustawił...A jak przewietrzałem pokój, to zamykaj, bo kalt. Co oni mają z tą zimnotą, Ci nasi podopieczni... Już nieraz widziałem
No dobra, właśnie ten grzejnik wyłączyłam:-) Ale zimno od wczoraj, to i wieczorem tak rześko się zrobiło... Mogglingen, 70 km od Stuttgartu. Jutro trochę cieplej ma być, a potem znów upały.
Znalazłam Twoje miasto na mapie będziesz tam może w lipcu od 20 do 20 sierpnia ? Ja będę w Bensheim -1.5 godz drogi od Ciebie :-)pociągiem chyba ..trochę daleko nie ?
Mniemam że 86 rocznik jesteś, jeśli zgadłam to prawie w wieku mojej córki jesteś, więc się pytam o jakich znarszczach Ty piszesz:hihi:
0 18 (ZDF) Panie grają z Hiszpankami w MŚ, a wczoraj Panowie spuścili manto Estończykom, wygrywając 8 do 0, El. ME :-)
Padało i nie była Weronika na spotkaniu seniorów... Na przerwie było tak zimno w domu, że na godzinę podkręciłam ogrzewanie. A Pulpecja pisze, że w Berlinie żar leje się z nieba...
Matjasy kupiłeś a trąbki kibica?:-)
Jutro muszę rano odwieźć auto do warsztatu, szef warsztatu miał je odebrać u nas, ale nie miał czasu. A to gruntowny przegąd, Reparature, jak mówi dziadek. Żebyśmy bezpiecznie jeździli, doszli do wniosku, że auto musi być generalnie naprawione. Cały czas córka jeździła nim, a jest dziadkowie. Poprzednik miał swoje auto:-)