Powitajki przy kawie 62

21 sierpnia 2020 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku!
21 sierpnia 2020 07:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Dzisiaj mam wolne ,pogoda  na rowerMiłego dnia życzę nam Wszystkim 
21 sierpnia 2020 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego dnia
21 sierpnia 2020 08:33 / 5 osobom podoba się ten post
Boziu zapomniało mi się z Wami przywitać. No więc życze wam cudownego bezproblemowego dnia. Oby słonko nam świeciło na ptaszka ćwierka łysy 
21 sierpnia 2020 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też  ja tez  dzień dobry Opiekunkowo
21 sierpnia 2020 11:45 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim już z domowych pieleszy  nie było mnie ze dwa dni ale tak zawsze jest jak wraca się do domku,najpierw rodzinką znajomy,bez przerwy ktoś dzwoni itd itp. teraz mam chwilkę czasu więc się witam, walizki już rozpakowane ale jutro wyjeżdżamy z wnukami do rodziny na wieś ok 180km więc znów trzeba się pakować.Będzie grill i i kąpielisko i czas szybko zleci. Przyjemnego dnia wszystkim i spokojnej pracy, 
21 sierpnia 2020 12:08 / 3 osobom podoba się ten post
nincia, urlopuj się

Od rana z przerwami pada deszcz, nie za mocny, ale zawsze... Teraz się przejaśniło. Zaraz obiad i pauza, chyba w łóżku jej część spędzę. 
21 sierpnia 2020 12:36 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w piątek....pdp odpoczywa...zaliczone...obiad dochodzi....popołudniu wolne ,ale trzeba zacząć się ogarniać,w niedzielę do domu.Miłego dnia wszystkim 
21 sierpnia 2020 12:38 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

nincia, urlopuj się:-)

Od rana z przerwami pada deszcz, nie za mocny, ale zawsze... Teraz się przejaśniło. Zaraz obiad i pauza, chyba w łóżku jej część spędzę. 

Luke dziękuję, u nas jest gorąc ,deszcz nie pada  
22 sierpnia 2020 07:01 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w sobotę.  Cała noc  i nadal . Może już w końcu skończą się te skwarne upały  . Lubię ciepełko ale bez przesady. Dzis wizyta z odp u fryzjera więc znowu wolne dla mnie około godzinki.  Wam życzę spokojnego dnia i jak najmniej pracy . 
22 sierpnia 2020 07:06 / 5 osobom podoba się ten post

Heloł ludkowie

Wczoraj dużo padało, teraz spokojnie, bez deszczu i nawet ciepło. 
Dziś pół godzinki małych porządków i wszystko. 
Spokojnego dnia
22 sierpnia 2020 07:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam 
Chłodniej, pochmurno,cicho jeszcze wokół. 
Zaplanowałam sporo rzeczy do zrobienia, takich gospodarczych. Ostatnia sobota i tylko kilka dni do końca pobytu, muszę trochę przyspieszyć żeby w środę nie wpaść w popłoch 
Przyjemnej, spokojnej soboty Wam życzę 
22 sierpnia 2020 07:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnej soboty, wypoczywajcie,w miarę możliwości nawet na zleceniu
22 sierpnia 2020 08:03 / 5 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1::kawa1:spokojnej soboty, wypoczywajcie,w miarę możliwości nawet na zleceniu:hihi::kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie2:

Tak, wypoczywam, do tego stopnia
, że z nudów chyba wymaluję kuchnię, pokopię w ogródku, wypiorę dywan... 

22 sierpnia 2020 08:59 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Tak, wypoczywam, do tego stopnia
, że z nudów chyba wymaluję kuchnię, pokopię w ogródku, wypiorę dywan... :ucieka::smiech3:

:-):-)

To może jakieś "przenośne" hobby, coby czas zajęło? Koleżanka namiętnie na zleceniu krzyżykowe obrazki robi, a w Polsce mistrzem koronki frywolitkowej jest pewnien pan, co na parę miesięcy był unieruchomiony w łóżku i musiał się czymś zająć...

I dzień dobry wszystkim. Miałam na dziś inne plany, ale nie wyszły, to na szoping jadę. Kupię, czy  nie kupię, ale po miasteczku obok połażę, pooglądam... I oczywiście do mego ulubionego sklepu ze starociami zajrzę- może coś upoluję