Powitajki przy kawie 65

09 czerwca 2021 05:05 / 7 osobom podoba się ten post
Witam środowo, połowa tygodnia za nami,prawie...Taka była parówa, że za chiny ludowe spać nie mogłam.Ptaszki już mi swiergolą, dzień będzie podobny jak wczoraj.Po południu przyjechał Wnuk po mojej interwencji,gdy wysłałam im zdjęcie pupy seniorki.Przywiozl fajny długi rękaw pod plecy, żeby zmieniać Jej pozycję.Troche się ożywiła na jego widok.Mam nadzieję,że dziś będzie w lepszym nastroju, choć dla mnie to ona jest w totalnej depresji.Nic tu więcej nie zdziałam oprócz dbania o możliwie najlepszy komfort leżenia w łóżku,dopajanieJej i u.s.w.Spadam na kawę,bo mam spuchnięte slipka.Spokojnej środy Opiekunowo ☀️???☘️☕
09 czerwca 2021 06:09 / 6 osobom podoba się ten post
Witam  serdecznie. U mnie parno i duszno. Spałam przy otwartym oknie a i tak nie było czym oddychać. Tutaj też pdp w depresji i nikt nic z tym nie robi. Rodzina nie przejmuje się w ogóle, opiekunka zostawiona na pastwę losu i rób sobie co chcesz. Ach... Ale już środa dziś, połowa tygodnia i coraz bliżej domku. Wszystkim spokojnego dnia 
09 czerwca 2021 06:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam! Też spałam przy otwartym oknie...ptasi koncert za darmoSpokojnego dnia życzę 
09 czerwca 2021 06:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim, miłego dnia!
09 czerwca 2021 07:12 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie była optymalna temperatura w mieszkaniu, ani za ciepło, ani za chłodno. Śpiąc bez kołdry, zmarzłbym. A i jakoś cienka ta  "kołdra"... koc w środku

Witajcie moi mili, życzę Wam udanego i dobrego dnia
09 czerwca 2021 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

U mnie była optymalna temperatura w mieszkaniu, ani za ciepło, ani za chłodno. Śpiąc bez kołdry, zmarzłbym. A i jakoś cienka ta  "kołdra"... koc w środku:smiech2:

Witajcie moi mili, życzę Wam udanego i dobrego dnia:buziaczki:
:kawa1::kawa1::kawa1:

09 czerwca 2021 07:54 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny letni dzionek przed nami. Głowa do góry, uśmiech na buźke i do przodu 
09 czerwca 2021 08:27 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w šrodku tygodnia 
Miłego i pogodnego dnia wszystkim życzę 

09 czerwca 2021 09:09 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim ❤Życzę Wam miłego dzionka!?Tutaj dzisiaj cały czas pada i jest bardzo ciemno...Może po południu wyjrzy sloneczko☀️Spokojnej pracy kochani!?
09 czerwca 2021 11:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
09 czerwca 2021 11:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
09 czerwca 2021 12:41 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:moje_wakacje:

Kto leży pod palmą, ten leży...
Witaj 
09 czerwca 2021 13:46 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Kto leży pod palmą, ten leży...
Witaj :-)

Ja póki co mam pauze i leżę na kanapie ale pod sufitem.  a na urlopie będę leżeć też pod orzechem... Ale włoskim na swoim ranczo
09 czerwca 2021 15:08 / 4 osobom podoba się ten post
Ja już po "kontroli" syna 
Planowej oczywiście. Nie mam szans odwiedzić babci, on sam też co dwa dni robić test, żeby do niej wejść. Jakby wyczuli w klinice, babcia jest w osobnym pomieszczeniu w piwnicy. Normalna sala, jednoosobowa. Dalej krzyczy, płacze, ech...  Żal mi jej. Swoje w życiu przeszła i ta choroba. Ma oparciu tylko w synu i opiekunie/ach. A
Rozpadało się godzinę temu... Może jutro będzie ok. 
09 czerwca 2021 15:24 / 7 osobom podoba się ten post
Środa minie, tydzień zginie. Byle do piątku. Miłego kochani