Powitajki przy kawie 62

18 sierpnia 2020 06:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo.  U mnie  i jakby chłodniej  Spokojnego dnia dla wszystkich. 
18 sierpnia 2020 07:11 / 7 osobom podoba się ten post
18 sierpnia 2020 07:28 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pięknego dzionka, wiele powodów do uśmiechu 
18 sierpnia 2020 07:32 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich z domowych pieleszy.
Do domku dojechałam bez przygód po siedmiu i pół godzinach jazdy.
Tylko jeden korek się stworzył przy zjeździe z ringu berlińskiego. Wczoraj już wędkowanie na łódce zaliczyłam, chociaż torby czekają nierozpakowane.
Od jutra następne "besuchy", więc muszę jeszcze jakieś ciasto popełnić.
Zaglądnę sobie do Was, jak znajdę chwilkę.
Miłego dnia wszystkim
18 sierpnia 2020 07:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku. Piję kawę, wszystko do śniadania przygotowane. Teraz tylko pytanie- o której podopiecznemu zechce się wstać...
18 sierpnia 2020 08:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miłego dnia wszystkim,ja już torby mam prawie spakowane teraz czekam na telefon od przewoźnika o której wyjazd ,nie i na zmienniczkę,bo jeszcze jej nie ma 
18 sierpnia 2020 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
Witam we wtorek......rehabilitantka już była....pdp jeszcze leży...chwila i trzeba popracować....
Ochłodziło się, popadało tak z przytupem.Chyba trzeba pomału ogarniac pakowanie Miłego dnia
18 sierpnia 2020 09:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam z "saluna ",babcia się anduluje ,a ja czekam.
Przyjemny poranek ,lubię te chwile kiedy babcia jeszcze w łóżku a ja w ogrodzie ze szlauchem i konewką, później przygotowuję śniadanie, piję pierwszą kawę na tarasie i dopiero zapraszam babcię do stołu. To czas na posłuchanie siebie samej . Wczorajszy dzień nie tylko z nazwy był zakręcony. Jakby się worek rozerwał z niezaplanowanymi  wizytami ,telefonami i spontanicznymi naszymi wyjściami. A dzisiaj wszystkie "geszfisty "babci się zjeżdżają. Brat miał niedawno urodziny i ze względu na swoją najstarszą siostrę, moją pdp, to właśnie do niej przyjeżdża. Na szczęście nie wyprawia tej imprezy u nas, tylko wszystkich zaprosił do Włocha "na jedzenie ". Stąd ta poranna wizyta pedepci u fryzjera. 
No nie ma czasu na to, żeby trochę chociaż sztelę popsuć przed wyjazdem 
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie spokojniej i na luzie zdążę swoje apartamenta na górze wysprzątać, zeby "stała "nie miała powodów brzydko o mnie mówić, a i zdążę sie spokojnie spakować. Bardzo szybko i przyjemnie  czas mi tutaj leci, czego i Wam życzę. 
Miłego dnia 
18 sierpnia 2020 11:11 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  lekko chłód nn iej
18 sierpnia 2020 11:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie, witajcie.  przyjemnie chłodno, troszkę odpoczynku od upałów się przyda. Ja no coż przez cały dzień między jednym a drugim pdp. No ale jeden plus ➕ że firma zadzwoniła i przestała na skrócenie mojego pobytu. Na moje ❓ czemu opis tak diametralnie różni się od rzeczywistości odpowiedzieli że o niczym nie ⛔ mieli pojęcia. Bosko. Życzę wam ( i sobie) żeby ☀ dzień minął spokojnie
19 sierpnia 2020 06:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Po nocnym ani ślady tylko mglisto i jakby chłodniej. Chyba powoli jesień do nad wita. Zresztą widać po ilości liści w ogrodzie pdp to jesień coraz blisko. Lubię taka Polska złota .  Dziś po śniadaniu wybywam wracam na 15 więc dzionek mi zleci szybciutko.  Spokojnego dnia ludziska. A teraz kawka. 
19 sierpnia 2020 07:10 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek, dzisiaj powrót w domowe pielesze, a jutro sesja plenerowa w lesie razem z moją przyjaciółką. Kosmetyczka już umówiona, bo ja jednak bladolica jestem i make up musi być dość mocny. Piotruś rozpacza, bo nie wpadnie do ulubionego baru, bo musi mnie zawieźć i trochę nam zleci. Ze urlop powoli się kończy, to wiem, bo na WhatsApp pozdrowiła mnie koordynatorka, chorera jedna. Piję grzecznie herbatę z cytryną i biorę się za budzenie Piotrusia. No, to narka Kochani. 
19 sierpnia 2020 07:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek miły
Przyjemnie, spokojnie, nie za gorąco.. Ot, tak ma być. 
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 
19 sierpnia 2020 07:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnosci życzę wszystkim i niech czas szybko mija tym,którzy w pracy,a wolno i leniwie tym,którzy na urlopie. Miłego dnia 
19 sierpnia 2020 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w środęPdp jeszcze w łóżku....na dworze przyjemnie....można przysiąśc na tarasie z kubkiemPopołudniu może ostatnie zakupy alno spacer ,zobaczymy co dzień przyniesie.Miłego