Jak minął dzień 4

02 sierpnia 2019 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Przeszła piękna burza i radość mam podwójną, bo wzięło mnie na pracę ogrodową i przy okazji przesadziłam wszystkie kwiaty domowe do świeżej ziemi. Wykąpały się w deszczu że aż miło, popadało obficie i powietrze pachnie cudownie, zasłużyłam na lody i relaks, Zulka śpi jak nieżywa, spokój, cisza jak makiem zasiał, jak ja lubię takie chwile :modlitwa:

A co do ulewy to podobno w Berlinie ostro lało aż studzienki kanalizacyjne wywaliły.
02 sierpnia 2019 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Nie ma się co łudzić Luke, powroty zawsze są ciężkie :kropla potu:

02 sierpnia 2019 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
nudzę się a gdzie rano
02 sierpnia 2019 18:34 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Pamiętasz może takie prawdziwe siatki na zakupy?Masakra:hihi:Ale trzeba przyznać że pojemne cholery były, tak się naciągały i wszyscy widzieli co kupiłaś :hihi:

Faktycznie, pamiętam z dzieciństwa jak moja babcia z taką chadzała na rynek, a ile dobra tam pomieściła. :)
02 sierpnia 2019 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Faktycznie, pamiętam z dzieciństwa jak moja babcia z taką chadzała na rynek, a ile dobra tam pomieściła. :)

A to mnie zaskoczyłaś bo myślałam że tak mlode pokolenie jak Ty nie będzie miało pojęcia o takich siatkach

02 sierpnia 2019 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

:hustawka::ogladam tv: nudzę się :smiech3: a gdzie rano:smiech2:

Okna ze dwa umyj ,albo
02 sierpnia 2019 19:53 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Pamiętasz może takie prawdziwe siatki na zakupy?Masakra:hihi:Ale trzeba przyznać że pojemne cholery były, tak się naciągały i wszyscy widzieli co kupiłaś :hihi:

Nie tylko pamiętam ale mam taką oryginalną sznurkową ze supełkami w kolorze brudnej bieli Po babci odziedziczyłam stare meble, zdjęcia, ramowane firanki, a siatkę też zabrałam i makatkę z niebieskim nadrukiem '' Dobra gospodyni- dom wesołym czyni'' uwielbiam takie pierdły.
02 sierpnia 2019 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Mam taką i noszę w torebce, bo mało miejsca zajmuje w dodatku jest trój barwna, mało co, a byłaby symbolem LGBT .Jak se kupię pierścionek złoty, to w nia włożę niech wszyscy widzą i zazdroszczą . 
02 sierpnia 2019 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranocki dla wszystkich .
02 sierpnia 2019 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranocki dla wszystkich .

Piękną ta Twoja dzisiejsza Dobranocka 
02 sierpnia 2019 20:14 / 3 osobom podoba się ten post
Kto to widział o tej porze dobranoc pisać Ło matko 
02 sierpnia 2019 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Mam taką i noszę w torebce, bo mało miejsca zajmuje w dodatku jest trój barwna, mało co, a byłaby symbolem LGBT .Jak se kupię pierścionek złoty, to w nia włożę niech wszyscy widzą i zazdroszczą . 

Wyleci Ci ten pierścionek bez te łocka
03 sierpnia 2019 05:33 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wyleci Ci ten pierścionek bez te łocka:-)

Nie wyleci, bo kupię duży  
03 sierpnia 2019 05:35 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Kto to widział o tej porze dobranoc pisać :hihi:Ło matko :hihi:

Dlatego już dzien dobry napiszę .
03 sierpnia 2019 15:45 / 4 osobom podoba się ten post
Znów na pauzie sobie wlazłam na okoliczną górkę porośniętą winigronem słonko dawało ,choć chmur sporo i takiego pana spotkałam po drodze wypatrywał mnie  a  to na drugim zdjęciu to datę miało z drugiej strony 1907r a na górze kierunki świata