No na pewno kolorowo i wesolo by było... Wesoły pokój... Nigdy nie zapomnę mojego pokoiku.. :oczko:
PS
Myślę o tych wycofanych z obiegu
No na pewno kolorowo i wesolo by było... Wesoły pokój... Nigdy nie zapomnę mojego pokoiku.. :oczko:
Tutaj wstaję trochę później, na 6 nastawiam budzik i zawsze jeszcze na pół godziny, też nastawiam, żeby nie przysnąć. Chociaż tutaj nie byłoby problemu, gdybym tak przysnął. Dziadek i tak do wpół do dziewiątej dziś śpi.
Witam wszystkich milutko:chaplin:
W nocy jeszcze popadało, ale teraz słoneczko świeci.
Spokojnego dnia:kwiatek dla ciebie::kwiatek dla ciebie2:
Jakby pokój sobie monetami i banknotami wykleić? :-)
PS
Myślę o tych wycofanych z obiegu :smiech3:
wiitam starych monet i banknotów też mam parę i jakieś talony po rodzicach :hihi: które nic nie są warte,ale może jeszcze kiedyś coś z nich będzie,ale pokoju nie myślę wyklejać wolę normalne malowanki lub tapetę:-)
Dzień dobry w sobotęKażdy towar ma swojego kupca :-)
Ja nie wyrzucam, czekam na lepsze czasy może jeszcze te monety nabiorą wartości :radosc1:
O malowaniu mi przypomniałaś :nerwowa1:
Szaro ,buro ....nic to sobote mamy a ja jeszcze coś mam WOLNE DO 16-ej:radosc1:Bardzo proszę się z tego powodu nie wściekać się i nie przeklinać na mnie :hihi:Bardzo proszę cieszyć się ze mną .Kieckę oddaje do sklepu i rzucę się w nurt może coś kupię za zwrócone 19 eurasów.Milego dnia i jeszcze coś ważnego:-)
Kika67 Ty jeszcze jesteś chyba w domu ? To jest okazja pomalować :-),żeby tylko chęci były :gwizdanie:
Chęci to ja mam ale umiejętności brak :zawstydzony:
W szkole podstawowej brat robił za mnie rysunki na plastykę w zamian za odkurzanie :bezradny:
Trochę tego malowania jest. Muszę się nad tym zastanowić. Wszyscy pracują a wiadomo jak to jest, trzeba wszystko po wynosić, szybko pomalować i ponosić, żeby było gdzie spać. Mąż jakiś urlop ma zaplanowany na czerwiec. Szkoda, że wcześniej nie pomyślałam. Przez tą pandemii to ja o Bożym świecie zapomniałam,a malowanie czeka.