Jak minął dzień 4

10 sierpnia 2019 20:44 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Doczekaliśmy się córki pdp, przyjechała z mężem. Jutro jej mąż, jakiś profesorek od ziemniaków,, zrobi jajecznicę, kurki i ziemniaki tłuczone, haha. Dziwaczne menu.... Jeszcze nie jadłem na obiad jajecznicy, a tym bardziej z ziemniakami, haha. Ale że nie lubię w ogóle jajecznicy, to podsmażę sobie mielonego z dzisiejszego obiadu.. A tak.. na przemiam pada deszcz i świeci słońce, dzień mija spokojnie:-) Jak goście pojadą do hotelu, to :kapiel: i :ogladam tv:, a potem łóżeczko:oklaski::smiech3:

A ja jajecznicę lubię i dużo do niej wrzucam ale najpierw ten biały wężyk wywalam co się ciągnie od żółtka fujjjjja jajecznica z grzybkami cebulką i pietruszką to już palce lizać 
10 sierpnia 2019 20:44 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie będą spać po takiej foci, będą do oporu powiększać tło czerwone:yahoo:

Mam więcej fotek z uczestnikami tej parady płci obojga- dla pań też coś będzie, ale jutro ogarnę te zdjęcia- zmeczona jestem. Uczestniczylismy aktywnie w paradzie- nie to że gapiliśmy się tylko 
10 sierpnia 2019 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Mam więcej fotek z uczestnikami tej parady płci obojga- dla pań też coś będzie, ale jutro ogarnę te zdjęcia- zmeczona jestem. Uczestniczylismy aktywnie w paradzie- nie to że gapiliśmy się tylko :-)

Poczekam z niecierpliwością 
10 sierpnia 2019 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ja jajecznicę lubię i dużo do niej wrzucam ale najpierw ten biały wężyk wywalam co się ciągnie od żółtka fujjjjja jajecznica z grzybkami cebulką i pietruszką to już palce lizać :oklaski1:

Hmmm,jajecznica z kurkami, na śniadanie czasami u mnie bywa ,mniam 
Z ziemniakami jajecznicy jeszcze nie jadłam, ale skoro z sadzonym się je, ja też lubię, to może i z jajecznicą, młode ziemniaczki, z koperkiem by mi posmakowały ?
10 sierpnia 2019 21:06 / 4 osobom podoba się ten post
Kurki uwielbiam z porem w sosie śmietanowym z makaronem estazki
10 sierpnia 2019 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Kurki uwielbiam z porem w sosie śmietanowym z makaronem estazki:gotowanie:

No popatrz, znów mnie zaskoczyłaś, takuegobmakaronu nie znam 
10 sierpnia 2019 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Pisze z telefonu
10 sierpnia 2019 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Pisze z telefonu:-)

Ja tylko że smartka tablet gdzieś tam leży
10 sierpnia 2019 23:10 / 6 osobom podoba się ten post
Mnie sobota minęła pracowicie, nie tylko w pracy, ale i w domu. Rozpędziłam się i porządnie wypucowałam swoje mieszkanko. Potem jeszcze gotowanie i szybko do pracy. 
11 sierpnia 2019 10:12 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Doczekaliśmy się córki pdp, przyjechała z mężem. Jutro jej mąż, jakiś profesorek od ziemniaków,, zrobi jajecznicę, kurki i ziemniaki tłuczone, haha. Dziwaczne menu.... Jeszcze nie jadłem na obiad jajecznicy, a tym bardziej z ziemniakami, haha. Ale że nie lubię w ogóle jajecznicy, to podsmażę sobie mielonego z dzisiejszego obiadu.. A tak.. na przemiam pada deszcz i świeci słońce, dzień mija spokojnie:-) Jak goście pojadą do hotelu, to :kapiel: i :ogladam tv:, a potem łóżeczko:oklaski::smiech3:

Ojejuuuuu  przeczytałam pierwszą część wpisu i już myślałam, że nabroiłeś cuś z brzydką Niemką    Uffffff, odetchnełam 
11 sierpnia 2019 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ojejuuuuu :-) przeczytałam pierwszą część wpisu i już myślałam, że nabroiłeś cuś z brzydką Niemką   :-) Uffffff, odetchnełam :smiech2::smiech3:

Wiesz że ja też z pierwszych słów postu pomyślałam że Luke coś zmajstrowałale się nawet nie odezwałam tylko się uśmiałam 
11 sierpnia 2019 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
Och, dziewczyny... zawsze uważałem i uważam, a Wy tu jakieś podejrzenia...
11 sierpnia 2019 11:03 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ojejuuuuu :-) przeczytałam pierwszą część wpisu i już myślałam, że nabroiłeś cuś z brzydką Niemką   :-) Uffffff, odetchnełam :smiech2::smiech3:

To znaczy co??? , że sie przekonał do jajecznicy z ziemniakami,to że może w ciąży? 
11 sierpnia 2019 11:25 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To znaczy co???:-):-) , że sie przekonał do jajecznicy z ziemniakami,to że może w ciąży? :smiech3:

Kto się przekonał łon czy łona???Może łoni
11 sierpnia 2019 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Och, dziewczyny... zawsze uważałem i uważam, a Wy tu jakieś:nerwowy1::nie wolno: podejrzenia...
:smiech3:

Się pisze uważałem ,uważam i będę uważać