Jak minął dzień 4

11 sierpnia 2019 18:35 / 5 osobom podoba się ten post
Mój dzień był taki. Babcia pojechała na urodziny wnuczek. Ja  2 godzinki . Po powrocie zimne . O godzinie 16 zaczęło  i nadal . Ja teraz . Miłego i spokojnego reszty dla dla Was. 
11 sierpnia 2019 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
11 sierpnia 2019 19:10 / 3 osobom podoba się ten post
11 sierpnia 2019 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

A te fotki dla pań to gdzie?:hihi:

Wiem, że obiecałam- dopiero zaczełam przerzucać foty i filmy na komputer- potem je zmniejsze.
Ale póki co...mam coś jak Cię pili - jeszcze z karnawału-deko z jednej z podzuryskich miejscowości.
11 sierpnia 2019 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Że co ???:hihi:

Płeć - męska płeć- nie picia, ani nic do picia 
11 sierpnia 2019 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wiem, że obiecałam- dopiero zaczełam przerzucać foty i filmy na komputer- potem je zmniejsze.
Ale póki co...mam coś jak Cię pili :-)- jeszcze z karnawału-deko z jednej z podzuryskich miejscowości.

Oj tam zaraz pili bez przesadyzmu a tu co ....siedzimy w okopie chop przy chopie, na chopie ....za dużo materiału to jak namiot z wybiegiem  
11 sierpnia 2019 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Gorący wieczór na forum się zapowiada:-)Tina gra , fotki będą , ogonki też , hoho
Szybko pdp:dobranoc::ide spac:

A moja już śpi i mam labe
11 sierpnia 2019 20:25
GrazynaM55

Są wielcy :) Dzisiaj też czekam na zwycięstwo 3:0 :) 

2:1 też jest dobrze 
11 sierpnia 2019 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
Sama nie wierzę, że to napisałam powyżej
3:1 oczywiście
11 sierpnia 2019 22:18 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A moja już śpi i mam labe:radosc1:

Ja moja już się wyspala
11 sierpnia 2019 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
A goście już pojechali do hotelu. Jeszcze we wtorek nas odwiedzą. Totalny luz dziś miałem, haha. Ale widocznie musi tak nieraz być. Już wziąłem kąpiel, poczekam do 23 i zaprowadzę dziadka spać. I wtedy dzień minie. Dobranoc Opiekunkowo
11 sierpnia 2019 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Oj tam zaraz pili :hihi:bez przesadyzmu a tu co ....siedzimy w okopie chop przy chopie, na chopie ....za dużo materiału to jak namiot z wybiegiem :czysci okulary::hihi: 

Że niby materiał czyli ubranie na sobie mają? No kurcze- pewnie za pozowanie dla publiczności dostają jakąś mysią pensję-to czapki tylko zdjęli 
12 sierpnia 2019 12:06 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

2:1 też jest dobrze :-)

3:0 co prawda nie było, tylko 3:1 , ale i tak uważam, że są wielcy :) No i co najważniejsze: MAMY TO! Jedziemy do Tokyo :)
12 sierpnia 2019 12:48 / 3 osobom podoba się ten post
Pauzę czas zacząć może jakieś bieganko po sklepach?bawcie się dobrze cokolwiek to znaczy
12 sierpnia 2019 16:08 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Pauzę czas zacząć :radosc:może jakieś bieganko po sklepach?bawcie się dobrze cokolwiek to znaczy:hihi:

Jest jeden warunek- nie może być za ciasna 

Apropo biegania po sklepach...Pobiegałam i wybiegałam-kupiłam sobie błyszczyk do ust NARS. Maźnełam się nim na stoisku Sephory i został od razu moim ulubienym. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia, co normalnie mi się nie zdarza...
I teraz pytanie do znafcuf  natury ludzkiej...
Czy to nie objaw czegoś z wachlarza LGBT, bo wydanie 40 CHF na błyszczyk w głowie się nie miesci, a i kosmetyk o barwie brzoskwiniowej, lekko opalizującej...