Jak minął dzień 4

02 sierpnia 2019 10:55 / 4 osobom podoba się ten post
Mam nadzieję, że ten problem na powrocie mnie ominie

02 sierpnia 2019 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Mam nadzieję, że ten problem na powrocie mnie ominie:smiech3:

A co? Całą walizkę ciuszków dla Pdp będziesz wiózł ? Nie rozpędzaj się tak- kawałek krakowskiej i jakies ciuciu styknie 
02 sierpnia 2019 12:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj babcia mnie rozbawila z lekka. Stwierdziła że lepiej by było gdybym byla u niej 6 miesięcy a nie 2 , bo tak to za szybko są te zmiany. Na moja sugestie że ja tez mam rodzine, przyjaciół, swoje życie itp itd , stwierdział ( i tu cytat) : " a co to ma do tego ile u mnie jesteś?". Nie no zasadzie chyba niewiele, pomyślałam :)
02 sierpnia 2019 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Dzisiaj babcia mnie rozbawila z lekka. Stwierdziła że lepiej by było gdybym byla u niej 6 miesięcy a nie 2 , bo tak to za szybko są te zmiany. Na moja sugestie że ja tez mam rodzine, przyjaciół, swoje życie itp itd , stwierdział ( i tu cytat) : " a co to ma do tego ile u mnie jesteś?". Nie no zasadzie chyba niewiele, pomyślałam :)

Też miałam takiego pdp który pytał po co jadę do domu? Zapytałam go czy on może się przenieść do Polski na 2 miesiące? Popatrzył.na mnie zdziwiony i więcej nie pytał czemu już jadę s i  tak byłam 7 tygodni? 
02 sierpnia 2019 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A co? Całą walizkę ciuszków dla Pdp będziesz wiózł ? Nie rozpędzaj się tak- kawałek krakowskiej i jakies ciuciu styknie :-)

widzisz, że jeszcze pusta walizeczka na jutro :( 

Dwa pętka podsuszanej wystarczą :)
02 sierpnia 2019 14:06 / 2 osobom podoba się ten post
U nas pada deszcz, wielkie krople deszczu bębnią o dach . Miałam iśc na spacer, a co tam walnę się w piernaty i do 16-tej poleżę  
02 sierpnia 2019 14:44 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

U nas pada deszcz, wielkie krople deszczu bębnią o dach . Miałam iśc na spacer, a co tam walnę się w piernaty i do 16-tej poleżę  :nie wstaje:

A poleż sobie,Kochana, skoro możesz. A może ten deszcz do snu Cię ukołysze i coś ładnego Ci się przyśni?
Cieszę się, że dzisiaj już chce Ci się pisać .Wierzę, że wczorajsze melancholie poszły sobie precz, smutasy jedne, i dzisiaj już radośniej spoglądasz na świat. 
Miłego popołudnia 
02 sierpnia 2019 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Też miałam takiego pdp który pytał po co jadę do domu? Zapytałam go czy on może się przenieść do Polski na 2 miesiące? Popatrzył.na mnie zdziwiony i więcej nie pytał czemu już jadę s i  tak byłam 7 tygodni? 

02 sierpnia 2019 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

widzisz, że jeszcze pusta walizeczka na jutro :( :smiech3:

Dwa pętka podsuszanej wystarczą :)

Ha.ha na pewno a w podręcznym pół świniaka 
02 sierpnia 2019 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ha.ha na pewno :hihi:a w podręcznym pół świniaka :smiech2:

02 sierpnia 2019 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Mam nadzieję, że ten problem na powrocie mnie ominie:smiech3:

Nie ma się co łudzić Luke, powroty zawsze są ciężkie 
02 sierpnia 2019 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
Evvex

Nie ma się co łudzić Luke, powroty zawsze są ciężkie :kropla potu:

Zwłaszcza jak się na jakimś konkretnym piętrze mieszka bez windy czyli powyżej trzeciego
02 sierpnia 2019 16:55 / 2 osobom podoba się ten post
Przeszła piękna burza i radość mam podwójną, bo wzięło mnie na pracę ogrodową i przy okazji przesadziłam wszystkie kwiaty domowe do świeżej ziemi. Wykąpały się w deszczu że aż miło, popadało obficie i powietrze pachnie cudownie, zasłużyłam na lody i relaks, Zulka śpi jak nieżywa, spokój, cisza jak makiem zasiał, jak ja lubię takie chwile 
02 sierpnia 2019 17:02 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zwłaszcza jak się na jakimś konkretnym piętrze mieszka bez windy czyli powyżej trzeciego:hihi:

I tylko 2 ręce, ale my kobiety w ''siatkarstwie'' jesteśmy mistrzynie  na każdym palcu siatka i dajemy radę, co tam kufry na kółkach, bagatela.
02 sierpnia 2019 17:31 / 3 osobom podoba się ten post
Evvex

I tylko 2 ręce, ale my kobiety w ''siatkarstwie'' jesteśmy mistrzynie :yeah: na każdym palcu siatka i dajemy radę, co tam kufry na kółkach, bagatela.

Pamiętasz może takie prawdziwe siatki na zakupy?MasakraAle trzeba przyznać że pojemne cholery były, tak się naciągały i wszyscy widzieli co kupiłaś