Powitajki przy kawie 63

31 grudnia 2020 09:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam. Już po  ale chyba jeszzce jedną sobie zrobie bo długa noc dziś przed nami. Teraz trochę prac domowych i kuchennych.  rok był ciekawy. Przeprowadzka na wieś i wynajęła m swoje mieszkanie i kupiłam córce malutkie w innym miescie gdzie się uczy. Auto jeszcze jeździ więc nie muszę na razie zmieniać. Długu mi ktoś dużego nie oddał ale czekam cuerokuwie i pewnie się nie doczekam. Trudno. Są sądy chociaż był chciała tego uniknąć. A tak to może być ten rok. Może jeszcze trzeba bwdzue do sklepu podjechac bo pewnie zawsze coś na listę wskoczy. Wam życze dobrego dnia. 
31 grudnia 2020 11:56 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten ostatni dzień roku oby  nadchodzący Nowy Rok 2021 przywrócił nam stary porządek świata 
 Bliskość , radość , spotkania , podróże . Wszystkie te sprawy których czasami nie zauważamy . 
31 grudnia 2020 12:09 / 8 osobom podoba się ten post

Dla Luda Opiekunkowego 
31 grudnia 2020 13:48 / 6 osobom podoba się ten post
Moja szefin zarządziła, że mamy wszyscy pauzę do 17, bo potem... świętujemy... 

A tak a propos... 

https://kobieta.onet.pl/zdrowie/alkohole-ktore-powoduja-najgorszego-kaca/s35benf

co by nie przedawkować i kacora potem leczyć

Udało mi się zrealizować, po modyfikacji, marzenia wakacyjne i plany  urlopowe. Chociaż morze, zamiast w 2020 roku, zobaczę dopiero w sierpniu, to trzy razy byłem w tym roku na kilkudniowych pobytach w górach. Wszystko dla siebie i rodziny, żeby zrekompensować choć im ten czas rozłąki. 
Ponadto jeden pokój i kuchnia wyremontowane, wraz z nowymi meblami. Powolutku, bo i czasu nie miałem i aż tak za dużo geldów. 
W przyszłym roku wezmę się za największy pokój itd. Do 2022 roku myślę wszystko skończyć 

Teraz trzeba mieć nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy. 

Życzę Wam Szczęśliwego i zdrowego Nowego Roku

31 grudnia 2020 16:32 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Moja szefin zarządziła, że mamy wszyscy pauzę do 17:smutny::smiech3:, bo potem... świętujemy... :szampan2::szampan:

A tak a propos... 

https://kobieta.onet.pl/zdrowie/alkohole-ktore-powoduja-najgorszego-kaca/s35benf

co by nie przedawkować i kacora potem leczyć :smiech2:

Udało mi się zrealizować, po modyfikacji, marzenia wakacyjne i plany  urlopowe. Chociaż morze, zamiast w 2020 roku, zobaczę dopiero w sierpniu, to trzy razy byłem w tym roku na kilkudniowych pobytach w górach. Wszystko dla siebie i rodziny, żeby zrekompensować choć im ten czas rozłąki. 
Ponadto jeden pokój i kuchnia wyremontowane, wraz z nowymi meblami. Powolutku, bo i czasu nie miałem i aż tak za dużo geldów. 
W przyszłym roku wezmę się za największy pokój itd. Do 2022 roku myślę wszystko skończyć :gwizdanie::smiech3:

Teraz trzeba mieć nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy. 

Życzę Wam Szczęśliwego i zdrowego Nowego Roku:aniolki::szampan::balony1::balony2:

Najważniejsze że masz plan 
01 stycznia 2021 00:23 / 6 osobom podoba się ten post
Witam już noworocznie.. I nadszedł... Nowy, 2021.rok.

Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego
01 stycznia 2021 00:26 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 
01 stycznia 2021 05:59 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek noworocznie. W nocy obudził mnie huk petard, a potem to już przewracanie się z boku na bok. Zabieram się za kawę. Życzę Wszystkim miłego dnia ?☕??
01 stycznia 2021 06:40 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i ja w nowym roku, nowym miesiącu itp itd...
Ja jakoś przemęczyłam się do północy, bo sąsiedzi uraczyli nas pięknymi pokazami fajerwerków.
Jeszcze wieczorem moja pedepcia przydreptała do mnie, aby zaprosić mnie na dół na berlinery
 i symboliczną lampkę... piwa bezalkoholowego rozcieńczonego mineralką i aby złożyć sobie życzenia.
Miłego i spokojnego dnia, fajnego miesiąca i dobrego roku.
01 stycznia 2021 07:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w Nowym RokuWszystkiego dobrego dla Was  Obudziłam się spojrzałam w ufff..nie czuję się starsza, ani mądrzejsza, grunt że w dobrym humorze. Zasnęłam na łokciu oglądając film i popijają szampana, obudziły mnie fajerwerki, dali czadu prawie do 1-szej. Szefostwo ani drgnęło, wczoraj poszli spać o 22-giej, dla nich to tylko kolejny dzień i zachowanie rytmu rzecz święta  I niech tak zostanie jak najdłużej. Miłego dnia 1.01 Opiekunkowo 
01 stycznia 2021 08:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam w Nowym Roku, życzę miłego dnia oraz dużo zdrowia i spokoju na cały rok
01 stycznia 2021 09:38 / 4 osobom podoba się ten post

I i pysznej kawy na dobry początek 
Milego dnia!  opiekunkowo
01 stycznia 2021 09:39 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkiego naj w Nowym Roku. My już na nogach. Goście o 3 się rozeszli. Nastawiłam część naczyń i poszliśmy spac. Teraz moje kochanie  rosol gotuje.  Na ból głowy i kaca jest ok  .  Spokojnego dnia kochani. 
01 stycznia 2021 10:17 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w Nowym Roku  !!!
01 stycznia 2021 10:24 / 3 osobom podoba się ten post
Noworoczne dzień dobry kaca chyba nie mam ale rosołek też powoli się gotuje . Z świeżym maggi