LukeDziś pizza, z zamówienia. Mało czasu było, zresztą babcia powiedziała, że zamówimy, a i pdp miał ochotę. Zjadł całą 28 cm,, a ja tylko pół. Na kolację dokończę. One zjadły pastę, Tortellini.
Jutro zrobię leczo, mam chęć, a i oni spróbują. Nie mam wolnej ręki w kuchni. Dbają o zdrowie, żadnej śmietany, olej z oliwek, żaden rzepakowy, jogurty i sery tylko w wersji leicht... Na jedzenie tu nie żałują.
Jej ja to tu tez eko mam...zakupy tylko v markt ( zaden inny sklep)tylko dobre produkty najlepiej niemieckie....dzis zakupy z autamtu od bauera: jajka ale mloode z duza iloscia zoltka,ziemniaki,miod.
potem w vmarkt:papryka eko,kawa sypana ekologisch,makarony eko,warzywa eko,wedliny tylko z lady nic z opakowan,eko wszystko eko,..tylko ...niecwiem po co ja na zakupach

liste tylko robie ...kurczaka mamy kupiony caly od bauera tez,chcieli kupic krolika ale nie robilam nigdy to nie chce...a pro po oleju u mnie tylko rzepakowy zaden slonecznikowy....ale a pro po...ale te pizzy nie sa eko co twe ludki zjedli

i to mnie rozwala...male szalenstwo

a moze to ekopizza..kto wiee