Jak minął dzień 4

29 czerwca 2019 15:51 / 2 osobom podoba się ten post
29, 32 odczuwalna - w tej chwili u mnie. A ostrzegają, służby meteo niemieckie, że jutro jeszcze goręcej ma być. Zakupki zrobione, teraz już laby ciąg dalszy. Jeszcze kilka dni i nad wodę u siebie skoczę. Póki co mam bez ograniczeń ha ha
29 czerwca 2019 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
Jutro ma być najgorzej, a jak się zaczną nasze wyjazdy, to ciut lżej. To się może w tych busach nie ugotujemy...
29 czerwca 2019 16:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ja przez noc jadę, powinienem o 6-8 być w domu. Więc może przeżyję. Jeszcze sprawdzę, ile ma być w nocy na granicy. Tu w środę o 20 ma być 16 stopni, więc ok. Kurtkę muszę spakować, haaha
29 czerwca 2019 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Z HR jest fajna oferta 1300, na której jest kasia63, obecna na drugim forum i szuka zmienniczki, 19 lipiec

Za 1300 to ja pracowałam 13 lat temu (równo) . Słowo honoru . A to dlatego, że nie miałam posrednika od tego czasu .
29 czerwca 2019 20:30 / 5 osobom podoba się ten post
Ale i tak przeważają takie oferty, nawet i niższe. Wyższe też są, ale im wyższe, to przeważnie mały ZUS, coś za coś. Też długo byłem na podobnej stawce, przeważnie lekkie sztele miałem. Zawsze uważam, że skoro ktoś godzi się na konkretną stawkę, to widocznie mu to odpowiada.
29 czerwca 2019 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Ale i tak przeważają takie oferty, nawet i niższe. Wyższe też są, ale im wyższe, to przeważnie mały ZUS, coś za coś. Też długo byłem na podobnej stawce, przeważnie lekkie sztele miałem. Zawsze uważam, że skoro ktoś godzi się na konkretną stawkę, to widocznie mu to odpowiada.

Oczywista oczywistość . 
29 czerwca 2019 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Za 1300 to ja pracowałam 13 lat temu (równo) . Słowo honoru . A to dlatego, że nie miałam posrednika od tego czasu .

Pogratulować.To dziś pewno z 5000euro?Noo, te 4 tysie na pewno:)

Słowo honoru...ha ha ha 
29 czerwca 2019 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Podpisuję się obiema rączkami.Dokładnie tak jest.Bardzo mnie ten stan rzeczy i błogi spokój w pracy odpowiada:)Jak również składki płacone cały okrągły rok.
29 czerwca 2019 23:26 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Zobacz, ze tak daja na porzadku dziennym Widac obrotna babka z ciebie,  ja nie potrafie negocjowac. Poza tym co tam , mi starczy nawet 1260 ale nie powiem, wszystko zalezy czego oczekujemy. 
30 czerwca 2019 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Pogratulować.To dziś pewno z 5000euro?Noo, te 4 tysie na pewno:)

Słowo honoru...ha ha ha 

Zjawiłaś się, żeby znów miesząć  . Nie miałam do tej pory takiej kwoty jaką wymieniłaś, ale miałam sporo . Miałam zmienniczki z forum na tej szteli i to nie jest blaga . a to ha ha zostaw sobie na tym forum gdzie czynnie piszesz . Tu jest spokój i zapamietaj to sobie . 
30 czerwca 2019 10:04 / 1 osobie podoba się ten post
monika.s

Zobacz, ze tak daja na porzadku dziennym Widac obrotna babka z ciebie,  ja nie potrafie negocjowac. Poza tym co tam , mi starczy nawet 1260 ale nie powiem, wszystko zalezy czego oczekujemy. 

