Jak widać na fotce to BH masz też fajne :-)
Dzień fajny, rano znowu przywitam nowy dzień i tak dzień za dniem
Jak widać na fotce to BH masz też fajne :-)

Wszystko byś chciał mieć :hihi: ja z BH to Bank Handlowy znam ale nie wiem czy jeszcze istnieje bo konto mam w innym, ale nie napisze gdzie :hihi:
A ja nie mam BH:-(:placze1:
Z BH to znam tylko Bośnię Hercegowinę:oklaski1::smiech3:

Musisz podciągnąć się:buziaki2: z damskiej garderoby . Pewnie znasz tylko tą na dole :yahoo:

Dziś słoneczko ostro dawało a ja jeszcze raz do galerii musiałam jechać bo zachciało mi się kiecki którą wczoraj mierzyłam i myślalam pół nocy czy ją kupić czy nie :hihi: Kupiłam :oklaski: piękna jest na ramiączkach i długa do kostek, bardzo letnia :super1: I koniec zakupów budżet wyczerpany już czas do domu wracać.A tu dwa zdjęcia pierwsze z drogi do galerii przez park i drugie fontanny już przy samej galerii, sama bym tam wlazła się schłodzić no ale ....:hihi:

Dzien leniwy i spokojny. Rano deszcz potem niemilosierny upal i od 16 znowu deszcz. Ja wypralam swoje rzeczy. Wiekszosc juz mam spakowane. Walizke zwazylam i nie jest zle. Reszte dopakuje juz jutro jak doschnie mi pranie. Jutro sprzatanie domu i musze zrobic miejsce dla zmienniczki. Ma byc w niedziele. Coreczki babci byly powiedzialam ze trzeba zrobic zakupy. Popatrzyly na siebie , kasy nie zostawily i pojechaly. Wiem, ze nie powinnam tak mowic ale jest mi za nich wstyd. Poprostu wstyd. Boze, jakie one nie kumate. :do bani::nerwowy1: