Jak minął dzień 4

31 lipca 2019 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jestem-elajstyczny bliźniak z trochę zawziętą rysą- charakteru-te czerwcowe tak mają :-)

no ja...majowy, taki namiętny, niom 
31 lipca 2019 19:27 / 4 osobom podoba się ten post
Evvex, Konwalia08 jezdem w szoku też chciałbym tak skakać, żeby mi się nie majtało między jajkami ..
31 lipca 2019 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No- jestem ciekawa jaki to znak zodiaku gubi bieliznę :hihi:

W sprzyjających okolicznościach zdaje się że każdy, nie tylko gubi ale nawet zrzuca Przypomniało mi się jak w tym roku we trzy opalałyśmy się na plaży, obok Szwedzi, panie w stringach a pan do dziś nie wiem, bo mięsień piwny mu zasłonił powierzchnię prawie do kolan. Położyłyśmy się już spać, a moja Tośka stęka i zasnąć nie może, pytam co jest ? A ona- No nie zasnę, bo co oczy zamknę to tylko  widzę te wielkie czerwone tyłki jak tapczany. Powiedziałam, nie przesadzaj, no niby taka moderna, a tolerancji za grosz nie masz. Wesoły był urlop i tylko szkoda że krótki, już do końca pobytu jak wychodziłyśmy na plażę to się jedna przez drugą pytały - mamo, kostium wzięłaś?
31 lipca 2019 20:14 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Evvex, Konwalia08 jezdem w szoku :niech zyje::smiech3: też chciałbym tak skakać, żeby mi się nie majtało między jajkami ..:yahoo::smiech3:

Obciąć
31 lipca 2019 20:15
Luke

no ja...majowy, taki namięt:buziaki2:ny, niom :placze::smiech3:

Czy to powód do płaczu?to jest powód do placzu
31 lipca 2019 20:20 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

A to urwis kameleon -teraz całkiem jak żaba wygląda :-)

Kameleon wisi i niech wisi goły bez majtkóff.Żaba bo kolor mój ulubiony i poskakać lubię to tu to tam ,usciślę -miejsca lubię zmieniać 
31 lipca 2019 20:28 / 5 osobom podoba się ten post
Evvex

O, to,to przyłączam się, jestem jak na Pannę przystało poukładana i zaprogramowana do obrzydliwości, nic mnie nie zaskoczy, a jak już, to plan B mam zawsze, a i C też się znajdzie. 

Daj się zaskoczyć zobaczysz ile to frajdy daje 
31 lipca 2019 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Daj się zaskoczyć zobaczysz ile to frajdy daje :yo:

No jasne  a jeszcze jak miło. Ale u nas w domu generalnie babiniec i z reguły każda się wygada przed terminem niespodzianki albo prezentów. Zięciowie też, jak któryś tylko coś nieopatrznie napomknie, to nie odpuszczą Harpie i dziurę w brzuchu prędzej wywiercą. W zasadzie to tylko maluchy jeszcze żyją w błogiej nieświadomości. 
31 lipca 2019 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
Evvex

O, to,to przyłączam się, jestem jak na Pannę przystało poukładana i zaprogramowana do obrzydliwości, nic mnie nie zaskoczy, a jak już, to plan B mam zawsze, a i C też się znajdzie. 

