Powitajki przy kawie 63

18 grudnia 2020 07:45 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  Co do obostrzeń jakie wczoraj padły to tylko jedno i to bardzo niecrnzuralne słowo się nasuwa, ze wstyd mi tutaj je cytowac.  Bóg nie rychliwy i sprawiedliwy i oby  puścił taka zarazę żeby wszyscy politycy dostali po mieszania w mozgach. Szkoda nerwów. Tylko Sylwester zapowiada się długi bo od 19 do 6 rano to trzeba i dużo jedzenia i dużo wodki mieć na tyle godzin.  Matko Boża kto tak długo wytrzyma te tańce. Zapasy trzeba zrobić bo jak i jeszcze zamknął Biedronka ? to gdzie się człowiek zaopatrzy??? Milego dnia ludziska. Jade do sklsklepu po zapasy bo na trzezwo tego nie da się zjeść. 
18 grudnia 2020 08:16 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim 
18 grudnia 2020 08:29 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słoneczka
Ja zaradny chłopak, więc już obskoczyłem Kaufland (polska kiszona i ogórki kiszone w słoikach, flaczki na Sylwestra, dwie Princessy kokosowe), , kupiłem także bułki i gazetę i pół chleba, piję drugą kawę i godzinkę czasu wolnego jeszcze mam. Przed 6 wstałem, ale jak coś, to później trochę odeśpię sobie. Wystarczy godzinka. Na zewnątrz pogodnie, nie za zimno, nawet słonko na niebie.
Spokojnego i miłego dnia 
18 grudnia 2020 08:40 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jak mało nie uschłaś, to wylaszczona do domku, domeczku zawitasz i Twój nie będzie chciał takiej Lasencji z niego wypuścić ,bo sam też pewnie mało nie usechł :-)

Wylaszczona zawsze jestem, bo dbam o siebie, ale teraz, to wyglądam prawie jak szkielet obciągnięty ceratą-to już sama nie wiem...
18 grudnia 2020 08:41 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry słoneczka:najlepszego2:
Ja zaradny chłopak, więc już obskoczyłem Kaufland (polska kiszona i ogórki kiszone w słoikach, flaczki na Sylwestra, dwie Princessy kokosowe), , kupiłem także bułki i gazetę i pół chleba, piję drugą kawę:pije kawe2: i godzinkę czasu wolnego jeszcze mam. Przed 6 wstałem, ale jak coś, to później trochę odeśpię sobie. Wystarczy godzinka. Na zewnątrz pogodnie, nie za zimno, nawet słonko na niebie.
Spokojnego i miłego dnia :buziaczki:

Oj,jakaś niedowidząca jestem chyba z niewyspania, bo przeczytałam że flaszki na sylwestra już kupiłeś i drugą już pijesz 
Moja pedepcia też chyba Netflixa w nocy oglądała, bo wstawać nie chce i chociaż po jednej już jestem, to drugą już w Jej towarzystwie rozpiję. Kawę oczywiście 
18 grudnia 2020 08:46 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wylaszczona zawsze jestem, bo dbam o siebie, ale teraz, to wyglądam prawie jak szkielet obciągnięty ceratą-to już sama nie wiem...:placze1:

A co Ty na całego korpa maseczkę pill-off naciągnęłaś, że wyglądasz jak w ceracie?
Ale się cieszę, bo skoro sama nie wiesz, to pewnie nie taka piękniście jak na fotce profilowej ,przynajmniej nie zielenieję z zazdrości 
18 grudnia 2020 08:53 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A co Ty na całego korpa maseczkę pill-off naciągnęłaś, że wyglądasz jak w ceracie?:lol2:
Ale się cieszę, bo skoro sama nie wiesz, to pewnie nie taka piękniście jak na fotce profilowej ,przynajmniej nie zielenieję z zazdrości :smiech3:

Wiedziałam, że sprawię Ci radość 
18 grudnia 2020 09:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wiedziałam, że sprawię Ci radość :yahoo:

No,udało Ci się, taki prezent gwiazdkowy 
Chociaż wolałabym te Twoje cerwone  tsewicki, co to jesce  mi sie śniom 
18 grudnia 2020 09:16 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj,jakaś niedowidząca jestem chyba z niewyspania, bo przeczytałam że flaszki na sylwestra już kupiłeś i drugą już pijesz :lol3:
Moja pedepcia też chyba Netflixa w nocy oglądała, bo wstawać nie chce i chociaż po jednej już jestem, to drugą już w Jej towarzystwie rozpiję. Kawę oczywiście :-)

18 grudnia 2020 09:20 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No,udało Ci się, taki prezent gwiazdkowy :lol3:
Chociaż wolałabym te Twoje cerwone  tsewicki, co to jesce  mi sie śniom :smiech3:

Wiem- dopasowany prezent zrobiłam 
I już nie będę Cię wiecej prezentami molestować, bo pewnie pedepcia na Ciebie z niecierpliwością czeka...

18 grudnia 2020 09:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
18 grudnia 2020 10:33 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie i ciepło w piąteczek!
Znów mam wariacki dzień, pranie, gotuję pomidorówkę, jutro chłop przyjeżdża, po południu fucha sprzątaniowa. A w międzyczasie muszę lecieć do miłej staruszki, którą wczoraj poznałam w ramach "mojego" wolontariatu :)
Od razu złapałyśmy kontakt, do tego te same pasje :D <hahaha> , muszę jej odebrać brakujące leki z apteki i dokupić rzeczy, których wczoraj nie było.
Choinkę u siebie ubrałam, chciałam dodac fotę, ale dopóki adminy tego nie zmodernizują, to ja odpuszczam ;D
Podobnie jak Dusia1978, daruję sobie komentarz nt kwarantanny ....
No cóż! Byle do przodu!
Miłego dnia wszystkim ! Jak najwięcej słońca, a jak najmniej stresów!
Buźka!
18 grudnia 2020 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wiem- dopasowany prezent zrobiłam :lol2:
I już nie będę Cię wiecej prezentami molestować, bo pewnie pedepcia na Ciebie z niecierpliwością czeka...

No nie, już myślałam sobie, Tina,Mensz, prezentami mnie obsypuje, a tu masz, przys...ała mi, że za robotę powinnam się wziąć, a nie po Forum się wałęsić 
18 grudnia 2020 13:28 / 4 osobom podoba się ten post
I po kwarantannie.  A skoro, to wyprowadzam dzisiaj Wolfa na spacero, i do apteki po 3 darmowe idziemy . 
Z atrakcji - jutro urodziny ?  okazało się. 
We dwoje przy winku. ?  no chyba nie. 
Chcąc nie chcąc nikt nie przyjedzie.?

Abdejtując polityczny post. 
Tak, nie mamy dobrych rządzących, przydaliby się tacy pośredni, propolscy ale mniej konserwatywni i nie związani nierozerwalną więzią biznesową z kk.  Zawsze powtarzam, taki Piłsudski by się przydał. 
Tak czy siak, nie wierzę w sprawiedliwość ue i  dobre intencje. 

A kiedyś tam Różal chciał zostać prezydentem .??  

Jo! 

19 grudnia 2020 05:29 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek,no i sobotę mamy, kończę 3tydzien turnusu.Teraz kilka minutek na kawę,a potem się zobaczy.Byle do przodu.Bezstresowej soboty. Opiekunowo ☕?☘️?