Kliknij na stronkę : zapato. com.pl oni szyja ręcznie buty i specjalizują się w jazzowkach właśnie. Miałam od nich buciki w szkocką kratę, bajecznie wygodne i trwałe.
Kliknij na stronkę : zapato. com.pl oni szyja ręcznie buty i specjalizują się w jazzowkach właśnie. Miałam od nich buciki w szkocką kratę, bajecznie wygodne i trwałe.
Kliknełam- mają takie jakie chcę. Dzięki Evvex. Będą pasować do cygaretek i nonszalanckiej białej bluzki- a nawet czarnej :-)
Jakoś wyczułam :-)ja nie mogę w takich paradować :-( ale podobają mi się u zgrabnej kobiety
Te za bardzo drobiowe:hihi:
I do błyszczyku też:piekna:
Lubię. I chodzę. Ale odkąd pracuje w opiece odwykam coraz bardziej. A i adidaski i tenisówki wygodniejsze do auta. A ja dużo jeżdżę i nie wyobrażam sobie życia bez :ferrari:.
Błyszczyk jest super i wlasciwie do każdej stylizacji pasuje. Ta złota poświata na ustach nie jest widoczna, ale nadaje w połączeniu z tym brzoskwiniowym kolorem takiej świeżości. Wygląda bardzo naturalnie i o to mi własnie chodziło. Szaleć z makeupem i zrobić się na emo to ja mogę na street parade, co też uczyniłam. Koło Manora były stanowiska makijażystek firmy Too Faced i kto był chętny to....go on - i wychodził nie do poznania :matrix::-)
Hhah, nawet pazurki pomalowane ;)
Wow.... tak nie do poznania do domu wrócić...:hihi:
...o piatej nad ranem...:hihi:
Była młodziutka Klempnerin, bo uszczelki przy syfonie poszły... 15 minut od zgłoszenia dziadkowego tu już była, szybko:-)
Młoda dziewczyna hydrauliki.... szok
Jak se chłopy poradzić nie mogą, to kobity się zabiorą i zrobią :-)
A ja nie ruszę zadu . Ende :-)