Z HR jest fajna oferta 1300, na której jest kasia63, obecna na drugim forum i szuka zmienniczki, 19 lipiec
Z HR jest fajna oferta 1300, na której jest kasia63, obecna na drugim forum i szuka zmienniczki, 19 lipiec
Ale i tak przeważają takie oferty, nawet i niższe. Wyższe też są, ale im wyższe, to przeważnie mały ZUS, coś za coś. Też długo byłem na podobnej stawce, przeważnie lekkie sztele miałem. Zawsze uważam, że skoro ktoś godzi się na konkretną stawkę, to widocznie mu to odpowiada.
Za 1300 to ja pracowałam 13 lat temu (równo) . Słowo honoru . A to dlatego, że nie miałam posrednika od tego czasu .
Ale i tak przeważają takie oferty, nawet i niższe. Wyższe też są, ale im wyższe, to przeważnie mały ZUS, coś za coś. Też długo byłem na podobnej stawce, przeważnie lekkie sztele miałem. Zawsze uważam, że skoro ktoś godzi się na konkretną stawkę, to widocznie mu to odpowiada.
Za 1300 to ja pracowałam 13 lat temu (równo) . Słowo honoru . A to dlatego, że nie miałam posrednika od tego czasu .
Pogratulować.To dziś pewno z 5000euro?Noo, te 4 tysie na pewno:)
Słowo honoru...ha ha ha
Zobacz, ze tak daja na porzadku dziennym Widac obrotna babka z ciebie, ja nie potrafie negocjowac. Poza tym co tam , mi starczy nawet 1260 ale nie powiem, wszystko zalezy czego oczekujemy.
Zjawiłaś się, żeby znów miesząć :wiking: . Nie miałam do tej pory takiej kwoty jaką wymieniłaś, ale miałam sporo . Miałam zmienniczki z forum na tej szteli i to nie jest blaga . a to ha ha zostaw sobie na tym forum gdzie czynnie piszesz . Tu jest spokój i zapamietaj to sobie .
Szanowna Pani,forum to portal dla wszystkich,dla Pani i dla mnie też .Proszę mnie nie straszyć, bo ja za dobrze i za długo Panią znam,żeby się bać:)
Jeśli nie odróżnia Pani komentarza od "mieszania" to,sorry ,nie mój problem.
Również miałam większe kwoty ,ale się tym nie chwalę:)Teraz zadowalam się mniejszą i też jest ok:)
Rzeczywiście ,dawno mnie tu nie było,ale też nigdy się nie wylogowałam.Pani post zmotywował mnie do podjęcia decyzji o ponownym czynnym uczestnictwie w życiu forum:)Właściwie to powinnam Pani podziękować.Co niniejszym czynię:)Dziękuję Pani Mleczko.Pozdrawiam.
Sorry Kasiu ale twój komentarz do postu Mleczko / cyt : " słowo honoru .... hahaha / ja postrzegłam jako kpinę , podważanie wiarygodności , nieeleganckie . Być może mało pisze na forum ale czytam codzienne i zapewniam cie , że bardzo dawno takiego odczucia jak po twoim wpisie nie miałam . Nie było tutaj takich wpisów , które powodowały by tak duzy niesmak . :(