Jak minął dzień 4

12 sierpnia 2019 20:00 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Aj Luke- poslij te papucie do przytułku na sąsiednią wioskę :-)
Dorzucę parę reform- na miarę ...

przecież to są nowe nemecke szułe

A na miarę nic nie chcę...muszę znać rozmiar
12 sierpnia 2019 20:06 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Też nic dla mnie nie znalazłam, ja jestem kolorowa, styl mam podobny do Magdy Gessler. W zeszłym roku kupiłam w De piękne buty w kwiaty, typu jazzówki w dobrej cenie z cielęcej skóry. Jak trafię botki w podobnym klimacie to się nie zawaham Miłego wieczoru, ja jeszcze ułożę Pdp- ną i dokończę film o baletmistrza Nurejewie pt. "Bialy kruk" choć na telefonie wcale nie tak łatwo jest cały czas gały wytrzeszczać. Ostatnio wzięło mnie na filmy biograficzne, obejrzałam "Tolkiena" smutny ale bardzo mi bliski ze względu na " Władcę pierścienia" Polecam i do napisania.
12 sierpnia 2019 20:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

No to rzeczywiście sporo. Chyba zacznę już składać to może się kiedyś doczekam. Chciałabym nad morze no jestem.po operacji tarczycy. 

Ja złożyłam w luty/marzec, bo wczesniej nie przyjmowali wniosków . Zostałam zakwalifikowana i wybrałam sobie termin na wrzesień . To jest skierowanie z DPS u . Wybrać sobie mozna było taki ośrodek jak ja, czyli skromny, nad morzem, ale dużo zabiegów róznych, i wybrałam Jarosławiec . Były też miejsca w osrodkach ekskluzywnych, gdzie wieczorki taneczne przebijały wszystko . Ja chę spokoju i ciszy . A z NFZ to nie chcę się denerwować, może dozyję .
12 sierpnia 2019 20:32 / 5 osobom podoba się ten post
Nie mam już sily nic pisać, teraz odrabiają zaległości i ciągają mnie na wycieczki . Dzisiaj wróciłam około 19-tej a jeszcze musiałam podopiecznego do łóżka połozyć . Nie dał sie nikomu, płakał bardzo, więc zostawili go w spokoju . Już go ululałam  i spi. Długiej, spokojnej nocy wszystkim życzę .

12 sierpnia 2019 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja złożyłam w luty/marzec, bo wczesniej nie przyjmowali wniosków . Zostałam zakwalifikowana i wybrałam sobie termin na wrzesień . To jest skierowanie z DPS u . Wybrać sobie mozna było taki ośrodek jak ja, czyli skromny, nad morzem, ale dużo zabiegów róznych, i wybrałam Jarosławiec . Były też miejsca w osrodkach ekskluzywnych, gdzie wieczorki taneczne przebijały wszystko . Ja chę spokoju i ciszy . A z NFZ to nie chcę się denerwować, może dozyję .

A kto może z tego DPSu się starać? 
12 sierpnia 2019 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ni....w czarnym jak kawa o 4 rano...
Naturalnie na ustach wygląda i je pielęgnuje- nie lepi się. Ten kolorek co kupiłam dla blondynki, szatynki i rudzielca- świetny..

To ja  rudzielec farbowany
12 sierpnia 2019 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W jakim rozmiarze te reformy ???z wywietrznikiem z tyłu???
12 sierpnia 2019 21:16 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

:robi zdjecia: przecież to są nowe nemecke szułe:-(
:smiech3:
A na miarę nic nie chcę...muszę znać rozmiar:smiech2:

No widzę że nie z drugiej ręki ale może takie
12 sierpnia 2019 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Te za bardzo drobiowe
12 sierpnia 2019 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Te za bardzo drobiowe:hihi:

Ale za to dobre do łażenia po grząskim terenie 
12 sierpnia 2019 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
Evvex

Też nic dla mnie nie znalazłam, ja jestem kolorowa, styl mam podobny do Magdy Gessler. W zeszłym roku kupiłam w De piękne buty w kwiaty, typu jazzówki w dobrej cenie z cielęcej skóry. Jak trafię botki w podobnym klimacie to się nie zawaham:piekna: Miłego wieczoru, ja jeszcze ułożę Pdp- ną i dokończę film o baletmistrza Nurejewie pt. "Bialy kruk" choć na telefonie wcale nie tak łatwo jest cały czas gały wytrzeszczać. Ostatnio wzięło mnie na filmy biograficzne, obejrzałam "Tolkiena" smutny ale bardzo mi bliski ze względu na " Władcę pierścienia" Polecam i do napisania.

Ja bardziej klasyczna z jakimś akcentem-np. sejksi 
Jazzówki sama lubię. Podobaja mi się takie czarno-białe, granatowo-popielate- byle nie lakierowane, a takie niestety trudno dostać.
12 sierpnia 2019 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No widzę że nie z drugiej ręki ale może takie

Piękne. W moim stylu. 
12 sierpnia 2019 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Piękne. W moim stylu. :kwiatek dla ciebie:

Jakoś wyczułam ja nie mogę w takich paradować ale podobają mi się u zgrabnej kobiety
13 sierpnia 2019 06:06 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

A kto może z tego DPSu się starać? 

Chyba emeryci i renciści, ale dokładnie nie wiem . Koleżanka mnie namowiła i złozyłam wniosek .  Co dwa lata mozna wnioski skłaać . Dowiem sie i napiszę .
13 sierpnia 2019 07:07 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja bardziej klasyczna z jakimś akcentem-np. sejksi :-)
Jazzówki sama lubię. Podobaja mi się takie czarno-białe, granatowo-popielate- byle nie lakierowane, a takie niestety trudno dostać.

Kliknij na stronkę : zapato. com.pl oni szyja ręcznie buty i specjalizują się w jazzowkach właśnie. Miałam od nich buciki w szkocką kratę, bajecznie wygodne i trwałe.