:ogladam tv::lulu: :ogladam tv::lulu:i tak w kółko dzisiaj
:smiech3:
:ogladam tv::lulu: :ogladam tv::lulu:i tak w kółko dzisiaj
:smiech3:
Pauzę mam na ławce se siedze i na forum tyż już dwie gałki lodów takich po byku wcięłam i jeszcze mi mało :bezradny:jakaś nienasyconam :hihi: pewnie jakbym towarzystwo miała to bym się hamowała .:hihi:miłego popołudnia:oklaski:
:pada_deszcz: wreszcie i u mnie pada , taki deszczyk urody , pospacerowalam ad rzeczka , teraz tylko jeszcze tabletki dla Margaretki , trochę tv, troche:zajeta::kapiel1::ide spac:

Co Ty w poczekalni ze skierowaniem z NFZ oczekujesz na wizytę :papa1:
Chciałem :jazda na rowerze: małe zakupki machnąć, a :pada_deszcz:, haha. Rano ma być bez deszczu, więc na 7 zajadę do Penny, w cukierni kupię ciasto do domu i machnę drugą kawkę, a co... Za drogę:smiech3:
Muszę rozwalać kaskę, bo syn daje mi dziś hundert ojro, a ja mówię.. zu viel :smiech3: może się teraz naraziłem komuś:ucieka::smiech2: ale samo życie:bezradny:
Zu vil ? nie używam tego określenia :lol1:
Ja bardzo rzadko:zawstydzony::smiech3:
Jak 50 tka jeszcze od soboty mi została, haha. No tak, ale córka dwa dni temu płaciła za zakupy...
Mało wydajesz:-) przestań kupować te ryby panierowane:strach na wroble: świeże to te 100euro nie starczy .
Mało wydajesz:-) przestań kupować te ryby panierowane:strach na wroble: świeże to te 100euro nie starczy .
U nas ani kropli . Ja zabieram się za bolesną czynność . Aż sie boję . Jak jutro napiszę dzień dobry to znaczy, że wytrzymałam .Spokojnej nocy .
Chciałem :jazda na rowerze: małe zakupki machnąć, a :pada_deszcz:, haha. Rano ma być bez deszczu, więc na 7 zajadę do Penny, w cukierni kupię ciasto do domu i machnę drugą kawkę, a co... Za drogę:smiech3:
Muszę rozwalać kaskę, bo syn daje mi dziś hundert ojro, a ja mówię.. zu viel :smiech3: może się teraz naraziłem komuś:ucieka::smiech2: ale samo życie:bezradny: