Jak minął dzień 4

12 sierpnia 2019 16:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień mija leniwie , kości bolą , reumatyzm? Starość? Nomen omen NFZ przyznał mi miejsce w sanatorium o profilu reumatologia? Termin tak odkegły , że jeszcze się nabawiev tego reumatyzmu.
Zakupy ,, dalej pewnie tez, chciałam ale , no co jeszcze się nabawiev ,
12 sierpnia 2019 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jest jeden warunek- nie może być za ciasna :-)

Apropo biegania po sklepach...Pobiegałam i wybiegałam-kupiłam sobie błyszczyk do ust NARS. Maźnełam się nim na stoisku Sephory i został od razu moim ulubienym. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia, co normalnie mi się nie zdarza...
I teraz pytanie do znafcuf :-) natury ludzkiej...
Czy to nie objaw czegoś z wachlarza LGBT, bo wydanie 40 CHF na błyszczyk w głowie się nie miesci, a i kosmetyk o barwie brzoskwiniowej, lekko opalizującej...:bezradny:

A ile to na złotówki?a ja patelnie kupiłam dużą marmurową z drewnianą rączką cena bardzo obniżona 50%pasuje mi do kompletu który już wcześniej zakupiłam,  przyda się do różnych celów
12 sierpnia 2019 16:22 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ile to na złotówki?:-)a ja patelnie kupiłam dużą marmurową z drewnianą rączką cena bardzo obniżona 50%pasuje mi do kompletu który już wcześniej zakupiłam,  przyda się do różnych celów:oklaski:

Około 140 zł.
W Polsce są kamienne patelnie w korzystnej cenie.Jak byłam teraz w domu to kupiłam 2 sztuki- jedną z pokrywką, drugą do naleśników.Spisują się znakomicie.
12 sierpnia 2019 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień mija leniwie , kości bolą , reumatyzm? Starość? Nomen omen NFZ przyznał mi miejsce w sanatorium o profilu reumatologia? Termin tak odkegły , że jeszcze się nabawiev tego reumatyzmu.
Zakupy ,:jazda na rowerze::ide spac::pobudka::gotuje:, dalej pewnie tez:ide spac:, chciałam :trawnik:ale :pada_deszcz: , no co jeszcze się nabawiev :choroba:, :dobranoc:

O właśnie jestem ciekawa ile się czeka na senatoorium teraz????
12 sierpnia 2019 16:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

O właśnie jestem ciekawa ile się czeka na senatoorium teraz????

Coraz dłużej ! 29 miesięcy, poprzednio 18 miesięcy czekałam, ale wsrto
12 sierpnia 2019 16:37 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Około 140 zł.
W Polsce są kamienne patelnie w korzystnej cenie.Jak byłam teraz w domu to kupiłam 2 sztuki- jedną z pokrywką, drugą do naleśników.Spisują się znakomicie.

Mam cały komplet garnków kamiennych plus patelnie i bryyfanne. Wszystko super. Polecam z całym przekonaniem. 
12 sierpnia 2019 16:39 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Coraz dłużej ! 29 miesięcy, poprzednio 18 miesięcy czekałam, ale wsrto

No to rzeczywiście sporo. Chyba zacznę już składać to może się kiedyś doczekam. Chciałabym nad morze no jestem.po operacji tarczycy. 
12 sierpnia 2019 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Mam cały komplet garnków kamiennych plus patelnie i bryyfanne. Wszystko super. Polecam z całym przekonaniem. 

Ja jeszcze kupiłam 2 garnki- nie kamienne, ale odlewane z grubego aluminium, ze specjalnie wyprofilowaną pokrywką- nic nie wykipi, można na nizutkiej temperaturze rosołek gotowac. Nie były tanie, bo po 150-170 zł za sztukę, ale lepsze od garnka szklanego, który kosztował więcej- no i automatycznie pobór energii elektrycznej mniejszy, bo garnki dobrze wykorzystują ciepło z płyty kuchni. Wszystko w Polsce naszej mozna dostać.
12 sierpnia 2019 18:36 / 4 osobom podoba się ten post
A ja mam ofertę dla Was... W razie zainteresowania, mogę jutro kupić i przesłać... 

12 sierpnia 2019 18:42 / 3 osobom podoba się ten post
Na zachodzie nadal bez zmian , pada
12 sierpnia 2019 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

A ja mam ofertę dla Was... W razie zainteresowania, mogę jutro kupić i przesłać... 

:zawstydzony::smiech3:

Widzę same małe numery 36,37  jak w nie wlezę??? Szukaj dalej  
12 sierpnia 2019 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Około 140 zł.

A ten błyszczyk to w pozłacanym opakowaniu?
12 sierpnia 2019 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Widzę same małe numery 36,37  jak w nie wlezę??? Szukaj dalej :radosc: 

12 sierpnia 2019 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:zawstydzony::smiech3:

Aj Luke- poslij te papucie do przytułku na sąsiednią wioskę 
Dorzucę parę reform- na miarę ...
12 sierpnia 2019 19:20 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ten błyszczyk to w pozłacanym opakowaniu?:piekna::-)

Ni....w czarnym jak kawa o 4 rano...
Naturalnie na ustach wygląda i je pielęgnuje- nie lepi się. Ten kolorek co kupiłam dla blondynki, szatynki i rudzielca- świetny..