Na koniec pobytu w dużym mieście, Luke stanął przed jednym z punktów małej gastronomii i pojawił się dylemat... zjeść coś czy nie zjeść... :bravo:

Czekam na rozwiązanie tego quizu:smiech3:
Dla tych, co zgadną, pamiątka:oczko:
Na koniec pobytu w dużym mieście, Luke stanął przed jednym z punktów małej gastronomii i pojawił się dylemat... zjeść coś czy nie zjeść... :bravo:

Od ok 23.07 do końca sierpnia, a potem na zmiany co ok 2mce(2na 2)Seniorka 82l.poczatek dem.i parkins.chodzi jeszcze o wl.silach, malutko je, ugodowa.Kolezanka szuka kogoś fajnego na zmiany,warunki bardzo dobre:rower,int,tv,ogród i wszystko zapewnione(nie ma skąpstwa).Pomyślałam że tu ktoś taki się znajdzie:aniolki:
No dziękuję ale mnie w tym okresie nie pasuje jedynie od około 30 lipca na max 4 tygodnie. Takie mam sprawy że lipiec cały i od 27 sierpnia do końca września muszę być w PL. Ale dziękuję . Będę szukała innej firmy i zlecenia na ten okres. Bo cierpliwość do Medipe mnie się już kończy. :nerwowy1:

Nastepnym razem , jak bedziesz w Farmsen - to idż 50 m dalej po drugiej stronie torów - jest fantastyczna chorwacKa resteuracja i tam za niewilkie pieniązki zjeśz super jedzenie o wiele lepsze niż w sieciówce grillhaus . :)))

Pora na rozwiązanie quizu:yahoo:
No, Elka40 :-(, Werska :-( a Konwalia08:super:
Tu już nic najadłem. A nagroda to jeden z dwóch do wyboru dla Konwalijki, ale nie wiem... C
czy to małpka,czy misiek

Ok więc oferta otwarta, zapraszam chętne osoby:aniolki:
A tak w ogóle to ja znam rodziny które zapłacą z 1600priv + koszty przejazdu.Kto chętny? sew....n, ejt, ejt, piat, six,on,cwo, duo, piat warunki dobre,a nawet bardzo.A więc kto kumaty?
Elka a gdzie to zlecenie bo kumpela pyta ????
On to 1 ???
On to 1 ???