Jak minął dzień 4

09 sierpnia 2019 17:51 / 3 osobom podoba się ten post
i tak w kółko dzisiaj
09 sierpnia 2019 19:42 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:ogladam tv::lulu: :ogladam tv::lulu:i tak w kółko dzisiaj
:smiech3:

Co Ty w poczekalni ze skierowaniem z NFZ oczekujesz na wizytę 
09 sierpnia 2019 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
wreszcie i u mnie pada , taki deszczyk urody , pospacerowalam ad rzeczka , teraz tylko jeszcze tabletki dla Margaretki , trochę tv, troche
09 sierpnia 2019 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
wreszcie i u mnie pada , taki deszczyk urody , pospacerowalam ad rzeczka , teraz tylko jeszcze tabletki dla Margaretki , trochę tv, troche
09 sierpnia 2019 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Pauzę mam na ławce se siedze i na forum tyż już dwie gałki lodów takich po byku wcięłam i jeszcze mi mało :bezradny:jakaś nienasyconam :hihi: pewnie jakbym towarzystwo miała to bym się hamowała .:hihi:miłego popołudnia:oklaski:

Może jakbyś towarxystwo miała to do lodów i to by było  lub nawet . I co? Gorzej jakbyś musiała ze swojej kasy płacić? 
09 sierpnia 2019 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

:pada_deszcz: wreszcie i u mnie pada , taki deszczyk urody , pospacerowalam ad rzeczka , teraz tylko jeszcze tabletki dla Margaretki , trochę tv, troche:zajeta::kapiel1::ide spac:

U nas ani kropli . Ja zabieram się za bolesną czynność . Aż sie boję . Jak jutro napiszę dzień dobry to znaczy, że wytrzymałam .Spokojnej nocy .
09 sierpnia 2019 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
Chciałem małe zakupki machnąć, a , haha. Rano ma być bez deszczu, więc na 7 zajadę do Penny, w cukierni kupię ciasto do domu i machnę drugą kawkę, a co... Za drogę
Muszę rozwalać kaskę, bo syn daje mi dziś hundert ojro, a ja mówię.. zu viel może się teraz naraziłem komuś ale samo życie
09 sierpnia 2019 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Co Ty w poczekalni ze skierowaniem z NFZ oczekujesz na wizytę :papa1:

No baa... Podopieczny jest nie lepszy
09 sierpnia 2019 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Chciałem :jazda na rowerze: małe zakupki machnąć, a :pada_deszcz:, haha. Rano ma być bez deszczu, więc na 7 zajadę do Penny, w cukierni kupię ciasto do domu i machnę drugą kawkę, a co... Za drogę:smiech3:
Muszę rozwalać kaskę, bo syn daje mi dziś hundert ojro, a ja mówię.. zu viel :smiech3: może się teraz naraziłem komuś:ucieka::smiech2: ale samo życie:bezradny:

Zu vil ? nie używam tego określenia 
09 sierpnia 2019 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Zu vil ? nie używam tego określenia :lol1:

Ja bardzo rzadko
Jak 50 tka jeszcze od soboty mi została, haha. No tak, ale córka dwa dni temu płaciła za zakupy... 
09 sierpnia 2019 20:39 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Ja bardzo rzadko:zawstydzony::smiech3:
Jak 50 tka jeszcze od soboty mi została, haha. No tak, ale córka dwa dni temu płaciła za zakupy... 

Mało wydajesz przestań kupować te ryby panierowane świeże to te 100euro nie starczy .
09 sierpnia 2019 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Mało wydajesz:-) przestań kupować te ryby panierowane:strach na wroble: świeże to te 100euro nie starczy .

Panierowane to było w ramach akcji czyszczenia lodówki po zmienniku...Tu mamy fajny sklep rybny, gdzie będę kupować rybki raz w tygodniu... Bo tyle nam wystarczy. A póki co, jak w sklepie jestem, to zamiast lodów, których nie jadam, kupuję sobie rybkę, czy to Bratfisch, czy to Heringa w bułce, z pomidorkiem i sałatą.  Bardzo popularne w moim regionie... a dziadkowi 15 dag świeżej pasty krabowej
09 sierpnia 2019 22:17 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Mało wydajesz:-) przestań kupować te ryby panierowane:strach na wroble: świeże to te 100euro nie starczy .

Wiem,jak czasem ciężko jest Pdp przekonać do tych świeżych ryb ,czy wprowadzenia czegoś nowego do menu. 
Naoglądają się tych gazetek reklamowych,no i trzeba kupować to,co w gazetkach zachwalają, albo co Bofrost przywiezie. Przyzwyczajenie, a mnie po kilku nieudanych próbach przekonania, nie chce się upierać i dalej przekonywać. 
Pdp lubi,je z apetytem, czeka na następną gazetkę, a jak jeszcze w niej promocje, toż to przecież muss,Angebota przegapić nie można 
Dobrze, że teraz wracam do babci,która chętnie i z ciekawością przyjmuje moje propozycje i zmiany żywieniowe 
09 sierpnia 2019 22:21 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

U nas ani kropli . Ja zabieram się za bolesną czynność . Aż sie boję . Jak jutro napiszę dzień dobry to znaczy, że wytrzymałam .Spokojnej nocy .

Wytrzymasz wierzę w Ciebie ,poboli i wyjdzie 
09 sierpnia 2019 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Chciałem :jazda na rowerze: małe zakupki machnąć, a :pada_deszcz:, haha. Rano ma być bez deszczu, więc na 7 zajadę do Penny, w cukierni kupię ciasto do domu i machnę drugą kawkę, a co... Za drogę:smiech3:
Muszę rozwalać kaskę, bo syn daje mi dziś hundert ojro, a ja mówię.. zu viel :smiech3: może się teraz naraziłem komuś:ucieka::smiech2: ale samo życie:bezradny:

Nie mów zu viel to naprawdę dobra metoda .