Dzień dobry :kawa1::kawa:pojutrze Wigilia,moja pierwsza w Niemczech, trochę mi tak...ale musi być dobrze, spokojnego przedświątecznego dnia życzę wszystkim :ubieranie_choinki:

Dzień dobry :kawa1::kawa:pojutrze Wigilia,moja pierwsza w Niemczech, trochę mi tak...ale musi być dobrze, spokojnego przedświątecznego dnia życzę wszystkim :ubieranie_choinki:
Dzień dobry Opiekunkowo. Śpicie smacznie a ja już w boksach startowych:-)Piję kawę,jeszcze tylko kanapki na drogę...Busik będzie o 7.30.Jade tylko na tydzień do domku.
.Stan mojej PDP jest kiepski..
..Na prośbę rodziny ,podjęłam tę decyzję.... Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia życzę .:ubieranie_choinki:
Będzie dobrze, nie jesteś sama:przyjaciele: przeleci ani się obejrzysz.
Szybko miną Święta. Wiem, że to nie to samo, co w gronie najbliższych.
Miałem teraz być w domu, jestem jednak tutaj. Któryś raz z rzędu. Boże Narodzenie poza domem.
Dobrze, że chociaż komunikatory mamy:-)
Dzień dobry Opiekunkowo:prezenty_swiateczne:
Czekam, czekam, czekam i doczekać się nie mogę, kiedy Dorota otworzy tę paczuszkę. Chyba nas na przetrzymanie bierze:gwizdanie::smiech3:
Witaj, wzajemnie:-)
13 C w Bielefeld,deszcz i chmury. Czuję się otumaniona. Zakupy juz zrobione ,normalne, nie świateczne , bo świąt nie będzie . Kazdy tu w bloku siedzi w swoich boksach,nawet sie nie mijamy. Atmosfera to tylko chyba w telewizji.
Straszna lipa . Choinka w centrum do polowy ubrana, jakieś parę gwiazdek pozawieszane ,ktoś jeden sprzedaje migdały w polewach . Slodkie to i twarde aż zęby płaczą.
Poza tym pustki.
Abdejt zakupowy jest taki ze paczka Heets juz 6e ,vs 14 zł. I nie ma mięty. ?
Poza tym nic.
To ja już może wolę w Żabce pracować.
Jo!:matrix: