Trzymaj się i bądź ostrożna, żebyś sama czegoś nie załapała. Ja się bardzo pilnuję, bo nie daj Panie jakaś lekka temperatura i do samolotu mnie nie wpuszczą.
Trzymaj się i bądź ostrożna, żebyś sama czegoś nie załapała. Ja się bardzo pilnuję, bo nie daj Panie jakaś lekka temperatura i do samolotu mnie nie wpuszczą.
Witam i ja.:chaplin:
Też mi się oko przymkło po pracy odźwiernego dla kotów wczesnym świtem (jeden wchodził, drugi wychodził).:kotek: A teraz telefon mnie z objęć Morfeusza wyrwał.:pobudka:
Teraz kawusia i przegląd internetów :pije kawe2:
Miłego dnia i całego tygodnia wszystkim:angel1:
Evvex i Gusia, jutro świeże Krusti przywiozę:-)
A co do pieczywa... Nie lubię magazynować pieczywa w zamrażalniku, niemniej zawsze jakiś chleb powinien być... Bo np tutaj... Zawsze jadę po pieczywo, a niech tak auto nie odpali, albo opiekun zachoruje... Chyba jutro kupię chleb i 3 bułki i zamrożę, oprócz świeżego na jutro pieczywa. Rok temu u babki było bardzo dużo zamrożonego, chociaż markety 10 minut od domu były, a piekarnia na rogu.
Kama ty farciaro :smiech3::smiech3: Do nas zawitała pani '' fryzurkowa'' a właściwie '' fryzownica'' bo lepiej byłoby ją przeskoczyć niż oblecieć. Daje radę co wprawia mnie w niekłamany podziw, bo przy każdym skłonie niebezpiecznie ją przechyla i miałam wrażenie że Fraucie przydusi. Senior dzielnie podtrzymuje rozmowę przekrzykując się z suszarką :oklaski2: Fraucia czasem wtrąci słówko i tak drą się we trójkę :klotnia: Ze spaceru nici bo pada 3x w ciągu godziny i szkoda nowej babcinej fryzury :piekna:
Cześć wszystkim , pozdrawiam serdecznie
No i w końcu NEGATYW wyszedł, więc jutro do Berlina się zaturlam na swoim Roverku. Nie muszę się śpieszyć bo PDP ma jutro wizytę kontrolną u lekarzy, więc przed 15 mam się nie pojawiać. To sobie na spokojnie rano autko zapakuję i ruszę na Zachód, jak ci osadnicy co szli śladem Wielkiej Niedźwiedzicy...
Miłego wieczoru wszystkim:aniolki: