Powitajki przy kawie 63

13 grudnia 2020 14:07
https://dojczland.info/angela-merkel-od-srody-nowe-obostrzenia-w-niemczech/

Ciekawe, czy Rossmanny, Kiki, Muellery, TXmaksy też? ?
13 grudnia 2020 14:33 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Już dawno nie jestem. :zaskoczenie:
Nawet ostatnią mi mój rodzinny lekarz skrócił do jednego dnia (weszła z automatu po pozytywnym wyniku). :hejka:
Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie... :bezradny:
W sumie trochę biję się z myślami czy wolę jechać i zarobić sporą kasę + 300 za Święta, czy jednak zostać w domku. :ubieranie_choinki:
A w temacie miłej niedzieli wszystkim :angel1:

Malgi- życzę Ci, abyś w końcu była na minusie  O test mi chodzi oczywiście.
Reszta na plus ,tak być musi.
Oraz dzień dobry wszystkim.
13 grudnia 2020 15:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanego niedzielnego popołudnia
14 grudnia 2020 06:12 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek,migusiem robię kawkę,bo oko mi się przymklo.Zaczynam trzeci tydzień turnusu tutaj.Wszystkim życzę miłego poniedziałku i całego tygodnia.
14 grudnia 2020 07:16 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie
Jest w miarę ciepło, bez opadów. Trzeba ruszać realizować plan dnia.
Spokojnego dnia kochani
14 grudnia 2020 08:00 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek!
Jelenia Góra wita mgłą totalną.
U mnie od rana latanie, zakupy, poczta/paczkomaty (interesy drgnęły) :)
a poźniej lepienie ruskich z ulubioną ciotką :)
Wszystkim miłego i bezstresowego dnia :*
14 grudnia 2020 08:09 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie perełki i perły. Ciemno jeszcze głucho jeszcze, a ja się kawa delektuje. Miłego dnia
14 grudnia 2020 08:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kawa pachnie, śniadanko gotowe,czas iść do sypialni pdp,a więc zaczynamy nowy dzień i nowy przedświąteczny tydzień. Trzymajmy się zdrowo i cieplutko
14 grudnia 2020 08:17 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  czas rozpocząć nowy tydzień, mój notesik z terminami dzisiaj pęka w szwach. Fryzjerka przyjedzie do domu, pan od rachunków dziś lub w czwartek, Handwerker do okna, die Abschirmung(osłona zabezpieczająca) w oknie fiksuje i nie można go uchylić, co dziadka 7-razy dziennie wyprowadza z równowagi Fraucie podstępem muszę wywlec na spacer, bo od czwartku nosa nie wyściubia tylko całe dnie sprząta i układa w szafach. Senior tak się wczoraj zakopał w książkach, że jak się przebudziłam o północy to jeszcze siedział, pogoniłam do łóżka i ciekawa jestem o której wstanie. Dzięki Panie za sprzedaż internetową, wczoraj obskoczyłam wszystkich i prezenty dotrą do adresatów pod drzwi i mam kłopot z głowy Również zgodnie z planem piję kawę i do dzieła. Wam miłego dnia i spokojności życzę
14 grudnia 2020 08:25 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, jeszcze zupełnie się nie rozwidniło, ale ja po dobrej kawie, umysł mam zupełnie jasny 
Babcia wstała, wzięła tabletkę poranną i znów pod kołderkę wskoczyła. Też bym tak chciała, ale podobnie jak u Evvex "to do " lista długa. Nie będę się nią stresować, zrobię co zrobię, w końcu sama ją sobie sporządziłam, to kiedyś tam się wyrobię 
Chyba polecę jeszcze po świeże bułeczki, chociaż Luke codziennie mercem po nie zasuwa, to mógłby i nam od czasu do czasu podrzucić. 
Przyjemnego początku tygodnia 
14 grudnia 2020 08:29 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! 8 dni zostało do wyjazdu...u mnie zmiany...PDP chora.Spokojnego dnia kochani. 
14 grudnia 2020 08:33 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry! 8 dni zostało do wyjazdu...u mnie zmiany...PDP chora.Spokojnego dnia kochani. 

Trzymaj się i bądź ostrożna, żebyś sama czegoś nie załapała. Ja się bardzo pilnuję, bo nie daj Panie jakaś lekka temperatura i do samolotu mnie nie wpuszczą. 
14 grudnia 2020 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, jeszcze zupełnie się nie rozwidniło, ale ja po dobrej kawie, umysł mam zupełnie jasny :-)
Babcia wstała, wzięła tabletkę poranną i znów pod kołderkę wskoczyła. Też bym tak chciała, ale podobnie jak u Evvex "to do " lista długa. Nie będę się nią stresować, zrobię co zrobię, w końcu sama ją sobie sporządziłam, to kiedyś tam się wyrobię :oczko:
Chyba polecę jeszcze po świeże bułeczki, chociaż Luke codziennie mercem po nie zasuwa, to mógłby i nam od czasu do czasu podrzucić. 
Przyjemnego początku tygodnia :angel3:

Właśnie, dobry pomysł z tymi bułeczkami z dostawą, a jeszcze od Luka z mercem no prima sort  a tak z z zmrażalnika trza wyciągnąć 
14 grudnia 2020 09:02 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i ja.
Też mi się oko przymkło po pracy odźwiernego dla kotów wczesnym świtem (jeden wchodził, drugi wychodził). A teraz telefon mnie z objęć Morfeusza wyrwał.
Teraz kawusia i przegląd internetów
Miłego dnia i całego tygodnia wszystkim
14 grudnia 2020 09:16 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z rana  Siedzenie w domciu miłe jest  a szczególnie poranne lenistwo. Rozkoszuję się - a co ! Tak już mam, że najlepiej mi się robi kilka rzecz naraz, wtedy się świetnie organizuję. A jak mam mało do zrobienia, to wszystko mi się sypie  Chyba pierwszy raz zamówię pierogi i uszka. Nie żebym nie chciała robić ale trzeba gastronomię wesprzeć. Ciężkie czasy mają, jakoś muszą zarabiać. 

Miłego dnia wam życzę