Aj Luke- poslij te papucie do przytułku na sąsiednią wioskę :-)
Dorzucę parę reform- na miarę ...
A na miarę nic nie chcę...muszę znać rozmiar
No to rzeczywiście sporo. Chyba zacznę już składać to może się kiedyś doczekam. Chciałabym nad morze no jestem.po operacji tarczycy.

Ja złożyłam w luty/marzec, bo wczesniej nie przyjmowali wniosków . Zostałam zakwalifikowana i wybrałam sobie termin na wrzesień . To jest skierowanie z DPS u . Wybrać sobie mozna było taki ośrodek jak ja, czyli skromny, nad morzem, ale dużo zabiegów róznych, i wybrałam Jarosławiec . Były też miejsca w osrodkach ekskluzywnych, gdzie wieczorki taneczne przebijały wszystko . Ja chę spokoju i ciszy . A z NFZ to nie chcę się denerwować, może dozyję .
Ni....w czarnym jak kawa o 4 rano...
Naturalnie na ustach wygląda i je pielęgnuje- nie lepi się. Ten kolorek co kupiłam dla blondynki, szatynki i rudzielca- świetny..

:robi zdjecia: przecież to są nowe nemecke szułe:-(
:smiech3:
A na miarę nic nie chcę...muszę znać rozmiar:smiech2:

Te za bardzo drobiowe:hihi:
Też nic dla mnie nie znalazłam, ja jestem kolorowa, styl mam podobny do Magdy Gessler. W zeszłym roku kupiłam w De piękne buty w kwiaty, typu jazzówki w dobrej cenie z cielęcej skóry. Jak trafię botki w podobnym klimacie to się nie zawaham:piekna: Miłego wieczoru, ja jeszcze ułożę Pdp- ną i dokończę film o baletmistrza Nurejewie pt. "Bialy kruk" choć na telefonie wcale nie tak łatwo jest cały czas gały wytrzeszczać. Ostatnio wzięło mnie na filmy biograficzne, obejrzałam "Tolkiena" smutny ale bardzo mi bliski ze względu na " Władcę pierścienia" Polecam i do napisania.
No widzę że nie z drugiej ręki ale może takie
Piękne. W moim stylu. :kwiatek dla ciebie:
A kto może z tego DPSu się starać?
Ja bardziej klasyczna z jakimś akcentem-np. sejksi :-)
Jazzówki sama lubię. Podobaja mi się takie czarno-białe, granatowo-popielate- byle nie lakierowane, a takie niestety trudno dostać.