Może z tym Waszym poukładaniem ,zorganizowanie,zgodnością z planem, żyje się Wam łatwiej i prościej, ale czy przyjemniej?
Ja tam Lew zodiakalny jestem, królowa życia, haha 
Jak nie idzie coś tak,jakbym chciała, czy zaplanowałam,to szukam radości i pozytywów w tym,co mnie spotyka. 
I baaardzo rzadko narzekam-lubię żyć taj,jak żyję 
A tym,którzy planują, życzę aby wszystko zgodnie z ich planami szło 
31 lipca 2019 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
Bardzo przyjemny dzisiaj, obleciałam z koleżanką z grubsza najważniejsze punkty. W Oliver'e były takie wyprzedaże że za wełnianą sukienkę typu oversize za 59,99e zapłaciłam 19,99 w pięknym makowym kolorze, że nie wspomnę o słodkim pikowanym łóżeczku w szkocką kratę dla psiesa za 9e, a było wcześniej za 16e. W całym Centrum Handlowym masa obniżek, jutro polecę obejrzeć buty może coś upoluję. Zaraz spakuję paczkę, bo targać tego nie będę, potem tanecznym krokiem hop do łóżka i dzień zaliczony. Spokojnej nocy wszystkim
31 lipca 2019 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Może z tym Waszym poukładaniem ,zorganizowanie,zgodnością z planem, żyje się Wam łatwiej i prościej, ale czy przyjemniej?:-)
Ja tam Lew zodiakalny jestem, królowa życia, haha :-)
Jak nie idzie coś tak,jakbym chciała, czy zaplanowałam,to szukam radości i pozytywów w tym,co mnie spotyka. 
I baaardzo rzadko narzekam-lubię żyć taj,jak żyję :-)
A tym,którzy planują, życzę aby wszystko zgodnie z ich planami szło :-)

Rozumiem Cię doskonale Lwico
01 sierpnia 2019 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Może z tym Waszym poukładaniem ,zorganizowanie,zgodnością z planem, żyje się Wam łatwiej i prościej, ale czy przyjemniej?:-)

Ci co własnie narzekają, a nic nie robią z niefortunną sytuacją- to lubią żyć tak , jak żyją 
Mogę i w leżeniu na boczku  dopatrzyć się pozytywów, ale jak już zapanuję nad chaosem , lub tajfunem( co lubię ) i byle nie za długo tego polegiwania- bo zaczynam planować wtedy 
02 sierpnia 2019 08:04 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Każdy ma wbrew pozorom swój plan na życie, wszystko zależy w jaki sposób go realizujemy. Mnie cieszy jak idzie zgodnie z moim zamysłem, a jak nie to też nie narzekam, bo to żaden powód tylko motywacja do szukania alternatywy. Dążenie do zrealizowania tego planu daje mi radość, a potem sporą satysfakcję jak się uda te klocki poskładać 
02 sierpnia 2019 08:30 / 4 osobom podoba się ten post
Gdyby nie moje samozaparcie i chęć dokonania pewnych zmian w życiu to bym dalej w czarnej doopie była .Dla mnie motywacja bardzo ważna ,oczywiście jestem tylko człowiekiem i w dołki też wpadam, ale nie zostaje w nich zbyt długo (wsparcie osób trzecich mile widziane),staram się nie rozczulać nad sobą a wszystkie życiowe upadki to moje doświadczenie. Idę do przodu, ale nigdy po trupach i na prawdę cieszę każdym dniem czego i Wam życzę
02 sierpnia 2019 08:40 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Gdyby nie moje samozaparcie i chęć dokonania pewnych zmian w życiu to bym dalej w czarnej doopie była .Dla mnie motywacja bardzo ważna ,oczywiście jestem tylko człowiekiem i w dołki też wpadam, ale nie zostaje w nich zbyt długo (wsparcie osób trzecich mile widziane),staram się nie rozczulać nad sobą a wszystkie życiowe upadki to moje doświadczenie. Idę do przodu, ale nigdy po trupach i na prawdę cieszę każdym dniem czego i Wam życzę:kwiatek dla ciebie2:

Ho,ho,ho -Nie na darmo ktoś wymyslił powiedzenie, że"potrzeba jest matka wynalazków " . Najpierw jedziesz, bo musisz ( nie wierzę, że ktos jedzie do roboty, zostawia rodzinę, tęskni, narzeka,martwi się, tylko dla kasy a nie z potrzeby )potem nastawiasz głowę i uczysz się co ci wolno, co powinnaś, a w nocy łzy do oczu napływają . Moją motywacja była potrzeba . Za mało kasy było na nasze wydatki i to konieczne . Tak pojechałam i walczę do tej pory . A teraz juz nie muszę, a chcę jechać