Powitajki przy kawie 63

03 stycznia 2021 06:10 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie, w pierwszą niedzielę roku.
Fajnie mi się spało
Miłego dnia wszystkim
03 stycznia 2021 06:17 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie. Kawę wypiję dopiero o 7 mej na dole, bo wczoraj mój senior pod moją nieobecność wlazł mi do pokoju i kuchenki i zabronił mi z niej korzystać. Była prawie 3 wojna światowa, nawet e-mail do fitmy poszedł
Jeszcze tylko tydzień i opuszczę tego wrednego, egoistycznego Pdp.Oby niedziela była spokojna, czego i Wam życzę 
03 stycznia 2021 07:31 / 5 osobom podoba się ten post

Witam przy kawie. Noc spokojna, na dworze bez opadów i nawet przyjemnie.
Powoli czas do obowiązków przystąpić, a dzień zapowiada się spokojny. Od jutra już nie ma świątecznych dni, dziś okres świąteczno-noworoczny się kończy.
Aha, 6 stycznia gdzieniegdzie w DE (trzy landy) jest dniem wolnym, Święto Trzech Króli.W Dolnej Saksonii nie obchodzą tego święta. Posprawdzajcie sobie.
Życzę Wam miłego dnia i posyłam  buziaki
03 stycznia 2021 07:48 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek niedzielnie. Kawę wypiję dopiero o 7 mej na dole, bo wczoraj mój senior pod moją nieobecność wlazł mi do pokoju i kuchenki i zabronił mi z niej korzystać. Była prawie 3 wojna światowa, nawet e-mail do fitmy poszedł
Jeszcze tylko tydzień i opuszczę tego wrednego, egoistycznego Pdp.Oby niedziela była spokojna, czego i Wam życzę :tonie::kawa::ciasteczka_mniam:

O Matko Boża toż  to jakiś wariant. Szkoda tylko następnej co tam przyjedzie. 
03 stycznia 2021 07:54 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Moje kochaniejeszcze chrapie i pozostali domownicy też. Dzieci mojego  jadą w środę więc będzie o dwie sztuki mniej.  Ale nie narzekam bo to i jakby moje pociechy. Dorosłe to dorosłe, matkę swoją maja ale mamy super kontakt. Zresztą oni z moja córcią też super kontakt wszyscy maja. Myślałam, ze będzie gorzej ale jest ????OK. Wam życze Spokojnego dnia i ciepła w serduchach i na dworze bo u mnie minus 5.

03 stycznia 2021 08:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, czytam  Maluda i widzę że Senior umila ci ostatnie chwile jak może, a że może niewiele to zaczyna być małpio złośliwy. Brzydka wada człowieka uzależnionego od innych i bezsilnego. Trzymaj się Kruszyno  pomyśl ile fajnych ludzi, rzeczy, sytuacji i wreszcie spokoju na ciebie czeka. Mnie wczoraj dopadł kryzys, ale to przez zasiedzenie i okropną pogodę, trzeba ruszyć 4litery, przewietrzyć głowę i zmęczyć nogi. Po śniadaniu pójdę polatać z kijkami i poszukam dobrego humoru. Miłego dnia Opiekunkowo             
03 stycznia 2021 09:05 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

O Matko Boża toż  to jakiś wariant. Szkoda tylko następnej co tam przyjedzie. :do bani:

Przyjeżdża stała poprzednia, która nie potrzebowała neta, siedziała z nim do późna, jadła to co Herr, nie zgłaszała nic firmie. Ot, cała prawda 
03 stycznia 2021 09:49 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Przyjeżdża stała poprzednia, która nie potrzebowała neta, siedziała z nim do późna, jadła to co Herr, nie zgłaszała nic firmie. Ot, cała prawda :brawo1:

Może i sex z nim miała to im pasowało. A on nie miał iść do domu starców do żony? Idiota jakich wielu na tym świecie. Olej go i nawet mu " do widzenia "!nie powiedz przed odjazdem. 
03 stycznia 2021 09:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo Jeszcze  w betach  ale już po kawie...ruszam na rower tak jak Evex  ,szukać  humoru...Miłego dnia kochani
03 stycznia 2021 10:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pierwszą niedzielę Nowego Roku,
03 stycznia 2021 11:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam się w niedzielne już prawie południe ,spokojnego dzionka
03 stycznia 2021 11:52 / 5 osobom podoba się ten post
Zmachałem się.... troszke w kuchni
Zaczyna śnieżek lekko padać, ładnie jest.
Czas mija przy drugiej kawce. Po obiedzie skoki, potem zajęcie mam do wieczora, więc czas szybko minie
03 stycznia 2021 11:54 / 3 osobom podoba się ten post

Na to dzis czekam ?
Milego dnia życzę Wam
03 stycznia 2021 12:16 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Na to dzis czekam ?
Milego dnia życzę Wam:-)

Witaj, a ja śledzę już serię próbną w necie

Polecam stronkę 
http://live.skijumping.pl/
03 stycznia 2021 12:35 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Zmachałem się.... troszke w kuchni:kropla potu::smiech3:
Zaczyna śnieżek lekko padać, ładnie jest.
Czas mija przy drugiej kawce. Po obiedzie skoki, potem zajęcie mam do wieczora, więc czas szybko minie:radosc1:

Zimno jest , pojechałam rowerem na spacer i po ciadto do piekarni  zmarzłam. Rower trzeba chyba odstawić i pieszko wędrować