Dają, tylko nie wiem czy na porządku dziennym . Ty możesz pracować za ile chcesz nawet za darmo to nie moja sprawa, widocznie tak pracujesz . Tak to jest między nami rodakami trzeba mieć po równo, bo inaczej to wdeptać w glebę trzeba . Pisałam wielokrotnie, że miałam bardzo ciężkie Stelle i nie chodziło o dzwiganie . Na tej szteli, na której zarabiałam najwięcej     ( to ostatnia Stelle )  miałam dwie zmienniczki z forum i gdybym pisała bzdety, to byłabym poprawiona . Myśłałam, że ktoś zapyta jak ustalałam zarobek a tu jak zwykle każdy podciąga pod swoje wymagania i warunki . Zniechęcam sie po takich pustych wpisach . Ten duet łącznie z poprzedniczką nudzą się w pracy . Żle jednak trafiłyście .
30 czerwca 2019 10:43
Mleczko

Zjawiłaś się, żeby znów miesząć :wiking: . Nie miałam do tej pory takiej kwoty jaką wymieniłaś, ale miałam sporo . Miałam zmienniczki z forum na tej szteli i to nie jest blaga . a to ha ha zostaw sobie na tym forum gdzie czynnie piszesz . Tu jest spokój i zapamietaj to sobie . 

Szanowna Pani,forum to portal dla wszystkich,dla Pani i dla mnie też .Proszę mnie nie straszyć, bo ja za dobrze i za długo Panią znam,żeby się bać:)

Jeśli nie odróżnia Pani komentarza od "mieszania" to,sorry ,nie mój problem.

Również miałam większe kwoty ,ale się tym nie chwalę:)Teraz zadowalam się mniejszą i też jest ok:)

Rzeczywiście ,dawno mnie tu nie było,ale też nigdy się nie wylogowałam.Pani post zmotywował mnie do podjęcia decyzji o ponownym czynnym uczestnictwie w życiu forum:)Właściwie to powinnam Pani podziękować.Co niniejszym czynię:)Dziękuję Pani Mleczko.Pozdrawiam.
30 czerwca 2019 10:54 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Szanowna Pani,forum to portal dla wszystkich,dla Pani i dla mnie też .Proszę mnie nie straszyć, bo ja za dobrze i za długo Panią znam,żeby się bać:)

Jeśli nie odróżnia Pani komentarza od "mieszania" to,sorry ,nie mój problem.

Również miałam większe kwoty ,ale się tym nie chwalę:)Teraz zadowalam się mniejszą i też jest ok:)

Rzeczywiście ,dawno mnie tu nie było,ale też nigdy się nie wylogowałam.Pani post zmotywował mnie do podjęcia decyzji o ponownym czynnym uczestnictwie w życiu forum:)Właściwie to powinnam Pani podziękować.Co niniejszym czynię:)Dziękuję Pani Mleczko.Pozdrawiam.

Sorry Kasiu ale twój komentarz do postu Mleczko / cyt : " słowo honoru .... hahaha / ja postrzegłam jako kpinę  , podważanie wiarygodności , nieeleganckie . Być może mało pisze na forum ale czytam codzienne i zapewniam cie , że bardzo dawno takiego odczucia jak po twoim wpisie nie miałam . Nie było tutaj takich wpisów , które powodowały by tak duzy niesmak . :(
30 czerwca 2019 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
Aniabeznazwy

Sorry Kasiu ale twój komentarz do postu Mleczko / cyt : " słowo honoru .... hahaha / ja postrzegłam jako kpinę  , podważanie wiarygodności , nieeleganckie . Być może mało pisze na forum ale czytam codzienne i zapewniam cie , że bardzo dawno takiego odczucia jak po twoim wpisie nie miałam . Nie było tutaj takich wpisów , które powodowały by tak duzy niesmak . :(

Cóż,przykro mi,że spowodowałam takie niemiłe odczucia.Ale czyż nie mam prawa do własnego zdania.Ty masz,Pani Mleczko,która poucza mnie jak małą dziewczynkę ,ma .Dlaczego ja mam nie mieć?Mam i już.Nie musi się to nikomu podobać przecież.
30 czerwca 2019 11:08 / 5 osobom podoba się ten post
Kochane kobietki,spokojnie. Pamiętacie może jak tu na forum był taki pajac co niemal wszystkie wpisy komentował nic się nie dało pisać obrażał wysmiewal ale miał swoją grupę fanek tzw.grupę wsparcia.To było tak on obrażał a fanki na to "miej dystans do siebie".Pewnie ktoś pamięta często umieszczał swoje zdjęcia .Na koniec chyba tam się wszyscy poklucili.Więc zachowajmy spokój żeby tu chciało się zaglądać.