Dzień dobry wszystkim :-)Mój ostatni dzień na tym turnusie. Życzę spokoju kochani :kwiatek dla ciebie2:

Dzień dobry wszystkim :-)Mój ostatni dzień na tym turnusie. Życzę spokoju kochani :kwiatek dla ciebie2:
Damessa, bezpiecznej podróży, rodzinnych Świat i udanego urlopu :buziaki2:
Witam sobotnim popołudniem. Wróciłam ze spaceru, jeszcze kilka minut pauzy, chociaż widziałam wchodząc, że babcia już w Wohnzimmerze siedzi. Czeka jednak spokojnie do 15:15 :-).
Dzisiaj się już prawie spakowałam, w poniedzialek tylko ostatnie rzeczy. Sprzątać swoje piętro będę jutro. W poniedziałek jabłecznik chcę jeszcze upiec i gotowanie na dwa dni. Obiecałam synowi, że nie będzie musiał gotować, bo to on przejmie po mnie dyżur od poniedziałku wieczorem do wtorku po południu. Babci obiecałam, że zrobię zupę dyniową i Spitzkhol, jej ulubione.
Zaraz kawa i skoki. Czas do kolacji zleci i oby do przodu.
Jeśli Tina,gdzieś w drodze ,nas podczytujesz, to życzę Tobie przyjemnej podróży i wspaniałego odpoczynku wśród bliskich.
Nam wszystkim spokojnego popołudnia i niech czas szybko leci :-)
Gusia i Damessa - szczęśliwej drogi do domu i spokojnych, zdrowych świąt.
A nam, zostającym na banicji szybko mijających i bez zbędnych "nerwówek".
Moja pedepcia coś wspominała o pieczonej kaczej piersi (chyba na święta chce podać?).
Dzień dobry Opiekunkowo. Śpicie smacznie a ja już w boksach startowych:-)Piję kawę,jeszcze tylko kanapki na drogę...Busik będzie o 7.30.Jade tylko na tydzień do domku.
.Stan mojej PDP jest kiepski..
..Na prośbę rodziny ,podjęłam tę decyzję.... Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia życzę .:ubieranie_choinki:
Damessa, miłego odpoczynku w domku mimo wszystko.Radosnych Świąt:prezenty_swiateczne: