Powitajki przy kawie 62

01 września 2020 09:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, pogodnie, słonecznie, na luzie, tak  jak zamierzam spędzić dzisiejszy dzień, czego i Wam życzę 
Pogodnego,spokojnego dnia 
01 września 2020 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
I znowu rozpoczyna się kolejny miesiąc. Za chwilę święta będą, jak ten czas szybko leci. 
01 września 2020 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, pogodnie, słonecznie, na luzie, tak  jak zamierzam spędzić dzisiejszy dzień, czego i Wam życzę 
Pogodnego,spokojnego dnia 
:najlepszego3:

Pani B. przestała nękać? 
01 września 2020 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Pani B. przestała nękać? :telefon1:

Przestała. Od niedzieli się nie odzywa 

01 września 2020 15:54 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przestała. Od niedzieli się nie odzywa :-)

Jusz sobie dogodziła i przestawiłam wszystko podług siebie. Olej to ciepłym moczem. 
02 września 2020 06:25 / 4 osobom podoba się ten post
Witam.  Środa minie tydzień zginie. Mam dzisiaj wolne do 15 więc dzień szybko minie. Za równo 5 tygodni o tej porze będę czekała na busa. Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia . 
02 września 2020 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam 

Ładny dzień przed nami. 

Zapraszam  i życzę miłego dnia 
02 września 2020 07:31 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny dzień przed nami niech minie nam szybko i przyjemnie 
02 września 2020 09:05 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Dzień ładny. Kolejny raz muszę być "czujna' przy liście zakupów i upomnieć się o większe pieniądze. Niby nie problem, ale wolałabym mieć pieniądze na jakiś czas, a nie codziennie pilnować, żeby ktoś, kto od długiego już czasu sam nic nie kupuje i nie zna cen, dał odpowiednią kwotę. Moja poprzedniczka usiłowała to zmienić, ale jej się nie udało. To już nie próbuję. Raczej nie mieli problemu z opiekunkami, które coś sobie zabierały. Po prostu podopieczny lubi mieć kontrolę.
02 września 2020 09:05 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
02 września 2020 10:22 / 4 osobom podoba się ten post
Dopiero się witam, bo jeszcze ogarniam tereny. Cdn. 
02 września 2020 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Dopiero się witam, bo jeszcze ogarniam tereny. Cdn. :gotowanie:

Maluda Ty na podchody się wybrałaś?
03 września 2020 06:04 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wreszcie troche  wyspana. Lapek padl  mi  jeszcze w domku, wiec  pisze z tableta I na razie  kiepsko mi to wychodzi. Pdp budze  po siodmej wiec zapas czasowy mam. Pokoj wychodzi mi na glowna ulice, samochody co chwila. Ale nie ma co narzekac. Byle  bylo tak jak teraz, to ten miesiac obcykam. Milego dnia Kochani, do potential, teraz kawa. 
03 września 2020 06:38 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Dziś wizyta pflege i duszowanie seniorki.  oraz rozdzielanie leków.  Za oknem szaro i buro. Zobaczymy jak to się potem rozwinie. Dziś też wizyta z rana synowej i syna i krótka rozmowa przed ich wyjazdem na urlop  aż na!!! 3 tygodnie.  No to jak szczęśliwie wróca to mnie już niewiele wtedy zostanie. Wam życzę dobrego i spokojnego dnia. 
03 września 2020 07:19 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie
Pogodny dzień przed nami. 
O 8ej budzę dziadka, mycie, śniadanie, a o 10 przyjeżdża Krankenwagen i zabierają go na badania. W następnym i jeszcze w następnym tygodniu ma też jakieś terminy. Teraz nadrabia z terminami, bo wtedy wszystko "stanęło".
Miłego dnia