Powinny futra sie pozbyć :lol2: . Mysle o tych misiach z Gubałówki :kropla potu:
Powinny futra sie pozbyć :lol2: . Mysle o tych misiach z Gubałówki :kropla potu:
Jakiś mi się skojarzyło , gołe misie :-)
Mi sie gołe podobają :-):-)
Mi też ,wszystko inne gołe , byle nie misie:chaplin:
Mleczko w moim komentarzu nie bylo ironii pod twoim adresem nikogo. Czasami jestem zolza jak widze, ze opiekunki godza sie na prace ponizej 1000e. Kwoty 1200e i wyzej jak najbardziej sa wskazane i chwala tym co potrafia zorganizowac sobie lepsze wynagrodzenie. Napisalam, ze mi odpowiada nawet 1260 ale to nie znaczy, ze nie mialam lepszych pieniedzy, trafia sie. Zabolalo mnie to, ze piszesz , ze sie nudze. Nie nudze sie mam lzejsza prace, nie biore na barki czegos czemu nie podolam. Moze to z wlasnej wygodny po czesci, moze z obawy, ze nie podolam. Mleczko jestem pokojowa osoba, wiec nie mialam nic zlego na mysli :-)
Ja też jestem przyjazna, może zbyt ostro nieraz piszę, ale taka już jestem . Nie kręcę, nie kłamię i nie pouczam .Lubię dobrze zarabiać i nic złego w tym nie widzę. Kazdy ma jakieś określone warunki, które przyjmuje i każda z nas ma inną sytuację . Ja nie zabiegałam o rózne składki poniewaz jestem na emeryturze . Może zbyt osobowo napisałam, a tyczyło to szeroko pojętego ogółu . Nie zaczepiam nikogo i bardzo staram się pisać oględnie a wręcz nie włączać się w dyskusję . Jeśli to tak odczytałaś, jak ja Twój wpis, to wypada nam odbyć pojedynek , proponuję:dwa piwa: i po sprawie .
dla Ciebie z mojego ogrodu .

W Polsce nie celebruję tak posiłków, jak kiedyś. Każdy je, kiedy chce... Jedynie jakieś święta to tak.. :-)